Şimdi Ara

Man City de para var huzur var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sezon sonra man city nin başına geçtim bjk den baktım 2 sezonda başarısız sayılırlar oyunculara göre çoğunu sattım bende kafamda tasarladığım kadroyu kurdum

Ne kadar para istiyorlarsa hemen verdim hiç sözleşmede transferde indirim bile yapmadım direk kabul ettim

• Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum
    Para harcayarak birşey olmuyor malesef

• Benim Fm 10 chelseaye efsane diyordum, o kadar paraya ragmen Messiye 350.000 haftalik verince icim sizliyor. Zaten bisey yapmiyor
  • quote:

Senin kadar iyisini görmedim bende dostum kendi düşüncem yanlıs anlama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

quote:

Senin kadar iyisini görmedim bende dostum kendi düşüncem yanlıs anlama:)

Alıntıları Göster
    Para var tabi de huzur var mı ? Takım nasıl gidiyor ? Tevez M.sisokko ve hazard ı satmasaydın keşke millet onları almak için çabalıyor sen satmışsın
    Resmi düzeltirsen iyi olur bilgisayara indirmeden bakılmıyor.

• Oha hocam dünya karması kurmuşsun resmen. :D
    Başarı durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Oha hocam dünya karması kurmuşsun resmen. :D
    Başarı durumu nedir?
    balotelli xerez'e gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFNGNC

balotelli xerez'e gitmiş

Alıntıları Göster
    City'nin kadrosunu berbat etmişsin. Reina'ya 35 milyon Euro verilir mi? Git Akinfeev'i al o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

City'nin kadrosunu berbat etmişsin. Reina'ya 35 milyon Euro verilir mi? Git Akinfeev'i al o paraya.

Alıntıları Göster
    Man City arapların eline geçtiğinden bu yana oynanmaz oldu sadece girip 1 sezon fantezi yapmak isterseniz o başka tabi amaç oyunda kulübün tüm birimlerini ortak olarak yönetmek ve başarıdan başarıya koşmak fakat City bug gibi bir takım direk 200M kadar bütçe ile başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.m

Man City arapların eline geçtiğinden bu yana oynanmaz oldu sadece girip 1 sezon fantezi yapmak isterseniz o başka tabi amaç oyunda kulübün tüm birimlerini ortak olarak yönetmek ve başarıdan başarıya koşmak fakat City bug gibi bir takım direk 200M kadar bütçe ile başlıyor.

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım hem Lahm hemde G.Johnson niye transfer ettin ? ikiside sağ bek, hadi Lahm ı solda oynatsan o zaman Bale yi neden aldın ?

E hadi diyelim baleyi sol açık aynatacaksın o zaman robben ve ribery yi neden aldın ? veya nerede oynatacaksın....?

Sneijder ve Gourcuff uyumsuz birer ikili eğer bu ikili as oynayacaksa o zaman defansın önünde mutlaka Yaya toure oynamalı o zaman da robben veya ribery den biri yedek kalacak uda olacak iş değil ??

Kısacası kadron tamamen karman çorman olmuş sattığın adamlara baktım da orada daha iyi adamlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Benim anlamadığım hem Lahm hemde G.Johnson niye transfer ettin ? ikiside sağ bek, hadi Lahm ı solda oynatsan o zaman Bale yi neden aldın ?

E hadi diyelim baleyi sol açık aynatacaksın o zaman robben ve ribery yi neden aldın ? veya nerede oynatacaksın....?

Sneijder ve Gourcuff uyumsuz birer ikili eğer bu ikili as oynayacaksa o zaman defansın önünde mutlaka Yaya toure oynamalı o zaman da robben veya ribery den biri yedek kalacak uda olacak iş değil ??

Kısacası kadron tamamen karman çorman olmuş sattığın adamlara baktım da orada daha iyi adamlar var

Para bol nereye saçacağını bilememiş sanırım arkadaş, normal

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.m

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Para bol nereye saçacağını bilememiş sanırım arkadaş, normal

Alıntıları Göster
    Parayla saadet olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Parayla saadet olmaz

Alıntıları Göster
    Ben bile 3 forvetten sonra 4.'ye para vermemek için kiralıyordum. Şu hale bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Ben bile 3 forvetten sonra 4.'ye para vermemek için kiralıyordum. Şu hale bak

Alıntıları Göster
    Yorum yapmak icin once basarı durumunu bilmemiz gerek, oyle artiz artiz 'Sen bu oyunu bilmiyosun' demekle olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Yorum yapmak icin once basarı durumunu bilmemiz gerek, oyle artiz artiz 'Sen bu oyunu bilmiyosun' demekle olmuyo

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe ile 5. sezon sonu Kun Agüero'ya 75M€ verdim..lig sonunda 48 gol atti Real 98M€ önerdi sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 6 Mayıs 2011; 12:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Fenerbahçe ile 5. sezon sonu Kun Agüero'ya 75M€ verdim..lig sonunda 48 gol atti Real 98M€ önerdi sattım

Alıntıları Göster
    Benim sol bek oyuncuma madrid 110M$ verdi yinede satmadım.
  • quote:

Bende Portodaki Hulk için 60 M Tl verdim. 17 maç 23 golü var hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

quote:

Bende Portodaki Hulk için 60 M Tl verdim. 17 maç 23 golü var hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    bende fenerbahçede 4. sezonum

4. yıl 28. haftada bütün maçları galibiyetle bitirdim :) ve şampiyonum
    Edin D'zeko Wolfsburg tan bedavaya alındı ve 13 mil. Pound değeri var.
    25 maçta 23 gol 10 asist 8 maçın adamı ve 7,98 lik ortalama ile oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

bende fenerbahçede 4. sezonum

4. yıl 28. haftada bütün maçları galibiyetle bitirdim :) ve şampiyonum
    Edin D'zeko Wolfsburg tan bedavaya alındı ve 13 mil. Pound değeri var.
    25 maçta 23 gol 10 asist 8 maçın adamı ve 7,98 lik ortalama ile oynuyor

Alıntıları Göster
    Man. City de para var huzur var diyosun da o paralar senden oyuncu maaşlarıyla gidiyor.Sağlam finansı var ama takımın geneline baktıgımız zaman oyuncu maaşları çok yüksek.İlk sene Şampiyonlar Ligi nde oynamadıgı için de herhangi ek bir geliri yok ve ilk sezon her ay en az 10M $ zarara giriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.