< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2048. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arsenal'de Gabriel ve Calafiori'nin olmaması iyi olmuş. Odegard'ı kitleyip 3.bölgeye geçişlerini engelleyip işi çözmek lazım. Dalot ile Garnacho'nun performansı önemli. Malacia'nın Bodo maçında yedirdiği gol hızından uzak olduğunu göstermişti iyi oynar umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 4 Aralık 2024; 22:45:53 > -
Üretim sıfır, pozisyon yok. Rashford, Zirkzee, Amad'ı salıp risk alıp biraz önde oynamak gerekiyor.
-
Mount'un şut denerken garip bir şekilde pasa döndüğü pozisyon hariç bir şey göremedik henüz.
-
Şu Arsenal'i bormuth newcastle falan yeniyor ben anlamıyorum. Hoca şu Dalot'u altyapıya gönder Allah için.
-
Kenan Yıldız haberleri düşmeye başladı. Liverpool'da istiyormuş Liv istiyorsa gidip alacan adamların yanlış hamlesi yok.
-
Onana
Yoro - de ligt - martinez
Amad - mainoo - ugarte - dalot
Bruno - garnacho
Hojlund
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 dakika Garnacho, 97 dakika Dalot izledim. Bu acıyı dindirmek için tavsiye verin.
-
Amorim, Ten Hagi bile aratiyor. Unitedin 3-4-3e uygun kadrosu yok, United yönetimi Amorime kadroyu sistemine göre değiştirmek için gerekli zamani ve parayi vermez zaten. ingiliz futbolunda kendini kanitlamamiş bir Portekizli United için çok kötü bir tercihti. Daha önce dediğim gibi ya ingiliz bir hoca ya da EPLyi çözmüş yabanci bir hoca.
Liverpoolda Slot iyi işler yapiyor ama durumlar çok farkli. Klopp sağlam kadro birakti Slota. Gravenberchi monte etti, yürüdü. Alman ve Hollanda ekolleri yakin zaten.
-
amorim, kurulu düzeni bozup kanser olmayı tercih etti
-
bu kadar mi zor ? Onana gitse takim sahlanacak . Ne zaman United'in macini izlesem hata yapiyor Onana
-
kanka city konusuna uğra bi, son durumlar için görüşlerini merak ediyorum
-
5 maçın sonunda amorimin sisteminin işlememe sebeplerinin başında sol kanat geliyor. Amorimin sisteminde kanatların rolü büyük. İşleyen kanatlarla beraber rakibi açıp merkezden etkili oluyor. Maalesef solda dalot bu işi yapamıyor. Dalotunun zayıf kalmasını rakipler iyi değerlendiriyor. Top uniteddayken rakip merkezde kalabalık durup dalotunun olduğu sol kanadı boş bırakıp top dalotya döndüğünde tek kişiyle savunup yine merkezi kalabalık tutuyorlar. Çünkü dalot soluna çektiğinde topu iyi orta yapamıyor sağına çektiğinde kalabalığa doğru gidiyor. Diğer tarafta amad sol ayaklı olmasına rağmen sağına çalım atıp gidebildiği için rakipler birebir bırakamıyor. Birebir kaldığı zaman etkili oluyor. Sağda amadı denediği gibi sol tarafta başkasını denemeli amorim.
Dan Ashworth ayrılmış. Sorun o muydu? Newcastle daha başarılı şu an. Isak ve Guimaraes gibi başarılı transferlerin yok.
-
Söylenene göre kendisi amorim yerine soutgate getirmek istemiş. Bu yüzden amorim ile olan hiçbir görüşme vs katılmamış.
Sadece Amorim'in istediği adamlar alınmalı. Büyük takım reaksiyonu verip Gyökeres'i Ocak'ta alacaksın. Hojlund'dan bir Gyökeres çıkar diye beklemenin anlamı yok onun patlayıcılığı yok şu an ilerde çok iyi bir forvet olabilir ama bu takım beklemez. Futbolda duygusallığa yer yok. Hatta Davies'i de ikna edeceksin Ocak'ta.
-
Daniel James'den 10 kat daha kötü, Ronaldo'dan 10 kat daha egolu. Bu bebenin takımda yeri yok.
-
Tottenham hazır kötü gidiyorken Porro'ya çökülebilir. Amorim'in eski öğrencisi.
Antony ve Sancho transferlerinin patlaması takımın belini büktü. İkisi de tutsaydı solda Sancho sağ da Antony 2 oyuncu üzerine sistem inşa edilirdi. Rashford satış listesine kondu haberleri çıkıyor gene yanında hediye olarak Garnacho'yu da verin. Ferdinand ve Roy Keane olmasa bu çöplere laf eden kimse yok, bu kadar pasif taraftar görmedim. Ashworth'a yapılan acımasızlık oyuncular içinde geçerli olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Aralık 2024; 0:20:11 > -
Zemin berbattı zor maç oldu. Mount bir gol at be kardeşim.
Diego Leon diye Paraguaylı 17 yaşında sol bek alınmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Aralık 2024; 23:55:20 > -
Hojlund
6 şampiyonlar ligi maçı 5 gol
6 Avrupa ligi maçı 5 gol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X