Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu bebek kadar kafası çalışmıyor işte oscar dağıtan aristokratların....
    MTV ödüllerinde Kal-El şov yapar rahat olun

• Oscar'ın canı cehenneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorsun di mi adam çocuğunu nasıl yetiştiriyor. Ben de öyle yapacam. Çocuğumu Superman fanatiği olarak yetiştirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Görüyorsun di mi adam çocuğunu nasıl yetiştiriyor. Ben de öyle yapacam. Çocuğumu Superman fanatiği olarak yetiştirecem.

Bende öyle yapcam Spiderman falan derse ağzının üstüne yumruğu vururum.
  • ?u müziklere nasyl ödül vermediler ya.Hans Zimmer döktürmü?.

• ratch kullanıcısına yanıt
    Eger bir filmin animasyon ve cgi larini Weta Digital yapiyorsa Oscar'a gerek yok. Yeterince Oscar'a doymus adamlar zaten.

The Lord of the Rings
    I, Robot
    King Kong
    X-Men
    District 9
    The Hobbit
    Iron Man Three
    Man of Steel

vs onlarca.

@ratch Hans Zimmer, Howard Shore gibi sanatçylar kaliteli sanatçylar. Di?er filmler 10 tane oscar alabilir ama bu sanatçylaryn yanyndan bile geçemezler.
  • Izledigim ilk superman filmi bu oldu ve beni gerçekten etkiledi.Tam bir görsel sölen ayrica film müzikleri de mükemmeldi.
    Edit:imla
    Not:Yapacağınız işe tüküreyim neden yazdığım bazı harfler saçma sapan şekillerde çıkıyor düzeltin şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 29 Nisan 2014; 22:17:59 >
  • Film 14 Haziran 2014'te vizyona girmişti tam bir yıl olmuş be. İlk çıktığı gün gitmiştim ne heyecanlıydım ya.
  • Bende Blu-ray formatı var. İlk fırsatta bir daha izleyeceğim. Fakat bu sefer alt yazılı olarak.
  • Arkadaşlar elimde Inception Bluray Bonus Disc'te ki 5.1 DTS HD MASTER Loseless formatta (ham hali flac) full ost soundtrack albumu var. Ayrıca bu ost nin plak (vinyl) si de var yine kayıpsız bu da ama 2.1.

İsteyen olursa PM atsın yeter
  • Beyler elime yeni geçti, Man Of Steel plak versiyonu soundtrack, stereo 24-Bit/48KHz. Tabi CD versiyonuda var lossless olarak isteyene CD kalitesi 16-Bit/44.1KHz.

Fakat tabi plak vs cd tartışması çıkmaz umarım, plak tan riplenmiş trackların CD kalitesinden daha fazla bit e ve frekansa sahip olduğuna bakıp plak daha kaliteli ses veriyor sanmayın sakın ama dinleyiciye göre değişiyor sonuçta plak komple analog bir aygıt digitalize ederken en yüksek kaliteyi ortaya çıkarmak oldukça masraflı donanım istiyor. (ki çoğu zamanda cd kalitesinde olamayabiliyor bile)

Mesela bunu kim çekmişse plaktan Inception da ki plak gibi başarılı iş olmamış gibi inception plak ben 24-Bit/96KHz de.. Dediğim gibi pahalı donanım istiyor plaktan rip işi...

İsteyen PM atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 10 Ocak 2015; 21:55:52 >
  • Filmin Görsel efekti Haricinde hiç iyi değildi. Çok sevmedim.
  • Goodby My Son şahane.Diğer soundtracklarını defalarca dinledim ama bunu yeni gördüm.

www.youtube.com/watch?v=kiABdCmHT74

Bu da piyano versiyonu.Piyano versiyonları da ayrı bir güzel oluyor

www.youtube.com/watch?v=88kC-K-KBRw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 13 Şubat 2015; 18:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Goodby My Son şahane.Diğer soundtracklarını defalarca dinledim ama bunu yeni gördüm.

www.youtube.com/watch?v=kiABdCmHT74

Bu da piyano versiyonu.Piyano versiyonları da ayrı bir güzel oluyor

www.youtube.com/watch?v=88kC-K-KBRw

aynen öyle, o parça özellikle böyle ninni gibi geliyor.. ki hakikaten öyle eğer bu video yu izlersen.

Birde senin paylaştığın alttaki video var ya onu ben önceden koymuştum buraya sanırım oradan gördün herhalde çünkü baya güzel bir fan yapımı, çok beğenmiştim... Hele hele vokaller yok mu orijinal gibi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Şubat 2015; 19:01:29 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Müziklerin piyano,keman vs. versiyonlarını da dinlerim.Özellikle piyano versiyonlarını kesin dinlerim.O yüzden bu müziği dinledikten sonra piyano versiyonunu da açtım.Ama çok güzel coverlar paylaşıyorsun.Görünce mutlaka dinliyorum paylaştıklarını

• Arkadaşlar, imzama en alta müzikler için bakın, beğendiğiniz varsa bana PM atın. Elimde surround lossless kalite film score ları var. Özellikle Hans Zimmer'ın scorelarıi adamın ağır hayranıyım.

En son eklediğim ise, Man of Steel bluray credits parçası (Outro): DTS HD MASTER (lossless) - 48kHz - 24bit - 8 Channel surround.

Oblivion bluray den (Isolated Score) bir nevi bonus. Filmin soundtrackı filme göümlü geliyor, Dolby TrueHD (lossless) - 96kHz - 24bit - 6 Channel surround.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Mayıs 2015; 20:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Cidden inanılabilir gibi değil 10 aday içinde en fazla 2-3 tanesi Man of Steel ile yarışabilecek düzeyde. Benimde şu ana kadar gördüğüm en iyi efektlere sahip filmdi aday adayları arasında bile olmayışı işkillendirdi biraz.

Pasific Rim de görsel efekt olarak iyiydi. Muhtemelen Thor ya da Pacific Rim alabilir. Bu arada listedeki filmlerin gişe hasılatı ne kadar?

Yav ne Thor'u ya Pacific Rim ya da Gravity alacak. Ancak Man of Steel'in adaylar arasında olmaması saçmalık.

Bak Man of Steel'in sadece efektleri için ayrılan bütçe 150 Milyon Dolar Filmin toplam bütçesi 225 Milyon Dolar. Gravity dediğimiz filmin toplam bütçesi 100 Milyon Dolar. Keza Thor'un toplam bütçesi 170 Milyon Dolar. Görsel efektlerine bu kadar özen gösterilen bir filmin yer almamsı çok can sıkıcı.

Ayrıca hasılat olarak Man of Steel'i geçen tek filmde aralarında Iron Man 3. Onunda nedenini biliyoruz.

Anlam veremediğim bir diğer olay net bilmiyorum ama Hobbit Premiere gösteriminin dışında hiçbir yerde vizyona girmedi. Bu film nasıl aday oluyor

Gravity'mi aldı o sene?
    Seneye batman v superman alıyor np!
  • Gravity aldı evet. BvS'nin tıpkı MoS gibi aday bile çıkarılmayacağını düşünüyorum.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    1 Sene gibi bir süre var efektler için cok üst düzey olacağına eminim

• quote:

Gravity aldı evet. BvS'nin tıpkı MoS gibi aday bile çıkarılmayacağını düşünüyorum.

Man of steel ne biliyim, o kadar umuda genede olmamış gibi ya
    Senaryosundan sanırım daha iyi bir villain olabilirdi
    BVS senaryosu müthiş ama bence umut var
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.