Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: binLadin

quote:

Orijinalden alıntı: recko

Bu mandela etkisine kapılmayan tek benmiyim? Ne bileyim ben bildim bileli öyle monopoly deki adamda büyüteç yok zaten yoktu. Pikachu nun kuyruğunun ucunda da siyahlık yok kuyruğunun dibinde kahverengilik var. Peynir markasının ineğinde de hızmı hiç olmadı gayet dikkat etmiştim daha evvelden. Mickey nin askısı da yoktu.

Bir de bunlara örnek şu var;
    Pamuk prenseste kraliçe aynaya nasıl seslenir?
    "Ayna ayna söyle bana varmı benden güzeli dünyada" derseniz yanılırsınız. Ayna ayna değil "Ayna, sihirli ayna" diyor. Hoş ben bunu da ayna sihirli ayna olarak hatırladım kardeşim tribe girdi falan. Bence bi etki paralel evren falan değil de dikkatsizlik ve genel algıdan ötürü. Misal monopoly deki adamı logoquiz gibi oyunlarda ve benzeri şeylerde hep büyüteçli resmediyorlar bu da genel bir algıya sebebiyet veriyor

Sen aslında bizim evrende değilsin bizim evrende hiç doğmadın annen baban sonradan karar vermiş

yanlış anlama lütfen

Bu nasıl bi hakarettir ya hahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fringe'i daha yeni bitirdim ama illa başlatacaksınız yeniden
  • Paralel evrendeki halim ilerde bu yazıyı okursa: "EVLENME KANKA!"
  • monopoly de mercek vardi cok sacma

• Mandela Etkisi ve Örnekleri

• Zaman yolculuğu iddiaası ile ilgili bi fikrim var. Şimdi bazı arkadaşlar zaman yolculuğu bulundu geçmişe gitti monopoly logosundaki adamı çizen elemanın da içinde bulunduğu bi olay yaşadı ve bu elemanın mercek çizmesine engel oldu dimi? İşte burda bi sorun var. Eğer gerçekten zaman yolculuğu olup bu olay yaşansaydı o merceği biz de hatırlamazdık çünkü o baştan beri merceksiz çizilmiş olacaktı ve bizim beynimiz asla mercekli bir monopoly adamı görmeyecekti.

We are the champions ise hala "of the world" ile bitiyor.

• Yok paralel evren yok zaman yolculuğu...

Bunun tek basit açıklaması beynin tam olarak görmediği bir şeyi kendi kendine tamamlamasıdır.

Monopolydeki herife bakımca insanın aklına zengin fabrikatçrler geliyor küçük detayları da buna göre biz dolduruyoruz beynimizde. Zengin adam şapkalı gözünde mercek olan ingiliz fabrikatör imajı var.

İnekte ise genel olarak tvlerde gördüğümüz hızmalı ineklerden yola çıkarak dikkatli bakmadığımız burun detayına beyin yine kendi koydu hızmayı.

İnternette örnwklerine baktım harbi saçmalamışlar. Heyecan arıyonuz ama burdan bişey çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Fethullah Gülen in Tayyip Erdoğan ile uzun yıllar dost ve müttefik olduğunu sanar aslında öyle değil

Tayyip Erdoğan iktidara geldiğinde ilk iş bu örgütü temizleyeceğini açıklar. Ancak ne olduysa 10 küsür yıl çok iyi anlaşan ortak hareket eden kişiler miş gibi aklımızda kalmıştır.

Daha sonra dr. Alchemy Gelip karışan paralel evrenlerin etkisini düzeltmiş ve gerçek tekrar ortaya çıkmıştır.

Biz buna flashpoint paradoks diyoruz. Oluşan yeni durumdan dolayı karşıdan zihinler biz kaldırıldık bizi aldattılar tarzı fikirler ile manüple edilmiştir.

• Fotoya bakarken korktum .dedim acaba karakterleri falan değişti mi diye allahtan ayniymis bir oh çektim

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    The Flash izleyen biri olarak bu teori hoşuma gitti..

• arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm ben
    normalde pikachunun kuyrugunda şerit yoktu ama resime ilk baktığımızda kulağındaki şeritler yüzünden kuyruğunda da şerit olmasını beynimiz arka planda dürtüyordu.
    monopolye gelirsek, gözler ufak ve kapalıymış gibi çizildiği için sanki gözlük kullanıyormuş hissine kapıldık.
    mickey mouse ise askısı yoktu zaten. askılık için delikleri mevcuttu sadece algımız delikleri görünce askı olduğunu varsaydı.
  • Ben bir belgeselde izlemiştim, bir tane hırsızlık vakası oluyor, ekip işi olarak. Sonra dedektif görgü tanıklarına soru soruyor, sorduğu sorulara göre insanların tarif ettiği suçlunun fiziksel özellikleri etkileniyordu. Buradan da insanların iki şeyi aynı anda gerçekleştirmedeki yetersizliğini gösteriyor( suça tanık olmakla yada ne olduğunu anlamakla, suçlunun yüzüne dikkat etmek gibi.)

Videoları sırayla ve mümkünse buradan yorumları okumadan izleyin.

Olayın bunlarla alakası var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkemiz adına bir diğer gerçek ise çok acı. YENİ çıkan ötv oranları aslında eskiden beri vardı. Fakat biz bunları ufak oranlar diye algılıyorduk. Çünki paralel evrende ülkemiz kalkınmış yükselmiş üretim dayalı ekonomiye sahip 4farklı otomabil 3farklı uçak markasına sahip dünyanı domine eden süper güçtü.

İki evren birleşince Hakkımız çok arzuladığı şeyleri algılamaya başladı.

Şimdi ise etkiler geçiyor. Artık tüketime dayalı vergi oranları yüksek olan bir ülke oldığumuz gerçeğini yaşıyoruz.

• Arkadaş Hugo nun küfür olayı videosu yüzyılın trol üymüş ya

https://www.youtube.com/watch?v=0onprpotOwA
  • miki mouse da askı kesin olmali. disney channel da hatta eliyle askısını gerdirip bırakiyodu sonra eliyle selam veriyodu. pikachuda kuyrugu siyah %100. monopoly amcayı tam emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

Arkadaş Hugo nun küfür olayı videosu yüzyılın trol üymüş ya
    https://www.youtube.com/watch?v=0onprpotOwA

Adam videoyu 2007 yılında yapmış ama olay öncesine dayanıyor. Hatta 2004 yapımı Okul filmine konu olmuştu. Belki o filmin etkisiyle bile ortaya çıkmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 30 Kasım 2016; 10:57:19 >
  • Monopolydeki yaşlı dayıda mercek nasıl yok bilader, çok şaşırdım bea. Konuya takibe devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: binLadin

quote:

Orijinalden alıntı: recko

Bu mandela etkisine kapılmayan tek benmiyim? Ne bileyim ben bildim bileli öyle monopoly deki adamda büyüteç yok zaten yoktu. Pikachu nun kuyruğunun ucunda da siyahlık yok kuyruğunun dibinde kahverengilik var. Peynir markasının ineğinde de hızmı hiç olmadı gayet dikkat etmiştim daha evvelden. Mickey nin askısı da yoktu.

Bir de bunlara örnek şu var;
    Pamuk prenseste kraliçe aynaya nasıl seslenir?
    "Ayna ayna söyle bana varmı benden güzeli dünyada" derseniz yanılırsınız. Ayna ayna değil "Ayna, sihirli ayna" diyor. Hoş ben bunu da ayna sihirli ayna olarak hatırladım kardeşim tribe girdi falan. Bence bi etki paralel evren falan değil de dikkatsizlik ve genel algıdan ötürü. Misal monopoly deki adamı logoquiz gibi oyunlarda ve benzeri şeylerde hep büyüteçli resmediyorlar bu da genel bir algıya sebebiyet veriyor

Sen aslında bizim evrende değilsin bizim evrende hiç doğmadın annen baban sonradan karar vermiş

yanlış anlama lütfen

Sen dikkatsizsin ve algın zayıf diye biz başma evrenden olduk ne güzel

• İşsizlikten oturup teori üretilmiş resmen. Konuyu açan kardeşe lafım yok resimler sen ilginç geldi ama mickey mouse'u olduğu gibi hatırlıyorum ben. Ne demiş sayın başbakanımız 1000ali bey: Fazla kafa yorarsan sıyırırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Münir Özkul ve Kenan Işık öldü sanıyordum.

Münir Özkul yeni vefat etti, Allah rahmet eylesin..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.