Şimdi Ara

Malwarebytes windows acildikdan hemen sonra fazla uyari veriyo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarimi windows 8.1 ile format ettim. daha sonra malwarebytes yukledigimde interneti açmasam bile fazla uyari veriyor.

Türü: Outbound.
    İşlem: C:\Windows\System32\svchost.exe

bilgisayari bitdefender ve malwarebytes ile ozel taradim. çözülmedi.
    Yardım edermisiniz?

• shandorrado S kullanıcısına yanıt
    Windows orjinal mi yoksa etkinleştirmek için farklı yöntemler kullandınız mı ?
  • Servicde kurdular. Kurulum sonrasi ilk malwarebytes taramasinda Trojan DNS CHanger problemi cikti. daha sonra bunlari sildigimde internet kapandi ve calismadi.
    bilgisayari tekrar kapatip actigimda internet calisdi.
    simdi tekrar denedim. Trojan DNS CHanger adli iki adet zararli tekrar bulundu. Bunu etkili olarak nasil coze bilirim?
    Tesekkruler ilgin icin.
     Malwarebytes windows acildikdan hemen sonra fazla uyari veriyo!

• shandorrado S kullanıcısına yanıt
    Servis dediğiniz olay mahallelerde köşe başında bulunan kendini bilgisayarcı adleden şahıslar değildir umarım en ufak sorunda format atalım abi düzelir abi diyen, sağlam bilgisayarı bozan ucube şahsiyetler değildir öyle olmasını umarım birde sizden format parası almışlardır neyse.

Siz servis format attı ve ilk taramamda bu tür zararlılar çıktığını söleyince ilk önce aklıma bu tür köşebaşı merdiven altı takılan bilgisiz kişilerin bilgisayara format atıp sonrasında etkinleştirmek için çeşitli virüs içeren crack, patch gibi araçlarla etkinleştirme yaptıkları aklıma geldi. Kurumsal bir servisde böyle bir sorun olması yükledikleri bilgisayarlarda olmaması gerekir.

Dediğim gibi gibi illegal yöntemlerle etkinleştirilmişse bu tür sorunlarla karşılaşmanız yüksek olasılık çünkü o etkinleştirme için kullanılan araçlar kendileri için arka kapı(backdoor) oluşturup faarklı varyetilerde yine sistemde etkin olmaya devam edebilirler. Bunu silersiniz bu sefer başka bir zararlı aktif olur.

Yine de ayrıca, Emsisoft Emergency Kit (indirmek için tıklayın) , HitmanPro (indirmek için tıklayın), Norman Malware Cleaner(indirmek için tıklayın) ile de sisteminizi taratın. Ayrıca Kaspersky Rescue Kit (indirmek için tıklayınız) ile de tarama yaptırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.