Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.040
Cevap
36
Favori
485.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklasik 3 seneden fazla manchester city yi takip ederim. Takimin IQ sunu dusuren bazi oyuncular vardi. Mesela mendy diye bir futbolcu vardi sol bek. Hatirlayan var mi?

Covid zamaninda takimdan habersiz party yapip covid e yakalaninca " bu heriften bir halt olmaz " demistim. Kisa sure sonra seksuel saldiri suclamasiyla hapse girdi. Olan manchester city ye oldu. Bakin bu takimda suan sky sports ta yorumcu olan fransiz clicy (teleffuz??) den beri adam gibi sol bek yok.

Liverpool sagdan sol dan beklerle akiyor. Ya city nin parasi mi yok. Dunya da amerika dahil manchester city yi alan grubun 20 den fazla " city " takimlarini aldilar. Miami city bilmem ne city...
    Tam hatirlamiyorum ama bununla ilgili bir video da gormustum

Hadi sol bek dunyada cok fazla olmasin. Bunun akademisi var. yetestir. Palmer denen zeka ozurlusu cocugu kadroya sokuyorsun ama origini sol bek olan birini bulamiyorsun-yaratamiyorsun.

Manchester city de aguero, david silva company gibi oyuncularin yerini asla dolduramadilar.

Ozellikle david silva. Bu adamin yaptigi isler oyle basit birsey degildi. 3.4. Alanlarda cok rahat is yapabilen hizli dusunen ayaklari iyi, pas dogrulugu, bitiriciligi cok yuksekti.

Suan KDB dahil takimda boyle bir oyuncu yok. Ama ona yakin biri bernardoyu getirdiler ama o da bir david degil. Silva Ayrilmakta istiyor denilene gore.

Sag bek desen, genc lewis var. cok iyi isler yapacak ama sol bek yok. Gomezi 2 sezondur hazirlayamadi gitti.

Orta saha istanbul daki binalara benziyor. KDB, ilkay bunlar artik 30 uzerinde. Cok kilit maclarda oynamalilar. Mesela ceyrek final yari final gibi. PL de 50 dkdan sonra oyuna girseler de olur

Rodri cok iyi zaten. Bernardoyu ikna edilip takimda kalirsa iyi olur. Ama bu takiminda bir yaraticilik sorunu var. jack diye bir adama 100pound verdiler. 2 sezondur kendisini patlatamadi. Neden mi? Cunku o party senin bu gece club benim kizlarla takilirsa sabaha idmani kim yapacak.

Bu sezon biraz daha iyi cunku evlenme olaylari var sanirim. Bakin bu olay KDB nin basina da geldi . Adam evlendi, evlendikten cocuklardan sonra super stara donustu. Bir erkegi sureklilik anlaminda tatmin eden bir olay evlilik bama kalirsa.
    Phil foden. Adam 24 mu ne , evli cocugu var. nasil bir oyuncu oldugunu goruyoruz.

Benim kisisel hayatimda bile kasli bir vucudum oldugu zamanlar kadinlarla birlikte oldugum zamanlar. Onun disinda kendimi moral olarak sporda sureklilik saglayamiyorum. Siz sporculari dusunun bir de

-Orta saha yenilenmeli
    -Sag kanada roben tarzi hizli dribbling yapabilecek ama cancelo gibi aptal olmayacak biri
    -sol bek

Bunlar benim gozume takilan eksikler. Sizin de varsa paylasin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 23 Şubat 2023; 3:23:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cityzens kullanıcısına yanıt

Sol bekte en faydalı olan zincenkoyu yok pahasına gitti arsenale gönderdi. Hala anlayabilmiş değilim bunu. Kendi kendinize orada sorun yarattınız kısacası. Üstüne cancelonun yollanması.

İkinci büyük hata sterling yerine grealish. Sterlingin oyununu seven birisi değilim ama citynin sisteminde skor katkısını kolaylıkla sağlıyordu. Aslında grealishi orta saha için aldı. pepin hayali kdb - rodri - grealish orta saha üçlüsüydü. ama grealish orada olmadı mecbur sola attı. Öyle olunca Sterlinge yol gözüktü. Farklı stilde oyuncular haliyle alışma süresi zor oldu. Ödenen bonservisin ağırlığıda var.

İşler yolunda giderken pepin ayrılmayı kafasına koyması zorla yeni sözleşme yapılması ondan sonra transfer hataları başladı. Tek eksiği 9 numarayken oraya haland alındı bu sefer pep başka yerleri eksiltti.

• the wow kullanıcısına yanıt

Jack in villa kariyeri boyunca oynadigi yer LW iken orta sahada oynamasini dusunmeniz anlamsiz ve komik.

Adamin dribbling yetenegi var, alinma sebebi de sterling gibi yaslanan oyuncularin yerine gelmesi. Adam eksiltmek, geri savunmanin dengesini bozmak. Jack in olayi bu. Ne power kick shoot ceker, ne yaraticilik saglar, ne de kolayca top sakliyabilir.

PL en fazla faul yapilan oyunculardan biri. Bu olayi da eger 0-0 yada 1-0 yenik iken dezavantaj olmasi.

Jack in bence oynamasi gereken oyun, city nin maci 2-1 yada 3-0 yeniyor olmasi.

Cancelo nun gittigi iyi oldu cunku kendisi zeka ozurlusu biri. City de bir ronaldo quaresma (telaffuz) gibi oyuncularin yeri yok. Cancelonun da kendisini bu tip oyuncular gibi goren biri. City de oynayacaksiniz, iki ayaginizin iyi olmasi, gerektigi pozisyonlardq yapilmasi gereken seyleri yapmanizdir.

Bakiniz ake, KDB, Rodri, bunlarin ortak ozelligi de bilincsizce pas shoot yada artistik olaylarin icine girmemesi. Cancelo nun kac tane anlamsiz tum herseyi mahveden ataklari sonuclandirmasini hatirliyorum.

Bernardo ve bruno fernandes cok ayri portuguese li istisnali oyuncular

Zincenko sol bek degildi. LW ve atak yogunlugu yuksek biri. Pep onu LB olarak yama etti. Bu LB sorununu cozduk anlamina gelmiyor

Grealishin citydeki ilk maçlarını izlememişsiniz anlaşılan. 3 senedir cityyi takip ediyorum yazınca bende ciddiye alıp cevap vermiştim. Hata etmişim anlaşılan.

• City çok kötü oynuyor yine cl den elenir. Bu oyunla cl felan imkansiz.
    Haland top bile gelmiyor ona pas atmıyor adamlar maçta 2 kere anca topla buluşuyor sacma sapan birsey city ona hiç uygun değil, pep aslında hiç sevmediği tipte oyuncu ama onay vermis ilginc mecbur oldugundan herhalde forvet olmadığından clden eleniyoruz vs diye.

City eskiden iyi oynardı izlemesi işkence ne zaman izlesem sadece top çeviriyor adamlar ya gereksiz şekilde. İyi takım deplasmanda yine sallar bunları.

Futbolun zevki eskisi gibi yok cidden iyi oyunculardan kurulu takımlar bile öne doğru oynama özürlüsü futbol berbat noktada ne iyi topçu var ne birsey.

Ronaldo messi vardı onlarda yaşlandı simdi kim? Haland onların ayakkabısı felan olamaz geçin abi top gelecekte atacak felan pehh.

Calim atan futbolcu bile yok nerdeyse takımlar da la valla

• the wow kullanıcısına yanıt

Hadi ben city deki ilk maclarini izlememisim(!) bu linklerde mi Jack in gercek pozisyonu ile ilgili yalan anlatiliyor?

https://www.coachesvoice.com/cv/jack-grealish-aston-villa/

" Role for Aston Villa

Grealish usually played on the left of Villa’s front three, though there were also occasions that he started in central midfield or as their number 10. Wherever he plays, though, he likes to drift out to the left flank and looks to get on the ball in space on that side of the pitch"

https://www.footballcritic.com/jack-bgrealish/player-positions/4689

Sizin o orta daha dediginiz, kapanan oyunda orta sahaya gelip dribbling ile atak baslatmasi. Olayi sidik yarisina cevirmeye gerek yok. Anlamsiz kaprisleriniz yerine city nin orta sahasini nasil duzeltmesi konusunda fikirlerinizi belirtmeniz daha faydali

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Haaland gecen sene city de olsaydi son dakika da o top cizgiden cikmazdi bazi maclarda ST olmak zorunda. Bence haaland cuk oturdu ama sorun o degil.

Sorun orta saha ve sol bek.

Sol dan sagdan atak yapilmali ki ileride 7-8 li bir topluluk olussun.

Mesela villa da ki fransiz lucas digne harika bir sol bek. Etkili Cross yapabiliyor chelsea ye cururella yi kaptirmalari cok kotu oldu.

Orta da CDM rodri ve CAM silva nin yanina etkili adam eksiltebilen yaratici bir oyuncu olmasi gerekir. Ama bu tarz oyuncularin dezavantaji da topsuz oyunda takima yardim edememesi.

Oyuna bakiyorsunuz. Ederson topu rodri ye atiyor, rodri al-ver yapiyor. Saga donuyor walker( lewis) sola bakiyor sol da sol bek yok onun yerine Nathan, bernardo ve LW ucgen yapiyor ama nathan ake sprinter bir oyuncu degil. Ileri gitsin ki LW koridor acsin.

Orta sahaya bakiyorsunuz, yaratici oyuncu eksikligi de var. al ver yapiyor sag dan walker koridor yaratiyor bunlarin da tehlikeli olma olayi 10/3 . Karsi daki takim zaten kapaniyor. Sonra Tottenham Hotspur 3 macta seni ya yeniyor yada puanini aliyor

Olay calim atmak degil. Futbol artik 4-5 yila oncesine gore cok degisti. Fizikler artti, kondisyonlar yukseltildi. City fizik olarak cok kirilgan bir takim. Orta da bir rodri var, onun disinda mesela declan rice Bellingham gibi fizigi yuksek oyuncular yok.

Fizigin oldugu yerde de bu hizli paslari yapamazsiniz ya fizik olmayacak ya da ufak dar alanda seri isler olmayacak. Birini secmek zorunda kalirsiniz

Kardeş kafan mı güzel. Ben grealishin pozisyonu orta saha mı dedim. Pep grealishten orta sahada kdb ayarında bir oyuncu yaratmaya çalıştı olmadı. Bunu söylüyorum. Grealishin ilk city maçlarını izleyen herkes gördü. Orta sahada denedi ilk maçlarında. Dediğim bu sadece. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. Yoksa grealishin villada sol kanat oynadığını cümle alem biliyor.

• Haaland Citynin oyun yapisi icin oldukca lüks. Alvarez varken Haalandin alinmasi bile sacmaydi.

Cityde kaleci, stoper, sol bek sorunlari varken Pep hocam bir de kanat sorununu ekledi. Mahrez disinda büyük mac alacak kanat var mi?

Edersonla Akanjiyle Akeyle Grealishle güclü bir takima karsi SLde eleme macini zor kazanirsin. Sterlingte büyük maclarda batiriyordu lakin ligde önemli skor katkisi veriyordu.

• Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

Haalandın harcandığını düşünüyorum bende. Adam önemli bir oyuncu ama City o olmadan da her türlü gol pozisyonu buluyor. Keşke Münihe falan gitseydi çocuk.

• Takimin sol tarafi yama edilmis pantalon gibi. Jack i besleyecek bir LB yok. Newcastle biraz dirense 2-1 alir maci

• 150 tlye çakma city forması aldım

• Haland bugün süper oynadı geçenler de topa değmiyor dedik benim mesaj okumuş sanki geriye gelip bile oyun içinde oldu.

İnanılmaz futbolcu lan, herşey var nerdeyse ya hız, güç, gol kokusu alan aslan gibi avladı bugün. Adam top nerde bu son vuruşta acayip zımbaliyor valla. Tam bir forvet ya gol makinesi resmen hava yer kafa topu hepsinde var:))))

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Upgrade edilmiş Ibrahimovic eleman.

• Pep Guardiola: "Haaland 22 yaşında Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu olsaydı, hayatının geri kalanı sıkıcı olurdu."

Embesil kel! Messici diye yorumladım.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pep ne salak adamsın sen ya hayatı sıkıcı olurmuş aptal kel adam hayatında kaç kere ŞL maçında 6 gol atma şansı yakalayacakta hayatı sıkıcı olacakmış bırak futbol tarihine geçsin işte kıskanç herif

• teknik açıdan yetenekli olması dışında pep hakkaten embesil birisi. son dönemde yaptığı açıklamalar, aklınca nükteli espriler yaptığını zannetmesi ama aslında söylediği lafların bomboş olması. oyuncu değiştirmesi gereken maçı oyuncu değişikliği yapmadan biritip sonra bu yaptığını matah birşeymiş gibi anlatması. herifte böyle bi ben marjinal olacam herkes beni konuşsun merakı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Dün yaptığı şeyi forumdaki ağır messiciler bile yapmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün ağır şike döndü. İlk penaltıda penaltı değil. City açamıyordu leipzigi.

• 
Sayfa: önceki 970971972973974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.