Beyler Size Manes Ardreamın En İyi Clanı Hangi Clan ?
ardreamı bilmem ama nobies çok sağlam orc ama en iyisi forza
NOpanikKk en ıyııs
nopanikkkk bana guven 2.cı o clan
Human......Cennete Orayı SoyLemıorum bence en ıı cLan
Andreamın en iyi clanı 1ooode1 in kurduğu bi clandır. İsmi HumanSikenCennete clan -60 +59 :D çok kıyak 62 lvl wariorla clan istedim -60 dediler :D BU 1ooode1 olacak asas çok iyi oynuoyor andreamda np kasa kasa lvl 59 clanı kurdu ve clanı g1 şu anda
yesilvediekibi diye bir klan war kurucusu riza lvl 59 alti savaşlarda commander oluyolar :D bir tek onu biliyom.... r1za daha önce troll cekip beni yatırmıştı ordan tanıyom onu da :D çakal herif sonra da özür dilemişti...
quote:
Orjinalden alıntı: 987654asd
Andreamın en iyi clanı 1ooode1 in kurduğu bi clandır. İsmi HumanSikenCennete clan -60 +59 :D çok kıyak 62 lvl wariorla clan istedim -60 dediler :D BU 1ooode1 olacak asas çok iyi oynuoyor andreamda np kasa kasa lvl 59 clanı kurdu ve clanı g1 şu anda
ewet kesinlikle human....cenette clanı çok güçlü ve en iyi ardream orc clanı .. su 1ooode1 hem dlw de hemde lunar war da comander oluyor we onun warderi kestigini gordum ayrıca dlw de warderlerin nerdeyse hepsini human .... cenete clanı kesiyor
evet clan 60- bende o clandayım :)
1.human...cennete_2.Iloveyourmama_3.FORZA_4.nobies_5.nopanikk bundan iyi açıklama yok Iloveyourmama'yı hızlı çıkş yaptığı içn koydum hepside orc bende orc
Human*****Cennete Müthiş bi clan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme