Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.038
Cevap
36
Favori
485.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde pep bu sene umarim alir kupayı, halandda var artık almaması imkansiz o kadar yıldır süper top oynuyorlar haketti bence artık, city umarim bu yıl kazanacak ki bence kazanacak içime doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haaland nerede görebilen var mı?

• Erling Haaland bayern knock out.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :D

• -RAUL kullanıcısına yanıt

Zort olduk. Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri 

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Ne dediysek o.

• Haaland susturdu aslanım.

• City için o sene bu sene olacak. Eder militao ilk maçta yok. City ilk maçta fişi çeker Reali de rahat eler.

• Bize bayern demişlerdi, leipzig filan olmasın bu rezil takım?

pep hocam çok büyüksün.

• Mahrez den müthiş solo 👏

• Fa cupta finaldeyiz.

Pl'de avantaj bizim elimizde.

Cl'de yarı finaldeyiz.

Sezonu 3 veya 4 kupayla kapatma potansiyelimiz var.

Pep hocaya sonuna kadar güveniyorum.

• FA Cup ı hiç gol yemeden kazanan takım var mı?

Yine ne icat ettin be hocam

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• City büyük ihtimalle CL'yi de ligi de alır gibi artık bu sene - CL'de tabii gönlüm iki İtalyan takımından birinden yana ama çok zor- Arsenal'in şampiyon olabilmesi için artık bence mucizeler lazım.Yani o da üst üste City,Chelsea ve Newcastle'ı yenmeleri demek oluyor.Buraya kadar getirip kaybetmeleri gerçekten ilginç oldu çünkü hatırladığım kadarıyla Pep bile demişti çok zor şampiyon olmamız diye ama işte futbol ilginç bir oyun.Şimdi o takımın 3 kupayla sezonu kapatma ihtimali yüksek.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli. City'i büyük takım kılan bu. 2-3 ay önce kimse diyemezdi Arsenal'in bu şekilde bir choke yaşayacağını ama oldu. City ise her zaman olduğu gibi istikrar abidesi ama ben ŞL alabileceklerini sanmıyorum. Bu sene Milan'ın senesi. Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri 

• Normalde hep harika başlayıp sonrasında CL'de dökülen takımda Pep bunu farketmiş olacak ki bu sene tam tersini yapmaya çalışıyor sanırım Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri 

Bence o taraftan gelen takımın kazanması çok çok büyük sürpriz olur , City yada Real'in oradan gelecek takımı finalde yeneceğini düşünüyorum ama tabii belli de olmaz.City-Chelsea finalinde de City çok çok ağır favoriydi ama olmadı.Yarı final takımları arasından en çok Milan'ın alması sevindirir beni de.

• Haaland gibi bir canavar olmasa bende favori görmezdim ama Pep'in forvetsiz sistem takıntısını bozduran tek adam karşı konulamaz bir güç yaratıyor.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

benim bildigim buyuk 3 surpriz var. liverpool 2005 ve diğer ikisi chelsea'nin şampiyonlukları. chelsea'nin 2012 sampiyonlugu 2021 sampiyonlugundan da daha zordu. makine gibi bayern takimi vardi, 2012 bayern aslinda 2013 bayernden cok da farkli degildi. hatta 2012 finalini 2013 finalinden daha iyi oynamis bile olabilirler. bir de bunlara benzer 2006 finali var, barcelona favoriydi ama arsenal 10 kisi olmasina rağmen 75. dakkaya kadar ondeydi. zaten o sebeple finallerde her sey olabilir diyorlar ama tabii diger taraftan gelen takim agir favori olacak. real kazanamazsa milan olsun istiyorum ben de

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Barça-Arsenal finalinde hakem kural hatası yaptığı için Arsenal 75'e kadar önde götürdü.

maçın başında Barcelona gol attı, hakem: "gol vuruşu esnasında Barcelona'ya faul yapıldı" bahanesiyle atılmış golü iptal etti. penaltı bile vermedi. hakem kural hatası yaptığı için Barcelona tertemiz golden oldu.

sonrasında Barça bunaltıcı ataklarına devam etti, Arsenal bundan faydalanıp kontratak yaptı ve o şekilde 1-0 öne geçti.

eğer hakem kural hatası yapmış olmasaydı, Barça maçın en başında 1-0 öne geçecekti ve maçın devamında Arsenal otobüs defansı yapamayacağı için Barça için çok kolay bi maç olacaktı, 2-0 ya da 3-0 alırlardı en az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XI | Ederson, Walker, Dias, Akanji, Stones, Rodrigo, De Bruyne, Gundogan (C), Bernardo, Grealish, Haaland

• 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.