Şimdi Ara

Mango %50 indirim kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mango Türkiye | Online moda
    https://shop.mango.com/tr

Mango 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda %50 'ye varan indirim başlamış.

• Klasik ülkem indirimi işte. Malum sistem şu; ürün sezon başı 100TL ye satışa çıkar, 1 ay sonra ilk indirim diye 90 a düşer, sonra böyle bir kampanya başlatılır, ürün fiyatı yine önce 100 e çekilir sonra lütuf gösyetilip bu sefer 85 e indirilir. Olaylar sonra gelişir. Bindir indir, bindir indir, en basit denklem bu, bunu "...ya varan" vb şekilde çarpıcı başlıklarla çeşitlendirebilirsiniz. Biz de büyük indirim var diye saldırırız. O 100TL lik ürünün maliyeti max 30-40TL dir aslında. Hangi marka, mağaza olursa olsun, küçüğünden büyüğüne, kafa hep bu. Zaten herkes biliyor artık, yapan da alenen yapıyor, cezası yok yaptırımı yok nasılsa.
  • Mango nun %50 fiyatlarına baktım bir de cebime... Bu fırsat benlik değil onu anladım
  • bedenlere dikkat.! çok değişken olabiliyor.
  • Mango harbi kaliteli ama tr’de neden ucuza satılıyor anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neguzelbircicek

Mango harbi kaliteli ama tr’de neden ucuza satılıyor anlamıyorum.
    bu fiyatlar ucuzsa, pahalısı nasıl olur merak ediyorum...
  • %50 indirim üzerine bi %50 daha uygulanırsa o zaman alınabilir
  • Teşekkürler fakat uygun bir ürün göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık %50 indirim değil, %50'ye varan indirim olacak.
  • 399 tl di takip ediyordum 349 a düşmüş %50'ye varandır o arkadaşın dediği gibi
  • Klasik ülkem indirimi işte. Malum sistem şu; ürün sezon başı 100TL ye satışa çıkar, 1 ay sonra ilk indirim diye 90 a düşer, sonra böyle bir kampanya başlatılır, ürün fiyatı yine önce 100 e çekilir sonra lütuf gösyetilip bu sefer 85 e indirilir. Olaylar sonra gelişir. Bindir indir, bindir indir, en basit denklem bu, bunu "...ya varan" vb şekilde çarpıcı başlıklarla çeşitlendirebilirsiniz. Biz de büyük indirim var diye saldırırız. O 100TL lik ürünün maliyeti max 30-40TL dir aslında. Hangi marka, mağaza olursa olsun, küçüğünden büyüğüne, kafa hep bu. Zaten herkes biliyor artık, yapan da alenen yapıyor, cezası yok yaptırımı yok nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 12 Aralık 2019; 15:48:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekistra kod yok mu
  • fozcan F kullanıcısına yanıt
    “Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim be reis”

-Binali Yıldırım

• mangonun malları güzelde bedenleri ciddi sıkıntılı. mağazadan deneyip almak daha mantıklı.
  • Haber verene tesekurler ama uygun urun yok gibi ve arkadasinda soyledigi gibi bedenler sikintili her urunde kaliplar farkli olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler ürün içeriklerine bakarsak fiyatlar iyi. örneğin %100 merinos yünü kazak 169 tl ye inmiş. daha uygun nerde var bilmiyorum şuan araştırıyorum, bilenler paylaşırsa sevinirim.
  • Mangonun bedenleri çok garip. İnternette güzel gözüküyor ama mağazadan bakıyorsun aşırı salaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Klasik ülkem indirimi işte. Malum sistem şu; ürün sezon başı 100TL ye satışa çıkar, 1 ay sonra ilk indirim diye 90 a düşer, sonra böyle bir kampanya başlatılır, ürün fiyatı yine önce 100 e çekilir sonra lütuf gösyetilip bu sefer 85 e indirilir. Olaylar sonra gelişir. Bindir indir, bindir indir, en basit denklem bu, bunu "...ya varan" vb şekilde çarpıcı başlıklarla çeşitlendirebilirsiniz. Biz de büyük indirim var diye saldırırız. O 100TL lik ürünün maliyeti max 30-40TL dir aslında. Hangi marka, mağaza olursa olsun, küçüğünden büyüğüne, kafa hep bu. Zaten herkes biliyor artık, yapan da alenen yapıyor, cezası yok yaptırımı yok nasılsa.

• siteye girdim indirimli ürünlere bastım artan fiyatı seçtim

en ucuz 1 tane don 35 tl görünce siteyi direk kapattım :)
  • ürünler gerçekten çok güzel de indirim kodu vs varsa deneyebiliriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.