Şimdi Ara

Manes Ardreamın En İyi Clanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Size Manes Ardreamın En İyi Clanı Hangi Clan ?

• ardreamı bilmem ama nobies çok sağlam orc ama en iyisi forza
  • NOpanikKk en ıyııs
  • nopanikkkk bana guven 2.cı o clan
  • Human......Cennete
    Orayı SoyLemıorum bence en ıı cLan
  • Andreamın en iyi clanı 1ooode1 in kurduğu bi clandır. İsmi HumanSikenCennete clan -60 +59 :D çok kıyak 62 lvl wariorla clan istedim -60 dediler :D BU 1ooode1 olacak asas çok iyi oynuoyor andreamda np kasa kasa lvl 59 clanı kurdu ve clanı g1 şu anda

• en iyi ardeam clanı -60+59 olanıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yesilvediekibi diye bir klan war kurucusu riza
    lvl 59 alti savaşlarda commander oluyolar :D bir tek onu biliyom....
    r1za daha önce troll cekip beni yatırmıştı ordan tanıyom onu da :D çakal herif sonra da özür dilemişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 987654asd

Andreamın en iyi clanı 1ooode1 in kurduğu bi clandır. İsmi HumanSikenCennete clan -60 +59 :D çok kıyak 62 lvl wariorla clan istedim -60 dediler :D BU 1ooode1 olacak asas çok iyi oynuoyor andreamda np kasa kasa lvl 59 clanı kurdu ve clanı g1 şu anda

ewet kesinlikle human....cenette clanı çok güçlü ve en iyi ardream orc clanı .. su 1ooode1 hem dlw de hemde lunar war da comander oluyor we onun warderi kestigini gordum ayrıca dlw de warderlerin nerdeyse hepsini human .... cenete clanı kesiyor

• evet clan 60- bende o clandayım :)
  • 1.human...cennete_2.Iloveyourmama_3.FORZA_4.nobies_5.nopanikk bundan iyi açıklama yok Iloveyourmama'yı hızlı çıkş yaptığı içn koydum hepside orc bende orc

• Human*****Cennete Müthiş bi clan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.