Şimdi Ara

Malzeme Mühendisliği mi ? İnşaat Mühendisliği mi ? Çevre Mühendisliği mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıkçası ben bu 3 meslek arasında gidip geliyorum. Acaba hangisinin bulma imkanı daha iyidir. ?

• İş bulma imkanı bakımından inşaat mühendisliğini o 2 meslek geçemez heralde.

25 yıllık yıldız mezunu tecrübeli bir inş. mühendisi olan babamın sözüyle, mühendis okuyacaksanız ya inşaat ya da makina okuyun der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
    İş bulma imkanı bakımından inşaat mühendisliğini o 2 meslek geçemez heralde.

25 yıllık yıldız mezunu tecrübeli bir inş. mühendisi olan babamın sözüyle, mühendis okuyacaksanız ya inşaat ya da makina okuyun der.

benim babam da ins muhendisi 25 yillik. dokuz eylul mezunu. o da aynisini diyor. cunku calisma sartlari cok genis. insaat muhendisi okursan ister buro acarsin , ister yapi denetim yaparsin. ister santiye de saha muhendisi ya da sef olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

quote:

benim babam da ins muhendisi 25 yillik. dokuz eylul mezunu. o da aynisini diyor. cunku calisma sartlari cok genis. insaat muhendisi okursan ister buro acarsin , ister yapi denetim yaparsin. ister santiye de saha muhendisi ya da sef olursun.

Teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: disturbia-09

quote:

Orijinalden alıntı: pilot5858

quote:

Teşekkürler :))

Malzeme için geleceğin mesleği diyorlar işin tek düşündüren kısmı o :D:D Ama inşaat ı daha çok istiyorum sanırım bende hehe :D:D

• Malzeme mühendisliği derim, tabi ilgi alaka meselesi.
  • İnşaat mühendisliğinde özel sektör olcaksa para lazım çevre lazım babadan kalma bişeyler lazım çevre mühendisliği için ise yeni gelişen bi mühendislik genelde fabrikalarda 1-2 adet çalıştırılıor ama ilerde mezun çok olacağı için sıkıntı olabilir. malzeme mühendisliğine gelince artık günümüz nanoteknoloji çağı, yeni cihazların makinelerin geliştirilmesi malzeme açısından cok önemli. çevrede hergördüğümüz ürün bir malzemeden yapılıyor tabaktan bardaktan tutunda bilgisayarda bulunan küçük çiplere kadar. Ülkemizde az üniversitelerde bulunan bir bölüm ve geleceği sağlam olarak gördüğüm bir bölüm. sadece kendi fikrim bu diğer düşüncelere saygı duyarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır çok üniversitede bu bölüm yokken malzeme muh. olmak ilerisi için avantaj sağlıyacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.