Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2.5 saatinizi bu filme ayırıp da ziyan etmeyin bence. Çünkü bu filmi izledikten sonra yahu ben bu filmi izlemiştim hatta 10 defa bile izlemiş olabilirim diyebilirsiniz. Sadece görsellik ve bildiğimiz klişelerden başka bir şey yok. Filmin tek iyi yani superman kostümü ve henry cavill'in superman rolüne yakışması. Tüm beklentileri BatmanVSuperman ve Suicide Squad flimlerine çevirdim bu ikisinden beklentim büyük.
  • Dün akşam bir kanalda man of steel digerinde avengers vardı. Man of steel daha izlenir geldi. Maşallah trtde hic reklam girmeyince sonuna kadar izledim. Her ne kadar amerikayı yüceltmeye calışılsada güzel bir film. En azından bir duruma karşı orduyu jetleri görüyoz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tarz filmlere tek tek değerlendirmek mantıksız. Yani Marvel gibi uzun soluklu seriler başlayacak hepsi bir bütün olacak yani. Bakın Marvel'e dizi gibi 2008'de iron man ile başladı 8 tane film çıkardı. Her film bir biriyle bağlantılı dizi gibi. Bütün olarak ele alınmalı. Dc'de aynen böyle olacak. Onlar man of steel ile başladı. Ve Adalet şafağı ile devam ediyorlar. Ardından Wonder Women ondan sonra adalet birliği kurulacak. Ha Batman kara şövalye'nin batmani değil eksik o sadece.
  • Bu filmin ikincisi gelecek mi acaba? İnanılmaz beğendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.5 saatinizi bu filme ayırıp da ziyan etmeyin bence. Çünkü bu filmi izledikten sonra yahu ben bu filmi izlemiştim hatta 10 defa bile izlemiş olabilirim diyebilirsiniz. Sadece görsellik ve bildiğimiz klişelerden başka bir şey yok. Filmin tek iyi yani superman kostümü ve henry cavill'in superman rolüne yakışması. Tüm beklentileri BatmanVSuperman ve Suicide Squad flimlerine çevirdim bu ikisinden beklentim büyük.

Bu film batman vs supermanden daha iyi.

• UltraFast U kullanıcısına yanıt
    Film yeni çıktıgı dönemler önce webten izlemiştim.Daha sonra dvd'sini 25 tl'ye satın aldım.Kuruşuna kadar hak etmişti bu parayı

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    General Zod çok hoşuma gitmişti ama çabuk harcamışlar rolünü.Onu bir kez daha dövüşürken görmek isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

2.5 saatinizi bu filme ayırıp da ziyan etmeyin bence. Çünkü bu filmi izledikten sonra yahu ben bu filmi izlemiştim hatta 10 defa bile izlemiş olabilirim diyebilirsiniz. Sadece görsellik ve bildiğimiz klişelerden başka bir şey yok. Filmin tek iyi yani superman kostümü ve henry cavill'in superman rolüne yakışması. Tüm beklentileri BatmanVSuperman ve Suicide Squad flimlerine çevirdim bu ikisinden beklentim büyük.

Bu film batman vs supermanden daha iyi.

Batman in de iyi olduğunu sanmıyorum meta ve rt oranları düşük izler miyim bilmiyorum sıra gelirse belki aradan çıksın diye izlerim.

• Televizyonda izlemiştim güzel filmdi.
  • DC Sinematik evreninin en iyi filmi.

• Justice Leagueden sonra MOS-BVS-WW marathon yaptım. Ben filmlerde harcanan potansiyele yazık diyorum çok bir şey diyemiyorum içim sızlıyor. Birde MOS sayesinde sahnelerde kullanılan müziklerin sahneyi ne kadar epicleştirdiğine tekrardan şahit oldum.

Bu arada BVS nin Their War Here themesi BVS ye ait değilmiş.Arcade de Their War Here da MOS da kullanılıyor olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 20 Kasım 2017; 20:24:40 >
  • Efsane soundtrackler beee... BvS&MoS bir daha böyle filmler göremeyecek olmamız üzüntü veriyor
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

Aynen. Bu arkadaşta çok kaliteli bir derleme yapmış özellikle 4:43 deki sahne muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 28 Kasım 2017; 22:9:25 >
  • Bugün izledim gerçekten çok güzel süperkahraman filmi böyle yapılmalı.

• MoS efsane filmdir. Superman'i hiç sevmezdim bu filmden sonra fikrim değişti. DC'nin sinematik evreninin başlangıç filmi ve en iyisi.

Bunun arkasından bu kalitede bir Batman solo filmi gelicekti sonrasındada BvS :(((
  • beyler çökün

• Şu da güzel bir mix olmuş arada açar açar dinlerim

• Gerçekten bu film DC sinema evreninin en iyi filmi olmasının yanında süper kahraman filmleri sıralamasında da üstlere oynar. DC'de aslında potansiyel vardı. Demek ki acele etmeyip önce solo filmleri yapsalar çok daha başarılı bir evren olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Gerçekten bu film DC sinema evreninin en iyi filmi olmasının yanında süper kahraman filmleri sıralamasında da üstlere oynar. DC'de aslında potansiyel vardı. Demek ki acele etmeyip önce solo filmleri yapsalar çok daha başarılı bir evren olacaktı.

Zaten sorun da o. Solo filmleri çekmeden JL gibi ağır bir projeye dalmaları şu anki kahraman filmlerinin popülaritesi yüzünden oldu. Marvel gibi her ne kadar bazıları kötü de olsa solo filmler çekerek ki 1 den fazla film bunlar. Evreni oturttular. After credits sahneleri ile de millete ne yapacaklarını ufak ufak göstererek heyecanlandırdılar. Avengers ilk çıktığında " o ne ya scarlett'e bak ahahaha hulkun yanında silahla napacak ki " diyenler şimdi " scarlett nerde laaaaaaaan " diye isyan ediyor. Plansız bir şekilde ilerliyor DC. Entrikalar yüzünden de ya proje erteleniyor ya da iptal olma noktasına geliyor. Biz seyirci de yarım yamalak film izliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.