Bildirim
Man City de para var huzur var
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum -
Para harcayarak birşey olmuyor malesefquote:
Orijinalden alıntı: W
Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum -
Benim Fm 10 chelseaye efsane diyordum, o kadar paraya ragmen Messiye 350.000 haftalik verince icim sizliyor. Zaten bisey yapmiyor -
quote:
Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum
Senin kadar iyisini görmedim bende dostum kendi düşüncem yanlıs anlama:) -
Para var tabi de huzur var mı ? Takım nasıl gidiyor ? Tevez M.sisokko ve hazard ı satmasaydın keşke millet onları almak için çabalıyor sen satmışsınquote:
Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudurquote:
Yanlış anlama bu oyunu oynamayı bilmiyorsun dostum
Senin kadar iyisini görmedim bende dostum kendi düşüncem yanlıs anlama:)
Alıntıları Göster
Resmi düzeltirsen iyi olur bilgisayara indirmeden bakılmıyor.
-
Oha hocam dünya karması kurmuşsun resmen. :D
Başarı durumu nedir? -
balotelli xerez'e gitmişquote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Oha hocam dünya karması kurmuşsun resmen. :D
Başarı durumu nedir? -
City'nin kadrosunu berbat etmişsin. Reina'ya 35 milyon Euro verilir mi? Git Akinfeev'i al o paraya.quote:
Orijinalden alıntı: IFNGNC
balotelli xerez'e gitmiş
Alıntıları Göster -
Man City arapların eline geçtiğinden bu yana oynanmaz oldu sadece girip 1 sezon fantezi yapmak isterseniz o başka tabi amaç oyunda kulübün tüm birimlerini ortak olarak yönetmek ve başarıdan başarıya koşmak fakat City bug gibi bir takım direk 200M kadar bütçe ile başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: yaban arısı
City'nin kadrosunu berbat etmişsin. Reina'ya 35 milyon Euro verilir mi? Git Akinfeev'i al o paraya.
Alıntıları Göster -
Benim anlamadığım hem Lahm hemde G.Johnson niye transfer ettin ? ikiside sağ bek, hadi Lahm ı solda oynatsan o zaman Bale yi neden aldın ?quote:
Orijinalden alıntı: onur.m
Man City arapların eline geçtiğinden bu yana oynanmaz oldu sadece girip 1 sezon fantezi yapmak isterseniz o başka tabi amaç oyunda kulübün tüm birimlerini ortak olarak yönetmek ve başarıdan başarıya koşmak fakat City bug gibi bir takım direk 200M kadar bütçe ile başlıyor.
Alıntıları Göster
E hadi diyelim baleyi sol açık aynatacaksın o zaman robben ve ribery yi neden aldın ? veya nerede oynatacaksın....?
Sneijder ve Gourcuff uyumsuz birer ikili eğer bu ikili as oynayacaksa o zaman defansın önünde mutlaka Yaya toure oynamalı o zaman da robben veya ribery den biri yedek kalacak uda olacak iş değil ??
Kısacası kadron tamamen karman çorman olmuş sattığın adamlara baktım da orada daha iyi adamlar var
-
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Benim anlamadığım hem Lahm hemde G.Johnson niye transfer ettin ? ikiside sağ bek, hadi Lahm ı solda oynatsan o zaman Bale yi neden aldın ?
E hadi diyelim baleyi sol açık aynatacaksın o zaman robben ve ribery yi neden aldın ? veya nerede oynatacaksın....?
Sneijder ve Gourcuff uyumsuz birer ikili eğer bu ikili as oynayacaksa o zaman defansın önünde mutlaka Yaya toure oynamalı o zaman da robben veya ribery den biri yedek kalacak uda olacak iş değil ??
Kısacası kadron tamamen karman çorman olmuş sattığın adamlara baktım da orada daha iyi adamlar var
Para bol nereye saçacağını bilememiş sanırım arkadaş, normal
-
Parayla saadet olmazquote:
Orijinalden alıntı: onur.mquote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Benim anlamadığım hem Lahm hemde G.Johnson niye transfer ettin ? ikiside sağ bek, hadi Lahm ı solda oynatsan o zaman Bale yi neden aldın ?
Para bol nereye saçacağını bilememiş sanırım arkadaş, normal
Alıntıları Göster
-
Ben bile 3 forvetten sonra 4.'ye para vermemek için kiralıyordum. Şu hale bakquote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
Parayla saadet olmaz
Alıntıları Göster -
Yorum yapmak icin once basarı durumunu bilmemiz gerek, oyle artiz artiz 'Sen bu oyunu bilmiyosun' demekle olmuyoquote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Ben bile 3 forvetten sonra 4.'ye para vermemek için kiralıyordum. Şu hale bak
Alıntıları Göster
-
Fenerbahçe ile 5. sezon sonu Kun Agüero'ya 75M€ verdim..lig sonunda 48 gol atti Real 98M€ önerdi sattımquote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
Yorum yapmak icin once basarı durumunu bilmemiz gerek, oyle artiz artiz 'Sen bu oyunu bilmiyosun' demekle olmuyo
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 6 Mayıs 2011; 12:52:54 >
-
Benim sol bek oyuncuma madrid 110M$ verdi yinede satmadım.quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Fenerbahçe ile 5. sezon sonu Kun Agüero'ya 75M€ verdim..lig sonunda 48 gol atti Real 98M€ önerdi sattım
Alıntıları Göster -
quote:
Fenerbahçe ile 5. sezon sonu Kun Agüero'ya 75M€ verdim..lig sonunda 48 gol atti Real 98M€ önerdi sattım
Bende Portodaki Hulk için 60 M Tl verdim. 17 maç 23 golü var hadi hayırlısı -
bende fenerbahçede 4. sezonumquote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakkaquote:
Bende Portodaki Hulk için 60 M Tl verdim. 17 maç 23 golü var hadi hayırlısı
Alıntıları Göster
4. yıl 28. haftada bütün maçları galibiyetle bitirdim :) ve şampiyonum
Edin D'zeko Wolfsburg tan bedavaya alındı ve 13 mil. Pound değeri var.
25 maçta 23 gol 10 asist 8 maçın adamı ve 7,98 lik ortalama ile oynuyor
-
Man. City de para var huzur var diyosun da o paralar senden oyuncu maaşlarıyla gidiyor.Sağlam finansı var ama takımın geneline baktıgımız zaman oyuncu maaşları çok yüksek.İlk sene Şampiyonlar Ligi nde oynamadıgı için de herhangi ek bir geliri yok ve ilk sezon her ay en az 10M $ zarara giriyor.quote:
Orijinalden alıntı: amanhem
bende fenerbahçede 4. sezonum
4. yıl 28. haftada bütün maçları galibiyetle bitirdim :) ve şampiyonum
Edin D'zeko Wolfsburg tan bedavaya alındı ve 13 mil. Pound değeri var.
25 maçta 23 gol 10 asist 8 maçın adamı ve 7,98 lik ortalama ile oynuyor
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X