< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 4 Mayıs 2023; 22:18:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #BallonDoRodri (978. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Haaland 50 golü aştı yeni rekor sahibi sarı dev.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takım deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı ve istediğimiz skoru aldık.
Oyunun büyük bölümünü surklase ettik. Real'in tek planının viniye topu sisir ordan kontraya çık şeklinde oldugunu gördük.
Pep hoca artık yeri geldiğinde skoru da koruyor. Içerdeki maçi farklı şekilde kazanıp işi bitiririz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kel galiba en son Barça’da yapmıştı böyle bir şey. Hatta 6/6 yapmıştı. Korkunç bir başarı. City’de hiç olmadığı kadar yakın bu başarıya.
Eskiden City’i pek sevmezdim arab-money diye görürdüm ama bu parayı olması gerektiği gibi efsane kullandılar, kullanıyorlar. Alt yapı olsun tesisler olsun PL gibi bir ligi farmer lige dönüştürmesi olsun saygı duyulacak işler yaptılar.
Etihatta turu geçen taraf oluruz. Yarı finalde deplasmanda Real madrid'e karşı oynanacak en iyi oyun oynandı tebrikler takım.
kazanabil de, farkı eksik kalsın
-
Nunez'den hiçbir yol olmaz. Liverpool çok kötü yönetiliyor. Sadio Mane gibi Salah ile müthiş uyum sağlamış bir oyuncuyu ne yapar eder takımda tutar, göndermezsin. Mane gittiğinden beri Liverpool sürünüyor, hiçbir başarı yok. Liverpool ciddi bir biçimde kötü yönetiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
ben kulüp kıyaslaması için yazmadım o mesajımı. sadece Nunez gibi çıkış yapacağını beklediğimiz bi oyuncunun düşüş yaşaması ve Alvarez gibi isimsiz topçunun isim kazanması bahsedilmeye değer bi tezat oluşturdu ondan yazdım. yoksa Liverpool'un kötü yönetildiği düşünmüyorum zaten.
adını hatırlamadığım diğer arkadaş sana en baştan sert sözler söyledi diye onla tartışmaya başlamıştınız siz, benim mesaj sizin tartışmadan alakasız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Liverpool son 8 yılda transfere Westham'dan 200 milyon Euro daha az vermiş.
Para harcamıyorlardi cidden. Nunez gerçekten gereksiz para.
Şimdi kadroyu rebuild yapmaları gerekiyor. Rebuild içinde baya para lazım. Sen son 2 sezon parça parça alacaktin ama yapmadın.
Şimdi birden 350-400 harcayabilirmisin Chelsea gibi zor. Gerçi Chelsea harcadı da ne oldu
hocam epl de arab money olayını artık aştı. zaten her kulubün arkasında inanlımaz güçlü fonlar var. manu chealse liverpool hangisi fakir ki. mesele parayı doğru kullanmada adamlar 45-50 ye ferran torres i satıp aynı paraya haaland çektiler. süper iş valla.
-
Mane kendi gitmek istemiş olabilir. Salah ile arasının pek iyi olmadığı yazılıp çiziliyodu ama asıl mesele şu ki, Bayern çok iyi maaş verdi. 30 yaşındaki Mane için son büyük kontrat fırsatı idi, ki Mane kariyerinin büyük kısmını düşük maaşlı oynayarak geçirmiş birisi.
LVP bence Klopp döneminde iyiydi ama Nunez ciddi fiyasko oldu. Nunez'i kesinlikle LVP seviyesinde bi oyuncu olarak görmüyorum. uzun vadede WestHam, Aston Villa gibi takımlarda tutunabilir anca, Tottenham'a gitse orda bile tutunamaz, dayanamayıp kovarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2+2 4
aldığı sattığı en çok zarar eden kulüp 1. United 2.City aynı şehrin iki takımı alınan cl sıfır. Sonra adı iyi yönetildi ok.
Ygsde Türkiye Matematik ortalaması 1 falan derlerdi inanmazdım
-
city bu sezon beraberliği yakaladıktan veya ilk golü attıktan sonra ikinci golü atıyor hemen, pep yine ne icat ettin
-
Manchester Citytwitter
Manchester Cityhttps://twitter.com/ManCity/status/1658748179347566598?t=54vQYj09nLxxXzjHQCtBcQ&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
akşam maçı erken kopartmayın da 90 dakika izleyelim, gerekirse 120 dakika
-
-
kanka düşünsene,
chp kaybetti,
city elendi,
fb şampiyon olamadı,
naaparsın?
-
İnna fetehna lekhe fethen mubina..
güzel başladı City. Bernardoyu biçiyorlar ses yok yine hakemlerden.Klasik madrid işleri
-
ilk 10 dakka City boğuyo, Courtois 6 kere uzun degaj yapmak zorunda kaldı.
dedim ve Haaland atıyodu lan çizgiden çıktı. City'nin ayak sesleri fena geliyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 initial minutes.
Passes completed:
Man City: 124
Real Madrid: 13
#MCIRMA | #ChampionsLeague
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X