Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

MoS aksiyon olarak Iron Man 3'ten daha iyiydi. Bari aktör olarak alsın da teselli olalım. Bu arada CGI nedir? Tabi bazı yerlerde sırıtan efektler vardı. Sanırım bazı efektlerin gerçekçi durmamasından dolayı MoS listeye giremedi.

Bilgisayarda yaratılan görseller. Yani tamamen bilgisayarda oluşturulmuş efektler. Bunun filmde sırıtmasının nedeni aksiyon ile CGI'nın bir araya gelmesi. Misal filmdeki denizin ortasında ki petrol falan çıkarıyorlardı sanırım orasıda tamamen CGI' idi ancak sırıtmıyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en kötü CGI Superman Returns filmindeydi. Filmin sonunda aksiyon yok bişey yok. Yeşil ekran önünde çekeceklerine tamamen CGI ile yapmışlar acayip sırıtıyordu. Altta videoda Brandon Routh yakın çekim olduğunda ki efektlere bak bilgisayar oyunu gibi.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Aynen valla amma yapay duruyor he. MoS'ta mesela Faora ve yanındaki o adamla dövüşürkenki sahneleri çok yapay duruyordu. Teknoloji biraz daha geliştiğinde artık bunları da aşarlar sanırım. Umarım JL gelinceye kadar gelişir CGI olayı.
  • quote:

Aynen valla amma yapay duruyor he. MoS'ta mesela Faora ve yanındaki o adamla dövüşürkenki sahneleri çok yapay duruyordu. Teknoloji biraz daha geliştiğinde artık bunları da aşarlar sanırım. Umarım JL gelinceye kadar gelişir CGI olayı.

İşin içine aksiyon girince CGI sırıtır. Filmde de aksiyon doluydu normal yani. Ancak Superman Returns'un sonunda ki CGI olayı çok amatörce.
  • Biliyorum Henry Cavill'in aday olduğunu ama ben en çok efekt olayına takıldım. Bu film, ödüllerin efekt dalında aday bile gösterilmiyorsa vermesinler ödülleri daha iyi. Bunun yanında az daha zorlansa komedi dalına koyulabilecek Iron Man 3 en iyi aksiyon filmi olarak aday gösterilirken yine Man of Steel yok Aksiyon filmindeki en iyi aktör olarak da muhtemelen RDJ alacak ödülü bence hak etmese de. Şimdi RDJ'cılar saldırmadan söyleyeyim RDJ bence çok iyi bir aktör ama Iron Man 3'de ödül gerektirecek bir iş yapmadı bence. Bunun yanında Henry Cavill rol için aşırı derecede yoğun bir fiziksel çalışma yaptı, aksanını değiştirdi, Iron Man 3'de Tony Stark'ınkinden daha çok duygusal değişim göstermek zorunda kaldı. Hepsinden öte çoğu kişinin beklediğinin aksine, insanların aklına yer etmiş bir Christopher Reeve'in peşinden kendini Superman olarak benimsetti. World War Z ve Lone Survivor'ı izlemedim, o yüzden Brat Pitt ve Mark Wahlberg hakkında bir şey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Biliyorum Henry Cavill'in aday olduğunu ama ben en çok efekt olayına takıldım. Bu film, ödüllerin efekt dalında aday bile gösterilmiyorsa vermesinler ödülleri daha iyi. Bunun yanında az daha zorlansa komedi dalına koyulabilecek Iron Man 3 en iyi aksiyon filmi olarak aday gösterilirken yine Man of Steel yok Aksiyon filmindeki en iyi aktör olarak da muhtemelen RDJ alacak ödülü bence hak etmese de. Şimdi RDJ'cılar saldırmadan söyleyeyim RDJ bence çok iyi bir aktör ama Iron Man 3'de ödül gerektirecek bir iş yapmadı bence. Bunun yanında Henry Cavill rol için aşırı derecede yoğun bir fiziksel çalışma yaptı, aksanını değiştirdi, Iron Man 3'de Tony Stark'ınkinden daha çok duygusal değişim göstermek zorunda kaldı. Hepsinden öte çoğu kişinin beklediğinin aksine, insanların aklına yer etmiş bir Christopher Reeve'in peşinden kendini Superman olarak benimsetti. World War Z ve Lone Survivor'ı izlemedim, o yüzden Brat Pitt ve Mark Wahlberg hakkında bir şey diyemiyorum.

Henry gerçekten hak ediyor. Kas yapması için steroid falan önermişler kasları şişirmek için ama yapay durmasını istemeyip kendisi çalışıp yaptı kasları. Tebrik etmek gerek vallahi. Ayrıca RDJ olayına katılıyorum Iron Man 3'de aman aman bir oyunculuk yoktu ortada. Ayrıca en iyi aksiyon filmi arasında Man of Steel'in olmaması da ayrı bir komedi.
  • Lone Survivor izlemedim. Diğer 3 filme baktığımda Superman filminin neden aksiyonda yer almadığına şaşırdım açıkçası. Iron Man 3 bir önceki filme göre çıtayı bir hayli yükseltti ve gayette hareketleri iyiydi. Man of Steel hakettiği ilgiyi görmedi. Bence çok daha iyi bir filmdi. World War Z filmi bana göre güzeldi. Brad Pitt aman amanda bir oyunculuk sergilememiş. Aksine zombiler iyi rol çıkarmış.

Mark içinse oscar almasını isterim. Sevdiğim ender oyunculardandır. Geçen sefer aday gösterilmemişti. Henry'de çok kaliteli bir oyuncu ve kendini gösteriyorda. Onunda mutlaka hakettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Bir sonraki filme saklıyor olabilirler adaylığını.
  • quote:

Biliyorum Henry Cavill'in aday olduğunu ama ben en çok efekt olayına takıldım. Bu film, ödüllerin efekt dalında aday bile gösterilmiyorsa vermesinler ödülleri daha iyi. Bunun yanında az daha zorlansa komedi dalına koyulabilecek Iron Man 3 en iyi aksiyon filmi olarak aday gösterilirken yine Man of Steel yok Aksiyon filmindeki en iyi aktör olarak da muhtemelen RDJ alacak ödülü bence hak etmese de. Şimdi RDJ'cılar saldırmadan söyleyeyim RDJ bence çok iyi bir aktör ama Iron Man 3'de ödül gerektirecek bir iş yapmadı bence. Bunun yanında Henry Cavill rol için aşırı derecede yoğun bir fiziksel çalışma yaptı, aksanını değiştirdi, Iron Man 3'de Tony Stark'ınkinden daha çok duygusal değişim göstermek zorunda kaldı. Hepsinden öte çoğu kişinin beklediğinin aksine, insanların aklına yer etmiş bir Christopher Reeve'in peşinden kendini Superman olarak benimsetti. World War Z ve Lone Survivor'ı izlemedim, o yüzden Brat Pitt ve Mark Wahlberg hakkında bir şey diyemiyorum.

Çok iyi yazmışsın hocam.C. Reeve'i millet Superman olarak kazımış artık kafasına.Birileri Superman deyince C. Reeve geliyor hemen akla.Fakat H.Cavill'de on numara gitmişti role.Adam çalışmış
  • Yorumlar 50 sayfaya dayanmış biraz geç yorum olacak artık.

Filmde absürdlükler bolca var. Son sahnelerdeki karmaşada dedim ki bir ara "bırakın ele geçirsinler bari". Zarar daha az olurdu. Üstelik adamlar teknoloji ve güç getirecekti işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Yorumlar 50 sayfaya dayanmış biraz geç yorum olacak artık.

Filmde absürdlükler bolca var. Son sahnelerdeki karmaşada dedim ki bir ara "bırakın ele geçirsinler bari". Zarar daha az olurdu. Üstelik adamlar teknoloji ve güç getirecekti işte

Ama insanları da öldüreceklerdi. Dünyayı sıfırdan tekrar kuracaklardı. Dünyanın yerçekim gücünü artırıyorlardı ki insanlar yaşasa bile kripton'un atmosferine ve yerçekimi gücüne uyum sağlayamayabilirlerdi.

Daha önce yazdım mı, bilemiyorum ama Henry Cavill bence en az Christopher Reeve kadar başarılı olmuş rolünde. Hatta daha iyi olmuş. Benim canımı sıkan tek bir şey oldu filmde. Supermen yerden havaya uçacağı zaman ilk hareketi sanki füze rampasından fırlamış füze gibi oluyordu. Uçmanın doğallığının içine etmişler. Halbuki Brandon Ruth'un oynadığı supermen filmindeki uçma sahnelerine bakın. Yerden havaya ilk hareket gayet doğal ve yumuşak. Rahatsız edici değil. Yerden havaya ok gibi fırlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Ama insanları da öldüreceklerdi. Dünyayı sıfırdan tekrar kuracaklardı. Dünyanın yerçekim gücünü artırıyorlardı ki insanlar yaşasa bile kripton'un atmosferine ve yerçekimi gücüne uyum sağlayamayabilirlerdi.

Daha önce yazdım mı, bilemiyorum ama Henry Cavill bence en az Christopher Reeve kadar başarılı olmuş rolünde. Hatta daha iyi olmuş. Benim canımı sıkan tek bir şey oldu filmde. Supermen yerden havaya uçacağı zaman ilk hareketi sanki füze rampasından fırlamış füze gibi oluyordu. Uçmanın doğallığının içine etmişler. Halbuki Brandon Ruth'un oynadığı supermen filmindeki uçma sahnelerine bakın. Yerden havaya ilk hareket gayet doğal ve yumuşak. Rahatsız edici değil. Yerden havaya ok gibi fırlamıyor.

Ama Superman Returns'de ki Superman tecrübeliydi. Man of Steel'de güçlerini daha yeni öğrendi. Zamanla öğrenicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 30 Aralık 2013; 12:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Ama Superman Returns'de ki Superman tecrübeliydi. Man of Steel'de güçlerini daha yeni öğrendi. Zamanla öğrenicek

Ha evet. Bunu gözardı etmişim. Henry Cavill kutuplardaki ilk uçma sahnesinde havada iken uçabiliyorum manasında sevinç kahkahaları atıyordu.

Ya bende bir sorun var galiba. Supermen dedin mi bende akan sular durur. Henry Cavill'i Bruce Willis ve Sigourney Weaver ile oynadığı bir filmde silahla yaralanmış olarak görünce tüm supermen imajı gitti gözümden. En yakın günlerde supermen filmini tekrar seyredip bu imajı düzeltmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

Orijinalden alıntı: dbgstudios

yıllarca her gün trailer ıyla günümü geçirdiğim filmin sonunda çıkması ve çıkar çıkmaz giden biri olarak gerçekten çok beğendim en iyisiydi Görsel effect kalitesi en üst düzeydi tam olması gerektiği gibiydi aksiyon boldu hiç bitsin istemedim ama KAL-EL i superman i bu kadar zayıf görmek
    hayal kırıklığına uğrattı her ne kadar onlarda kriptonlu olsada bu kadar sopa yemesi faoranın bile dağıtması ve bir kriptonluyu dünyada boynunu kırarak öldürmesi ap ayrı bir düşündürücü o zaman supermaninde boyunu kırıp öldürebilirsin

hulk fancıları atlar şimdi..hulk supermanın boynunu kırıp öldürebilir der..:D bence 70 lardeki gibi tekrar hapsetmeliydi..70 lerdeki supermande ayna gibi garip bir makinaya hapsediyordu..kimseninde karizması çizilmiyordu..

Çok zaman geçmiş ama yazmam icab etti. Arkadaşlar yanlış hatırlıyorsunuz. Superman ayna gibi herhangi bir yere hapsetmedi. Zod ve Adamları kripton da iken cezalandırılmışlar ve ayna benzeri bir şeyin içine tek tek hapsedilmişler sonra bir şeyler olmuş ve serbest kalıp dünyaya gelmişlerdi. Superman onları kendi gizli kalesine götürüp Lex Luthor yardımı ile (Zod'u bölmeye sokacakmış gibi yapmış Lex Luthor ise her zamanki gibi kötülük yapmak amacı ile Zod'a Superman sizi kandırıyor oraya girmeyin demişti) kandırmış ve kendisi bir cam bölmeye girerek diğer Kriptonluların güçlerini onlardan almış ancak onlar bunu fark etmeyip Superman ile savaşmaya kalkınca Superman ve Lois her birini kalenin içindeki uçurum boşluklarından atmıştır. (Bilerek atmamıştır ama Zod ve adamları tek tek yere düşmüş ve kaygan olan zeminde kayarak boşluklardan düşmüşlerdir.

Superman 2 Final Sahnesi

doğru yanlış hatırlamışım..
  • Şu film dururken Gravity gibi bi film en iyi görsel efekt dalında oscar aldı ya daha da bişey demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu film dururken Gravity gibi bi film en iyi görsel efekt dalında oscar aldı ya daha da bişey demiyorum.

++
    Tam da bunu yazacaktım
  • quote:

Şu film dururken Gravity gibi bi film en iyi görsel efekt dalında oscar aldı ya daha da bişey demiyorum.

İşin ilginç yanı bu filmi adaylar arasına bile almayıp IronMan 3'ü almak
  • Yakarım ulan Oscar'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

İşin ilginç yanı bu filmi adaylar arasına bile almayıp IronMan 3'ü almak

Bu insanlar kör müdür nedir anlamadım cidden. Iron Man 3 CGI olarak MoS'in yanına yaklaşamaz. Keşke Iron Man 3 veya Thor alsaydı en azından bi süper kahraman filmine gitmiş olurdu. Gerçi boşver almasınlar. MoS alamadıktan sonra hiçbiri almasın hepsinin canı cehenneme. Bari müziklerde alsaydı Hans Zimmer döktürdü ona gitmedi.

Hepsini geçtim DiCaprio yine alamadı oscarı. Üzülüyorum şu adama cidden. İnşallah seneye alır artık.
  • quote:

Elleri kaldırışa bak ya Supes hayranları yetişiyor alttan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 3 Mart 2014; 23:24:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 3 Mart 2014; 23:45:23 >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.