Beyler maneste söyle bi char dizmek istiyorum bana kaç gb ye patlar ve bu char iş yapabilirmi??
Char Asas
Dual +9 Cleaver
+7 Chitin 2 parça
+8 FP 3 parça
+0 PP
Görew takıları
26 gb yeterlii ama dd yi unutmuşsun
2BAYAZID
Silahlar normal ardream için ama unique olmadan artık gerçekten ezik kalıyorsun bence üste birşeyler katman faydana olacaktır Mesela şöyle yapabilirsin dual md 8 gögüslük pads 7 chitin gerisi fp 8 Dd +7 dual rol (Manes piyasasını hiç bilmiyorum) biraz daha fazla gbye ihtiyacın olur ama dual rolden kazandığın 100 defans senin daha çok işine yarar Atack yüklenirsen çok ölür çok öldürürsün ama np kasmanın mantığı az ölüp çok adam öldürmek olduğu için dual 7 shard bile olsa dual rol dual s.e wp elf belt olduğu zaman daha çok np kasarsın çünkü yatmazsın
Up daha fala kişinin yorumlarına ihtiyacım war..
31-32 gb civarı bi' bakiye yeterli olacaktır..Atack yönünden ortalamanın üstünde olacaksın ama arkadaşların da dediği gibi fazla öldürür fazla ölürsün ( tabi ki işini bilip bilmemenle alakalı bi' olay )..O yüzden en azındanbi 9 cleaver bi 7 shard yapıp 1 rol,1 dd alabilirsin,şimdilik senin istediğin itemlara böyle bi' öneri yapabilirim.
+7 rouge dd 300-350 m +9 cleaver 11-12 gb pp 125-150 m +7 rouge chitin 24-30 m +8 fp 46-55 m
arkadasında dediği gibi
değişik alternatifler de var
mesela
rebit +3 chitin takabilirsin fazlada pahalı deil hem atackdan hem defanstan yana dengeli bir sey olur ortalama fiyatları 90 ila 150 m arası sabırla gezersen ucuz alırsın +8 md fiyatları 8-9 gb takıl olarak gorev takılarınıda kullanabişlirsin ama gucum var dersen se veya re ler pek pahalı deil yuzuk olarakta kekuri +1 ardreamde iş yapar kemer elf belt veya gucun varsa sos da takabilirsin
herkese hayırlı bayramlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme