helal olsun sana kazım yememişsin. ama iyi bir fiyata almışsın.
sonuçta itemin drobu kalktı kazık denemez ama +7 si is yapar
Bu pahalılıkta O fiyata Uygun Almışın.Ama Bence O kadar Para Etmez.
1 ay onceye kadar elimdeki shardı soruyorlardı düsün ya okdaar hersey pahalıkiii
shard felan soran yok +8 claeri soruyolar birinle dalga geçmek için 16gb istedim nerdesin gel hemen alayım diooo
manes dengesiz bi yer --- piyasa çok tuhafff
Maneste oynuyanlar human asas clan başkanı isimi feeling görüğünüz yerde küfür dedin şer. itemlerimi çaldı çünkü 100 gb yi geçerdi fiyatı itemlerimin
Erenion staff serisi mageLerin lycaon dısında en iyi staff ' ıdır.Elinize bi Woe +7 yada +8 aLıp semi paper oLun bide dd10 ayarLayın bakaLım ardream ' da kesemediğiniz adam varmı he bu arkadaş light erenion aLmıs o zamanda kitleyemediği adam kaLmaz , yanına sağlam birde asas alır bende +7 ' si ile 200lr damage 100 ' e yakında staff damagesi weriyordum.Cok güzel item ama piyasayı biLmiyorum.
bende manesteyim beleşe almışsın paşam 61 magem war humanın gel ben sende 15 gb ye alim ^^
Benve çok iyi yapmışşın manes çok pahalıı
Gusel
şu anki piyasaya bakarsak ( +8 cleaver 13-14 gb ) iyi almışsın ama şu anda item almak biraz abes kaçıyor :)
epeydir piyasayı bilmiodum oldumu o kadar claverler. az kalsın md lerimi satıodum 850m adam hemen kabul etmişti ii ki satmamışım
iyi yapmışsın kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme