Nypan hayırlı olsun. |
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2050. sayfa)
-
-
Yaşanmadan yol verdi, Amorim alim değilse bile ariftir.
-
Elendik. Takım 3-0 dan sonra iyi reaksiyon gösterdi Altay kovası kornerden gol yemese uzatmalara gitmiştik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Brezilya'lı kaleci bakıyorlardı Ocak'ta Altay'da gider.
-
Eskiye göre daha iyi oynuyoruz ama gol yediğimiz sürece nafile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Socrates DergiyoutubeBu video Arko Men reklamları içermektedir. Premier Lig şampiyonluğu, FA Cup zaferi ve Şampiyonlar Ligi kupası... Manchester United, 1998-99 sezonunda bu üç kulvarda da mutlu sona ulaşarak tarihe geçti. İlhan Özgen ve Doruk Keskin, Alex Ferguson ve öğrencilerinin bu masalsı sezonunu konuşuyor. Dönüm noktaları, yıldızlar, Cole-Yorke ikilisi, inşa edilen takım ruhu, Beckham'ın gösterisi ve daha fazlası karşınızda... Socrates ve Reflect Studio, spor kültürünün kalıcı ruhuna bir övgü bırakmak için yola çıktı ve sürdürülebilir, yerel üretim yöntemlerini kullanarak özel koleksiyonlara imza attı. Dört mevsimde de Socrates şıklığını üstünüzde taşımanız için hazırlanan Reflect Studio x Socrates koleksiyonları https://bit.ly/ReflectStudioxSocrates adresinde satışta!https://www.youtube.com/watch?v=Wkj4ZqNxmgM
-
Bizde Leny Yoro diye bir topçu yok muydu arkadaşlar ? Öldü mü bu adam ne oldu acaba.
-
Fernandes neyi atacaksın artık? Bekler çöp olunca oyunda kötü. Antony-Hojlund girince bir şeyler olur.
-
Bu mainoo o kadar boş bi topçu ki. Senelerce ha oldu ha olacak diye mctominay izledik, rashford izledik saymakla bitmez daha niceleri var. Şimdi de maino ve garnacho izliyoruz. Dümdüz futbolcuların sırf altyapıdan çıktı diye böyle abartılması ve düzenli olarak şans bulması ne kadar üzücü ya. Bu mentalite ve çöp oyuncu ordusu Amorim hocayı da yerse vay halimize. He ama amorimin de şu Zirkzeyi sürekli oynatması olucak iş değil, bu takımın forveti Hojlund işte neyi zorluyosun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iraola hocam Bournemouth'da çok fazla durmaz gibi. Şahane top oynatıyor geldiği günden beri.
Garnacho, maino ve dalot üçlüsünü al sivasspora koy, Allah canımı alsın ki orda bile fark yaratamazlar. Zaten maino Sivassporun ta kendisine benziyor hiç yabancılık çekmez.
Sancho gibi adamı yolla, garnacho ve rashford gibi 2 eşşeği beslemeye devam et. Senin gibi kulübün ben...
Dalot'u Soton'a versen 10 kere düşünür almaz. Semenyo için müthiş atlet, hızlı ve güçlü tam pl oyuncusu diyebiliyorum ama Dalot çöpünün hiçbir özelliği yok.
-
Onana'nın olmayacağı geldiği günden belli, büyük takım kalecisi lazım
Lisandro bu boyla 5li değil 6-7 defanslı da oynasak yetersiz adam yiyen stoper lazım
Ugarte'nin yanına Rodri Jorginho gibi biraz defanstan anlayan ama çok iyi pas yapan bi adam lazım
Sol bek lazım
Bruno'nun tercihleri hatalı, sürekli şova kaçma peşine düşüp atakları öldürüyor onun yerine de biri lazım
Sezonda 25 gol garantili forvet lazım.
Böyle böyle derken bize 11 tane adam lazım şaka maka
-
Osimhen diyorlar.
-
Kötü oyun hala devam ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Osimhen rakip defansa baskı yapan,yoran bir forvet ama gol vuruşları çok iyi değil. Manu, Sporting'den Amorim'in gözdesi olan golcüyü alacaktır. Hatta transfer edeceği 2 isim de Portekizden olacaktır. Bir takım her gelen teknik direktörü harcıyorsa o takımı acele dağıtıp sana inanan dedigini yapan futbolcuları transfer edeceksin. Amorim bu takımı adam.ederim.deyip takımı değiştirmezse Amorim'i de yerler.
Önümüzdeki yıl Liverpool düşüşe geçer, Chelsea genç kadrosuyla umut veriyor,Chelsea şampiyonluk için önde olur,Manu da Chelse ile çekişebilir kadroyu değiştirirse. Amorim bence geleceğin Guardiolası ama 1-2 sezon zorlanabilir.
Wolves'un kadroya bakıyorum Ait-Nuri, Guedes, Semedo, Cunha falan daha çekici duruyor. Mainoo ısrarını anlamadım.
-
Bu ne rezillik be kardeşim. Şimdi panikle kış transferi yaparız onlar da elimizde patlar.
-
Biri kalecinin önüne biri arkasına geçiyor bir de golü onaylıyorlar. Vitor çingenesinin yapacağı max taktik.
-
Zuahahaha Amorim şov var şov
Ula kel bile daha iyi oynatıyordu.
Düşme hattındaki rakibine karşı gol pozisyonuna bile giremiyor.Daha önce demiştim bu takımın hücumu geldiğinden beri inanılmaz düştü.Böyle devam ederse küme düşer bu ş*par
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 26 Aralık 2024; 22:46:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X