Bildirim
MAME ROMLARI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ROMS klasöründe NEOGEO diye bi zip dosyası olması gerekiyor.Ayrıca Options dan Directories' e gir orda da ''roms'' klasörünü browse yapman gerekiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: doctreus
ROMS klasöründe NEOGEO diye bi zip dosyası olması gerekiyor.Ayrıca Options dan Directories' e gir orda da ''roms'' klasörünü browse yapman gerekiyor.
Evet 55kb lik neogeo var. Şimdi MK3 denedim o oldu ama KOF 2003 olmuyo. Options a nerden giriliyo hocam. MAME i açtığımda sadece kontrollerle ilgili device input var.
Bide mortol kombat 3 ile ilgili 3 dosya vardı v1 v2 v2.1 diye hepsini indirdim hepside çalışıyo. Acaba kof da da ne varsa indirmemmi lazım -
Dostum sanırım sorun indirdigin kof 2003 rom unda...mame çok kıl bi programdı yani indirdigin rom onun istedigi boyutlarda ve içerikte olmalıdır başka bi siteden kof 2003 indir yine roms klasörüne koy bide öle dene..bende de bazı oyunları özellikle yeni olanları görmüyor.bol şans
Bu arada option a girmek için Mame yi ilk açtıgında konsolun sol üstünde 'file wiev options 'yazar ordan options a giriyosun.File menusunden ' Audit all games'' yapmayı dene bu sayede mame roms klasorundeki tüm oyunları denetliyor sana çalışığ çalışmadıgı hakkında bilgi veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctreus -- 20 Ağustos 2007; 16:34:51 > -
neyse sağol. Deneyelim bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X