Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaya ben bilinçaltından bakıyorum. Bilinçaltında olay kişinin bilinçaltına yerleştirilir ve kişi bunu sorgulamaz. Bilinçaltı bu yüzden kişinin hareketlerine bile etki edebilir.
    Belki de bilinçaltımıza bunlar yerleştirildi ve biz bunları sorgulamadık hep böyle bildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayagibi

Ben Münir Özkul ve Kenan Işık öldü sanıyordum.

Münir Özkul yeni vefat etti, Allah rahmet eylesin..

Ölmedi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeline'lar paralel evrenler falan noluyor beyler sakin

Ben bunun sadece beynin algı mekanizması ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum.

Neyse gidip Doctor Who izleyeyim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: kayagibi

Ben Münir Özkul ve Kenan Işık öldü sanıyordum.

Münir Özkul yeni vefat etti, Allah rahmet eylesin..

Ölmedi ki

hakketten ölmemiş... neden yalan haber ekliyor millet sitesine anlamıyorum :(
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    kniye inkar etsin bi menfaati mi var

• Ne demek monopoly amcada gözlük yoktu. Sol gözünde vardı. Hıh yapan türk kızları gibiydi.
  • En çok hayret ettiğim Monopoly olayı oldu. Bildiğiniz gözünde mercek olduğu gözümün önünde şuan hatırlıyorum. Ama öyle bir şey yok. Gerçekten çok ilginç bir durum. Üzerinde durulmalı bunun ama nerede.

Kız yurdunda yangın çıkar, öğrenciler ölür. Bunun üzerine yayın yasağı getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugido -- 30 Kasım 2016; 11:59:9 >
  • monopoly dışında zaten olması gerektiği gibi. Pikaçunun kuyruğunda siyah olduğunu iddaa eden hiç pokemon izlememiştir
  • İlluminatii'yi biz biraz tiiye alalimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep böyleydi. Değişen bir olay yok. Bunlar tarz ve görüntü ile alakalı şeyler. Mandela etkisi diye bir halt yok.

• Arkadaşlar Piaget İN Şema Kuramını bir inceleyin. Ben PDR mezunu olarak bu olayları buna bağlıyorum.

Bir küçük kuple açıklayacak olursak beyin nesneleri şema halinde saklar. araba dendiğinde çoğu kişinin aklında aynı çizime ait aynı renk araba canlanır. Monopoly deki bay monopoli hepimiz zengin olarak düşündüğümüzden o merceği şemaya ekliyor olabiliriz. Aslında bay monopoli dendiğimde gözümde canlanan fotoğraf ile gerçek resmin hiç alakası bile yok. Hayalimden buraya çizebilsem karşılaştırırdık ama çok zor :)

Tarif edersem başını öne eğmiş bize doğru yaklaştırmış bakıyor. foterli yaşı 40 larına yakın İngiliz fransız karışımı bir tip. gözleri yuvarlak merceğinin zinciri bile var :) takım elbise giymekte ama vesikalık gibi bir görüntü var belden aşağısı gözükmüyor. Yuvarlak bir delikten çıkmış gibi.
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hatta mgm logosu gibi bi delikten cikiyor

• Olm Pikachu nun kuyruğunda siyahlık yoktu sallamayin

• Bunun sebebi bence objeleri birbirine karıştırmamız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bilinçaltıma kaçırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Beyler bilinçaltıma kaçırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Beyler bilinçaltıma kaçırdım.

Bu yorum tutar.
  • Münir Özkul etkisi de denebilir. Hala yaşıyor ama kalbimizde o çoktan öldü. Demekki zamanda yolculuk yapanlar öyle bir kelebek etkisi oluşturuyorlar ki, adamcağız ölüp ölüp diriliyor.
    Bırakın da adam teslim etsin ruhunu.

• Mandela Etkisi ve Örnekleri

herkes böyle birşey hatırlıyor degilmi :D
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım monopolydeki adam tam olarak bu. O yuvarlaktan çıkma efekti ve yakından bakma olayı ilginç tam olarak aynısı düşünüyordum konuyu ilk okuduğumda yorumu görünce şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.