Şimdi Ara

MANA-POTİON CEVAP lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar potion yani can potu alabiliyorum fakat mana yı nerden alıcaz magic e gidiyorum orda yok yani nasıl halledicez mana yı nerden bulucam lütfen cavap

• Bazı serverlarda ozellikle low rate'lerde mana pot satılmaz, pvp serverlarinda da gm shopta satılır. Sanırım senin serverda da satılmıyo.
  • low rateli serverde oynuyorsan bulamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydeeli

low rateli serverde oynuyorsan bulamazsin
    NE yani ben şimdi manasız mı kaldım ben kastien de oynuyorum nerde bulucam bir kaç kişiden mana istedim verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onursss

NE yani ben şimdi manasız mı kaldım ben kastien de oynuyorum nerde bulucam bir kaç kişiden mana istedim verdi

Alıntıları Göster
    kastiende oynuyosan en basiti dwarf willage ye gittigin zaman orda wodley miydi neydi ole bi npc arkadasımız var enc. satan npc nin yanında ona git quest item yazan yere gir mavi tüp var onu all o mana istersen resmini de koyarim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

kastiende oynuyosan en basiti dwarf willage ye gittigin zaman orda wodley miydi neydi ole bi npc arkadasımız var enc. satan npc nin yanında ona git quest item yazan yere gir mavi tüp var onu all o mana istersen resmini de koyarim

Alıntıları Göster
    Tamam dostm resmini de koy ii ce anlıyım YA BİDE DWARF NE ONUUDA SÖYLİYİN LÜTFEN HARİTADE BELİRTİN DWARF I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onursss -- 30 Ağustos 2006; 18:12:54 >

• quote:

Tamam dostm resmini de koy ii ce anlıyım YA BİDE DWARF NE ONUUDA SÖYLİYİN LÜTFEN HARİTADE BELİRTİN DWARF I

Alıntıları Göster
    onur eve gideyim sana video sunu bile gönderirim abi sen kac lvl oldun ki hem mana arayacak seviye ye gelmissin hemde daha dwarf i bilmiosun dedigim gibi resmini de cekerim videosunu da cekerim istersen kastien deki charla uzun bi aradan sonra oyuna girer sana onun yerini de gösteririm zırh fln da verrim

• quote:

onur eve gideyim sana video sunu bile gönderirim abi sen kac lvl oldun ki hem mana arayacak seviye ye gelmissin hemde daha dwarf i bilmiosun dedigim gibi resmini de cekerim videosunu da cekerim istersen kastien deki charla uzun bi aradan sonra oyuna girer sana onun yerini de gösteririm zırh fln da verrim

Alıntıları Göster
    Yok dostum sağol zırh vermene gerek yok ta ben gittim dwarf a oyundayım şu an valla dostum mana biti biti veriyor mana almam lazım o yüzden level 30 olucam az kaldı

• quote:

Yok dostum sağol zırh vermene gerek yok ta ben gittim dwarf a oyundayım şu an valla dostum mana biti biti veriyor mana almam lazım o yüzden level 30 olucam az kaldı

Alıntıları Göster
    aksam 10 gibi oyunda ol benim nick "tutkusedar" bi takılalım senle 25-30 dk lık snra ben erica ya gidecem pvp ye

• quote:

Alıntıları Göster
    Ya arkdaşlar dwarf a gittim fakat nerde bu npc yaw bi mana alamadım nerden bulucam mana yı birisi düzgünce ismini söylesin ya

• quote:

aksam 10 gibi oyunda ol benim nick "tutkusedar" bi takılalım senle 25-30 dk lık snra ben erica ya gidecem pvp ye

Alıntıları Göster
    arkadas bu erica denilen serwer kac x? full c 4 mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuzlama

Alıntıları Göster
    baq arkadasım.şimdi dwarf a gittin.ordan ust kapiya dogru yuru.ordan sağ tarafa bi yol gidio saten gorursun butun millet oraya dogru gidiodur . yolu takip et. soora karşina yarısı cökmüş bi kopru cıkacak.o kopruye cık 4 tane npc bide bi tane tawşan olcak galiba :D o 4 npc nin en bastakine tıkla item/... bilmemne bilmemne war tikla orayada(en ustte duruo saten) orada qest itemler we potionlar war az bişe aşşa indirdinmi mouse yi mavi bi deney tupu gibi bişe war işte ahanda o mana potion

• quote:

baq arkadasım.şimdi dwarf a gittin.ordan ust kapiya dogru yuru.ordan sağ tarafa bi yol gidio saten gorursun butun millet oraya dogru gidiodur . yolu takip et. soora karşina yarısı cökmüş bi kopru cıkacak.o kopruye cık 4 tane npc bide bi tane tawşan olcak galiba :D o 4 npc nin en bastakine tıkla item/... bilmemne bilmemne war tikla orayada(en ustte duruo saten) orada qest itemler we potionlar war az bişe aşşa indirdinmi mouse yi mavi bi deney tupu gibi bişe war işte ahanda o mana potion

Alıntıları Göster
    Tamam dostum sağol bi gidiyim bakıyım

• quote:

Alıntıları Göster
    artık bu seferde bulamassanordan bi tane turk cagir deki ona beni gm shopa gotur ben yerini bilmiom de.sanada bi guzel kfr etsinzuhahaha

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadasim heinedeki trader woodrow dan alabilirsin mana potu

• quote:

Alıntıları Göster
    abi dwarf willage ye git strip-mine ye git orda tahta köprünün üzerine cık hemen yanında bi tane adam var adi ya wodley ya da wodrow kılıc fln satıyo onu tıkla en üstte quest item yazıyo onu tıkla sonra da mana poition u bul onu tıkla baska da bisi yok
  • quote:

abi dwarf willage ye git strip-mine ye git orda tahta köprünün üzerine cık hemen yanında bi tane adam var adi ya wodley ya da wodrow kılıc fln satıyo onu tıkla en üstte quest item yazıyo onu tıkla sonra da mana poition u bul onu tıkla baska da bisi yok

Alıntıları Göster
    yaw en iisi sen wer birisine parayi o sana alsın getirsinbiras sacma bi taktik ama olsun

• quote:

yaw en iisi sen wer birisine parayi o sana alsın getirsinbiras sacma bi taktik ama olsun

Alıntıları Göster
    Yok dostum aldım çooooook pahalı ya bu manalar gitmiişken cristaly e ok aldım bloodys birde bişi dicem sen msn versene konuşuruz msn den

• quote:

Yok dostum aldım çooooook pahalı ya bu manalar gitmiişken cristaly e ok aldım bloodys birde bişi dicem sen msn versene konuşuruz msn den

Alıntıları Göster
    Bloodss msn ver konuşalım ordan beraber party kurarız hade artık ver msn i

• quote:

Bloodss msn ver konuşalım ordan beraber party kurarız hade artık ver msn i

Alıntıları Göster
    abi sana pm olarak gönderdim msn adresimi al burdan da vereyim tutkusedar@hotmail.com 24 saat hizmet göstermekteyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.