Şimdi Ara

Mancini Ropörtajı - 3 aydır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Galatasaray'ı çok sevdim. Taraftarına hayran oldum. Arada sırada benimle ilginç diyaloglara girseler de çok saygıdeğer bir destek veriyorlar takımlarına. Bunu sadece futbolda değil, basketbolda da gördüm. Bu sevginin bir 'bağ' olduğu çok belli.

Galatasaray'dan ayrıldım. Çünkü buraya gelirken bana çizilen felsefik tablo ile 3 aydır anlatılanlar arasında büyük farklar var. Ekonomik sıkıntılar yüzünden ayrıldığım doğru değil. Her kulüpte sıkıntılar olabilir. Bunlar birlikte paylaşılır. Sorunlar giderilir. Futbol kolay bir oyun değil. Bunu tahmin ediyorum herkes biliyordur.

Fakat son 3 aydır ben zaten iyi sinyaller almıyordum. Bunu ekonomik olarak değil felsefik olarak söylüyorum. Birlikte çıktığımız yoldan sapmalar var. İstenenler farklı. Başkan bana ekonomik sıkıntılardan bahsetti ama altında başka şeyler olduğu anlaşılıyor. Benden istenen takımı kurmak için sabır gerekiyor. Bunu galiba kaybettik. Benim de bu şartlar altında Galatasaray'da kalmama gerek yoktu. Hem fazla ekonomik yük de olmak istemem.

Çok kaliteli ve gururlu futbolcular tanıdım. Hepsiyle keyifli ya da kötü anlarımız oldu. Sonunda bir takım olduk. Ama artık yokum. Bütün oyuncularıma bol şanslar diliyorum. Umarım hayat onları hep iyi yöne doğru götürür.

Bana Galatasaray'ı tanıtan, sevdiren herkese çok teşekkürler. Sadece tek bir isteğim var. Florya'dan 4-5 isim verdim. onlara lütfen iyi baksınlar. Onlar Galatasaray için önemli insanlar. Ve bu insanlar futbolcu değiller. Galatasaray'ın nasıl bir marka olduğunu gittiğimiz her deplasmanda daha net gördüm. Dünyada bu potansiyele sahip takım yok. Galatasaraylılar kulüplerinin değerini bilsinler."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolun açık olsun sinyor...

Üzülmedim sevindim ama adettendir. Belki ileride GS ile yolu yine kesişir daha çok genç bir teknik direktör. Umarım o zaman daha başarılı olur.

• 1 td gitti 1 Galatasaraylı kazandik, belki bir gun bir daha neden olmasin?

• Mancini`yi basindan beri sevmeyen bir insan olarak bu tarz bir sekilde gitmesine uzuldum. Hele de şu soyledikleri şeyler dogruysa daha cok uzulurum. farkli sistemler deneyip bir tanesini tam oturtamadigi icin kizgindim fakat 1 sene daha sabredilsin istiyordum. Tek istedigim su takimin bir sistemi ve istikrari olsun. Malesef Turkiye`de isler boyle yurumuyor. Sampiyon olamadigin zaman basarili olamamissindir. taraftarlar boyle tepki gosterdi , yonetimde bu sekilde davranmis malesef.
    Dedigim.gibi burada yazilanlar dogru ise ;
    Sinyor terim felan degil , SINYOR ROBERTO MANCINI.

• adam gercekten cok delikanli adammis.

• İtalyan beyefendisi.
  • haberi sen mi yazdin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte FM 2010 Asrın Transferi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''Mancininin tek derdi kendini kovdurup parasını almak'' diyen, herkesi kendinden bilen insancıklar ne düşünüyor acaba şimdi?!

Gidişiyle ilgili hiç bir hissiyatım yok sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum, umarım iki taraf içinde en iyisi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

haberi sen mi yazdin hocam

Kaynakhttp://www.3puan.com/content?id=3141
  • Ünal başkan profesyonellikten bahsediyor ama çalışmak istemediği adamın yüzüne git diyemiyor.
    İlginç...

• Geldiği günden beri seviyorum. Konuşmasıyla, duruşuyla tam bir beyefendi. Yolu açık olsun.
  • ''Sadece tek bir isteğim var. Florya'dan 4-5 isim verdim. onlara lütfen iyi baksınlar. Onlar Galatasaray için önemli insanlar. Ve bu insanlar futbolcu değiller.''
    bunlar kimler acaba?

• Adam aldığı paraya bakar Galatasaray umrunda mi ? , para goz bu adam diyenleri utandırarak gitti helal olsun.

• Tazminat konusunda herkesi şaşırttığını düşünüyorum. Herkes giderse tazminatsız gitmez diyordu ve gerçekten fedakarlık yaptığını düşünüyorum özellikle yabancı teknik adamlar baz alındığında ....

Yolu açık olsun
  • artist görüntüsünün altında tam bir delikanlı varmış.helal olsun
  • Yolun açık olsun güzel adam. (keşke biraz şansın olsa aşı tutsaydı)

• Arrivederci Signore..

Yolun açık olsun güzel insan.

Bu arada bu 4-5 ismi farklı bir yerde genç futbolcu diye okumuştum. Acaba kimler?

Keşke biraz sabretmeyi beklemeyi öğrensek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

haberi sen mi yazdin hocam

• Bu arada Türkiye'den ne zaman ayrılacak, hiç kimseye yapmadığımız uğurlama törenini Mancini'ye yapabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmparator MANCİNİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.