Bildirim
Mandela Etkisi ve Örnekleri (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Evde yaklaşık 10 yıllık monopoly'm var akşama atarım fotoğrafını -
Yav he he etkisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kararını durdurmak için gelecekten kimse gelmediyse ne kadar kötü bir karar olabilir ki.
-
-
YANLIŞ : 4 kere hacca gittik geldik aha dayıya SOR
DOĞRU : 4 kere hacca gittik geldik aha dayıya SÖYLE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 30 Kasım 2016; 14:58:26 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba24
La bu miki mouse hatta askısını gerdirip bırakmıyormuydu? Nasıl askısı olmaz
+1 Kesinlikle hocam. Baya bi gerdirip bırakırdı.
Kım kımı koparıyor hocam.. Yoksa Ekrem abı de mi yok?
bence logolar yada cizimler zamanla degisebilir yada yazan da insan unutabilir bunu bu konuya cekmek ne kadar dogru ki anlamadım sen sımdı dıyosun kı zamanda yolculukla mı degıstırıyorlar bunları ne gerek var kı zaten zamanda yolculuk varsa insan zenginlik falan ister pikachunun kuyrugunu duzeltıyım dıye zamanda yolcuk mu olur kardes ya -
Ailedeki herkese sordum herkes ineğin burnunda halka olduğunu, monopolydeki amcanın gözünde mercek olduğunu, pikaçunun ve kitkatında dediğimiz gibi olduğunu söyledi -
Ben de böyle hatırlıyorum. En çok mercek ve hızmadan eminim ama konuyu okuyunca beynim durdu bir an. -
-
Pringles'daki adamda da faso bıyık vardı zaten
-
-
Ford'un F harfinde o kıvrım her zaman vardı. Onu kim uydurdu merak ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ddr4ig
bence logolar yada cizimler zamanla degisebilir yada yazan da insan unutabilir bunu bu konuya cekmek ne kadar dogru ki anlamadım sen sımdı dıyosun kı zamanda yolculukla mı degıstırıyorlar bunları ne gerek var kı zaten zamanda yolculuk varsa insan zenginlik falan ister pikachunun kuyrugunu duzeltıyım dıye zamanda yolcuk mu olur kardes ya
https://onedio.com/haber/2256-yilindan-gelip-borsada-rekor-kazanc-saglayan-andrew-carlssin-470849
http://listelist.com/zaman-yolcusu/
Gerçek midir bilemem ama böyle şeyler de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 30 Kasım 2016; 16:13:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X