bende sahnesini begenmedim daha iyi olabilirdi yinede 2 likte bisey :))
quote:
Orijinalden alıntı: kemalton aslında,şey,ben bi konu açmıştım
şimdi gördüm.... dün açmışsın üstelik
Almanyanın canlı performansı kötüydü Manganın fena değildi
Azeriler daha yukarda bitirir sanıyodum,bi de son 2 senede ne oldu onlara fena şarkılarla gitmiyolar :D
Alman kadının mezuniyet töreninde,lise müsameresinde sahneye çıkmış gibi bir tavrı vardı sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
manga'nın şarkısı iyiydi bence ama elemelerdeki performansını izledim sadece sahnesi rezalet gelmişti bana.. nası ikinci oldu bilemiyorum...
ama sonucu öğrenince şarkının tekrarı için içeri gittim TV ye baktım...
1. olmayı bırak 1 puan bile nası aldı çok şaşırdım o şarkı...
müziği gerçekten çok adi... 100 liralık bi org(klavye) ile ewde tek başına can sıkıntısına yapılabilecek türden bişey...
ingilizlerin bi afı wardır ya... ÖKÜZ TEZEĞİ aynen öyle bi sonuç benim için
Ya bak alınıyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: -bullshit-
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
manga'nın şarkısı iyiydi bence ama elemelerdeki performansını izledim sadece sahnesi rezalet gelmişti bana.. nası ikinci oldu bilemiyorum...
ama sonucu öğrenince şarkının tekrarı için içeri gittim TV ye baktım...
1. olmayı bırak 1 puan bile nası aldı çok şaşırdım o şarkı...
müziği gerçekten çok adi... 100 liralık bi org(klavye) ile ewde tek başına can sıkıntısına yapılabilecek türden bişey...
ingilizlerin bi afı wardır ya... ÖKÜZ TEZEĞİ aynen öyle bi sonuç benim için
Ya bak alınıyorum ama
güzel haber son dönemlerde iyiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: suzi dilara
fransa ve yunanistan ı beğenmiştim
Ne yalan söyleyeyim, ikisinin de ritmleri güzeldi. En çok Yunanistan'ı beğendim ben. Türk ezgileri de vardı şarkılarında. Gayette hoştu aslında
quote:
Orijinalden alıntı: DesertRose
quote:
Ne yalan söyleyeyim, ikisinin de ritmleri güzeldi. En çok Yunanistan'ı beğendim ben. Türk ezgileri de vardı şarkılarında. Gayette hoştu aslında
aynen katılıyorum adamlar bizim kemençeyı kullandılar ya
o bu değilde alman şarkıcı birinci oldu sahneye cıktı salaklaştı bı an bı sevınc gösterdı sonra durgunlaştı,bizim spiker bu göruntuye fb li taraftar gıbı 3dk lık bı sevınc yasadı ınanamadı galıba dedı ben koptum
quote:
Orijinalden alıntı: AseLaL
quote:
Orijinalden alıntı: DesertRose
quote:
aynen katılıyorum adamlar bizim kemençeyı kullandılar ya
o bu değilde alman şarkıcı birinci oldu sahneye cıktı salaklaştı bı an bı sevınc gösterdı sonra durgunlaştı,bizim spiker bu göruntuye fb li taraftar gıbı 3dk lık bı sevınc yasadı ınanamadı galıba dedı ben koptum
Gerçekten öyle gibiydi ama
Bu arada İspanya sahneye çıktığında o adam da neydi öyle, çok güldüm. Apar topar götürdüler adamı ordan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme