Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Man of Steel'e süre yetmemişti çünkü gelen görüntülerin bazıları film de yoktu. Kesilen sahnelerin olduğu extended versiyon çıksaydı çok iyi olurdu ama çıkarmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Man of Steel'e süre yetmemişti çünkü gelen görüntülerin bazıları film de yoktu. Kesilen sahnelerin olduğu extended versiyon çıksaydı çok iyi olurdu ama çıkarmadılar.

Filmlerde süre sınırı mı var?
  • Bir sınırlama yok ama stüdyolar filmlerin sürelerinin fazla uzun olmamasını isteyebiliyorlar.
    Özellikle blockbuster filmler için geçerli bir durum. Bu yüzden filmi kısaltmak için kırpıyorlar. Man of Steel'in kırpılmamış hali 180 dakikadan daha uzundu sanırım ama filmi kırpa kırpa 143 dakikaya çektiler.

• Sirkette haklı izleyenlerde aslinda extended versiyon ile kesilmisi beraber çıkarsalar yada bir ay arayla çıkarsalar cok hos olur

• film 180 dk olsa salonda uyurdum heralse 140 a bile zor dayandik

• Onun sebebi de kırpılmış olmasından kaynaklı. Kopukluklar olduğu için çabuk çabuk geçildi. O kopukluklar yüzünden de film tam anlamıyla olmuş diyebileceğimiz bir seviyede olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kırpılma olayı cidden filmi çok değiştirebiliyor. Avengers Age of Ultron ve Hobbit The Battle of Five Armies'te gördük bunu.
    Onlardan ayrı Watchmen ve Daredevil'ında uzatılmış ve kırpılmış versiyonları arasında çok büyük fark olduğunu okumuştum. Ben direk uzatılmış olarak izlediğim için bilemiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 21 Mayıs 2015; 22:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Onun sebebi de kırpılmış olmasından kaynaklı. Kopukluklar olduğu için çabuk çabuk geçildi. O kopukluklar yüzünden de film tam anlamıyla olmuş diyebileceğimiz bir seviyede olmadı.

filmde zaman sorunu yoktu diyaloglar cok havadaydi insani filme cekmiyordu. izliyorsun ama filmin havasindanmidir bilmem icine cekmiyor pek adami, oyle duz izliyorsun. hani izlerken gaza gelirsin icinden hadi kocum indir su adami gibisenden falan supoda cok havada kaldi seyir duygusu. birde superman i sevmememe asiri overrated bulmama ragmen Henry Cavill in cok iyi supo oolduğunu soylerim durusu ve bakisi iyi gercekten ancak konusma sahnelerinde cok ozguvensiz bi ses tonu vardi. simdi diceksiniz yeni supo oldu oyle bisey degil nasil diyim soguk konusuyordu pek sevmedim umarim bvs de daha iyi isinir rolune.

• Filmi dün izledim. İyiydi ama ne yalan söyleyeyim, Marvel filmleri kadar eğlendirmedi. Biraz daha ciddi bir havası vardı sanki. Ayrıca izlediğim ilk Superman ve aynı zamanda ilk DC filmi oldu.

Edit: Görsel efektlere diyecek bir sözüm yok zaten. Harikaydı. Tam bir görsel şölen. Aynı şeyi en son Transformers: Age of Extinction için söylemiştim. Zaten Transformers ile bu film benzerlik gösteriyorlar. Hangi konuda derseniz;
    İki filmde de yok olan gezegenler ve onlara tekrar hayat vermek isteyen kötü adamlar var. Baş kahramanlarımız da kötü adamları durdurmaya çalışıyorlar ve başarılı oluyorlar. Tabii bu sırada birsürü insan ölüyor, şehirler yerle bir oluyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Mayıs 2015; 15:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Filmi dün izledim. İyiydi ama ne yalan söyleyeyim, Marvel filmleri kadar eğlendirmedi. Biraz daha ciddi bir havası vardı sanki. Ayrıca izlediğim ilk Superman ve aynı zamanda ilk DC filmi oldu.

Edit: Görsel efektlere diyecek bir sözüm yok zaten. Harikaydı. Tam bir görsel şölen. Aynı şeyi en son Transformers: Age of Extinction için söylemiştim. Zaten Transformers ile bu film benzerlik gösteriyorlar. Hangi konuda derseniz;
    İki filmde de yok olan gezegenler ve onlara tekrar hayat vermek isteyen kötü adamlar var. Baş kahramanlarımız da kötü adamları durdurmaya çalışıyorlar ve başarılı oluyorlar. Tabii bu sırada birsürü insan ölüyor, şehirler yerle bir oluyor vs.

Güzel yorumlamışsın. Ciddi havası filme ayrı bir hava katmış bence. Galaksinin koruyucularında da tam tersi bir hava mevcuttu ve hoş değildi.
  • Film tam bir görsel şölen. Ancak aşırı amerikan milliyetçiliği yapılmış. Superman amerikan ordusunun askeri olarak gösterilmiş.
    Yada ABD nin bir silahı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 30 Mayıs 2015; 14:19:15 >
  • Arkadaşlar.

Youtubede gezerken aşağıdaki fragmana rastladım. Bu sinema filmi mi? Yoksa Supergirl diye bir dizi mi çekilmeye başlandı. Smallville'nin dişi versiyornu gibi mesela?

https://www.youtube.com/watch?v=1cMcKqrNTus
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Dizi hocam, Superman'in kuzenini konu alıyor.
  • Anladım. Teşekkür. İnşallah CNBC-e bir şekilde ülkemize getirir bu diziyi.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Dizi çöp hocam fazla beklentiye girmeyin. Hatta ilk bölümü sızdı izleyebilirsiniz.
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Sence bu film nasıldı? Yani nasıl buldun hiç ayrıntılı bir yorum görmedim senden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Vizyona girdiği ilk gün yapmıştım yorumu aşağıdaki linkten biraz aşağı inersen görürsün. Tabii o zaman ki görüşlerim biraz da filmin gazıylaydı

http://forum.donanimhaber.com/m_37808359/mpage_25/tm.htm
  • DC Cinematic Universe'ı başlatan film. Film senaryo açısından fena değil, Görsel efekt olarak harika. Zack Synder en çok görsel efektle uğraşmış zaten. Oyuncular çok iyi. Henry Cavill harbiden Superman olmuş. Amy Adams'da işini iyi yapmış. Seslendirmeler falan çok güzeldi. Her ne kadar başları vasat olsada baya iyi bir film. Özellikle başlangıç için çok iyi.

8,1/10
  • Efekt zengini bir film. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Film tam bir görsel şölen. Ancak aşırı amerikan milliyetçiliği yapılmış. Superman amerikan ordusunun askeri olarak gösterilmiş.
    Yada ABD nin bir silahı gibi.

Kaptan amerika 1 de bunu sıkça gördük zaten.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.