|
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2049. sayfa)
-
-
17 yaşında olmasına rağmen baya fizikli. Daha önce bizde oynamış olan valenciayı anımsattı bana. Alt yapıdaki amaasla bunun fotoğrafını koymuşlar aynı mevkide oynuyorlar diye biri çocuk diğeri erkek diye yorumlar olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rashford ve Garnacho kadroya alınmamış. Sıra Dalot çöpünde.
-
Rashford Pogba'dan sonra 2. kanserimiz takımı içten içe kemiren pis bi virüs.Yeteneksiz Garnacho da en fazla yedek olabilirdi zaten.
Dalot mevkisinde oynadığı sürece ben beğeniyorum, Onun dışında Amad nihayet öne çekildi, kanat bek olarak imkansız.
-
Valla siz ne dersiniz bilmiyorum ama Rashford'ın da Garnacho'nun da en kötü halleriyle bile Mount'tan verimli olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mount patladı yine
Dalot çöpü bu kaçıncı yedirdiğin gol defol git artık.
-
-
AMAD DIABLO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 15 Aralık 2024; 21:36:50 >
Anlık Amad
FENERBAHÇE CUMHURİYETİyoutube#fenerbahçe #merthakanyandaş #sondakikahttps://www.youtube.com/shorts/tBwdANO_XHU -
ASLANLARIM BENİM
Kele bir tokatta bizden geldi .
Citynin şu durumuna o kadar çok seviniyorum ki anlatamam guardiolanın kel kafasını ve o meymenetsiz suratını tırmıklaması her tokat yiyişinde şekilden şekile girmesi o de bruynenin suratının kıpkırmızı olması beni inanılmaz mutlu ediyor. Beter olsunlar
SJR stadda pür dikkat maçı izliyordu. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacak. Mount'da kronik çıktı Ocak'ta 3 transfer bekliyorum. Antony kalabilir rakip yorulduktan sonra kanat beke atıp top ayağına yapıştığı için takımı rahatlatıyor. Antony-Amad ikilisi işleyecek orada belli.
-
Rashford ve garnachoyu kadroya almadığı derbiyi kazanması hocanın elini güçlendirir.
Ruben Amorim, Sir Alex Ferguson'dan sonra ilk derbisini kazanan ilk teknik direktör oldu.
-
Çalım atan yetenekli kanat nasıl da farkediyor. Aynısından sola lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Usurper gereğinden fazla tahtta kalmıştı sanki. Düştüğünü görmek keyifli.
-
Manu kazandı ama yine aynı hiç bir değişiklik yok.Hatta söyle söyleyeyim hücum olarak geriye bile gitmişler.
Çökmüş citye atak yapamadılar. Şaka gibi
85. dk'dan sonra şans yüzüne güldü bir hata sonra devamı geldi. Oyun olarak hala çok çok kötü
Kış transfer sezonunun ilk transferi nypan olacak büyük olasılıkla. 17 yaşında orta sahada oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X