Şimdi Ara

Maneste Oynayanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler maneste söyle bi char dizmek istiyorum bana kaç gb ye patlar ve bu char yapabilirmi??

Char Asas

Dual +9 Cleaver

+7 Chitin 2 parça

+8 FP 3 parça

+0 PP

Görew takıları

• 26 gb yeterlii ama dd yi unutmuşsun

2BAYAZID
  • Silahlar normal ardream için ama unique olmadan artık gerçekten ezik kalıyorsun
    bence üste birşeyler katman faydana olacaktır
    Mesela şöyle yapabilirsin
    dual md 8
    gögüslük pads 7 chitin gerisi fp 8
    Dd +7
    dual rol (Manes piyasasını hiç bilmiyorum)
    biraz daha fazla gbye ihtiyacın olur ama dual rolden kazandığın 100 defans senin daha çok işine yarar
    Atack yüklenirsen çok ölür çok öldürürsün ama np kasmanın mantığı az ölüp çok adam öldürmek olduğu için
    dual 7 shard bile olsa dual rol dual s.e wp elf belt olduğu zaman daha çok np kasarsın çünkü yatmazsın

• Up daha fala kişinin yorumlarına ihtiyacım war..
  • 31-32 gb civarı bi' bakiye yeterli olacaktır..Atack yönünden ortalamanın üstünde olacaksın ama arkadaşların da dediği gibi fazla öldürür fazla ölürsün ( tabi ki işini bilip bilmemenle alakalı bi' olay )..O yüzden en azındanbi 9 cleaver bi 7 shard yapıp 1 rol,1 dd alabilirsin,şimdilik senin istediğin itemlara böyle bi' öneri yapabilirim.
  • +7 rouge dd 300-350 m
    +9 cleaver 11-12 gb
    pp 125-150 m
    +7 rouge chitin 24-30 m
    +8 fp 46-55 m

arkadasında dediği gibi

değişik alternatifler de var

mesela

rebit +3 chitin takabilirsin fazlada pahalı deil hem atackdan hem defanstan yana dengeli bir sey olur
    ortalama fiyatları 90 ila 150 m arası sabırla gezersen ucuz alırsın +8 md fiyatları 8-9 gb takıl olarak gorev takılarınıda kullanabişlirsin ama gucum var dersen se veya re ler pek pahalı deil yuzuk olarakta kekuri +1 ardreamde iş yapar kemer elf belt veya gucun varsa sos da takabilirsin

herkese hayırlı bayramlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.