Bu takım geçen sene madridi 3-2 yendi bu nasıl futbol anlayışı bu nasıl diziliştir. Adam tek başına bütün defansı çalımlıyo . Şu dany neden hala oynuyo ? semih nerde ? sabri neden oynamıyo eboue bariz kötü . Sneijder neden 11 de başlamıyo ? Ben artık Mancininin teknik anlayışını sorgulamaktan yoruldum !
KİMSE KUSURA BAKMASIN BİZ BU ADAMLA KÜMEYE ZOR OYNARIZ !
mançini değil aysal gidecek.
Bu takım ilk hafta madridden 6 yedi kaledede bu eray poşeti yerine muslera vardı.
Yuh Ben de Mancini'yi sevmiyorum da yavaş yani. Adam bir istediği kadroyu kurabilsin de yine oynayamazsak gider. TD'nin geliş zamanı çok yanlıştı, problem orada. Transfer döneminde gelip kadrosunu kurabilse ölümüne eleştirirdim de şimdi yarım yarım eleştirebiliyorum.
Ek olarak hayvan gibi tazminat veririz
LAN MANCINI NE YAPSIN HERIF 60 METREDEN GOL YİYOR. SAĞ AYAĞIYLA TOPA VURAMAYAN ARBELOA SOL AYAĞIYLA GOL ATIYOR SEN DAHA NE MANCINI MANCINI.
quote:
Orijinalden alıntı: TMoE
Yuh Ben de Mancini'yi sevmiyorum da yavaş yani. Adam bir istediği kadroyu kurabilsin de yine oynayamazsak gider. TD'nin geliş zamanı çok yanlıştı, problem orada. Transfer döneminde gelip kadrosunu kurabilse ölümüne eleştirirdim de şimdi yarım yarım eleştirebiliyorum.
Ek olarak hayvan gibi tazminat veririz
Ya adam Semihi yedek bırakıp dany i hala oynatabiliyosa kaleye eray yerine ufuk geçmiyosa sorunları var derim ben bu adam için
Fatih Terim'i gönderip Mancini'yi getirmek net hata.Sezon ortası için en azından.Mancini gibi taktik uzmanı adamı sezonun ortasında getirirsen elini kolunu bağlarsın.En azından bi yaz kampı geçirmesi gerekiyor.
+ zamanı geldi artık. Mancini ne yapsın adamın kurduğu kadro değil.
Aysal'ın da yavaştan koltuğu sallanıyor.Men dakka dukka.
oynanan futbol kötü değildi... gayet iyi mancini...
6-1 ve 3-0 , yenilmedimi,
1461 trabzon köy takımına, terim önderliğinde elenmedimi takım,
Saçmalamanın doruklarına ulaşmışsınız, mancini ne yapsın bu topçularla bu kaleciyle? 10 tane guardiola getir yine bu takımdan bir halt olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Taarin
Fatih Terim'i gönderip Mancini'yi getirmek net hata.Sezon ortası için en azından.Mancini gibi taktik uzmanı adamı sezonun ortasında getirirsen elini kolunu bağlarsın.En azından bi yaz kampı geçirmesi gerekiyor.
Bruma, Amrabat, Umut, Drogba
Bu kadro yapisi ile Real macina cikan adammi kadro uzmani ?
quote:
Sezon öncesi Fatih Terim şutlanmalıydı. Geç göndermek hata oldu.
Türk insanının bir abartma huyu var. Fatih Terim gerçekten içi boş bir adam. Ama Recep Tayyip Erdoğan'ı baş tacı yapan bir ülke nin aynı tarz Fatih Terim'i bu kadar sevmesine şaşmıyorum.
Mancininin zamana ihtiyacı var. Adamın daha transfer hamlesi bile olmadı. Konuyu açan arkadaş belli ki Fatih Terim sempatizanı.
hayata geliş amacına son hız devam ...
quote:
Orijinalden alıntı: xakah74
quote:
Bruma, Amrabat, Umut, Drogba
Bu kadro yapisi ile Real macina cikan adammi kadro uzmani ?
Hata hatayı getiriyor birazda.2 sene üst üste şampiyon olmuş takıma td olarak getiriliyorsun ve takım kötü gidişe devam ediyor.Ne kadar sağlıklı karar verebilir ?
@iArda Katılmıyorum bunada.Boş adam olsa Gs'de,Fb'de,Bjk'de teknik direktörlük yapabilirde Milan'da yaptırmazlar adama
quote:
Orijinalden alıntı: hella
6-1 ve 3-0 , yenilmedimi,
1461 trabzon köy takımına, terim önderliğinde elenmedimi takım,
terimle 3-2de kazandın onu söylemezsin tabi terim düşmanı seni terimle çeyrek final oynadın aysalla nereye kadar gidecek bakalım takım o zaman görecem sizi...
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
quote:
Sezon öncesi Fatih Terim şutlanmalıydı. Geç göndermek hata oldu.
Türk insanının bir abartma huyu var. Fatih Terim gerçekten içi boş bir adam. Ama Recep Tayyip Erdoğan'ı baş tacı yapan bir ülke nin aynı tarz Fatih Terim'i bu kadar sevmesine şaşmıyorum.
Mancininin zamana ihtiyacı var. Adamın daha transfer hamlesi bile olmadı. Konuyu açan arkadaş belli ki Fatih Terim sempatizanı.
Değilim
quote: