Şimdi Ara

Manken sevgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sizden yardım bekliyorum veya öneri . Dün tanıstıgım bi kızla sabah cıkmaya basladık ve nasıl oldugunu anlayamadım.Bana cok mantıksız geliyor ama tek basıma olmaktanda sıkılmıstım devam ediyorum o yuzden . Bugun telefon da aradım konustuk fln ama kızın muhabbeti cok sıkıcı surekli susuyor ve sacma sapan seyler hakkında konusuyor o konularda benim ilgimi cekmiyor.Sizce ne yapmalıyım bir akıl verin. Teşekkürler..

• Kız Manken mi?
  • Nerde tanıştın da hemen çıkmaya başladınız?
  • Aynen benimde basima geldi kiz guzel ama hep susuyor birde bana neden susuyosun diyor ayrica cok sacma konuusyor 18 yasinda ama 15 lik ergenler gibi. Bende sogudum senden dedim ayrildim. Baslama bence hic cekilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furious evet cemil ipekçide mankenlik yapıyor.

Ráise normalde aynı dershanedeydık ama hıc muhabbetimiz yoktu cıkmaya basladıgımız gunun sabahı arkadaslar vasıtasıyla cafe de tanıstık sabaha kadar konusup cıkmaya basladık işte bu yüzden cok sacma geliyor ya :D

revenquel aynen senin anlattıgına benziyor 18 yasında ama konusmaları fln aynı ergen gibi ne yapcagımı bilmiyorm
  • yukarıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

yukarıııı

fake hesap tespit edildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evli erkek arkadaş ssli
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kız arkadaşım iyi ki böyle değil
  • Bıraz tuhaf olmamıs mı?ask yok hoslanma yok cıkmıssınız.gonul eglendırme gıbı bısey olur.mutluluk verır mı kı?

• quote:

yukarıııı

aha feyk hesap yakalandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

kız arkadaşım iyi ki böyle değil

kız arkadaşın bu mu?

Manken sevgili

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

Orijinalden alıntı: Bedavauye

kız arkadaşım iyi ki böyle değil

kız arkadaşın bu mu?

Manken sevgili

gece gece güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

yukarıııı

aha feyk hesap yakalandı

ne fake hesabı la konu sahibi karşı binadaki arkadaşım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

yukarıııı

aha feyk hesap yakalandı

ne fake hesabı la konu sahibi karşı binadaki arkadaşım

13 yaşında mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bıraz tuhaf olmamıs mı?ask yok hoslanma yok cıkmıssınız.gonul eglendırme gıbı bısey olur.mutluluk verır mı kı?

İşte bende o yuzden actım konuyu cok garipsedim kızı aramızda gorunmeyen bır duvar var sanki kızda soruyo bişey mi var diye soyleyemiyorum
  • Öncelikle kız arkadaşı diye tabir ettiğimiz kızların muhabbetinin seni sarması lazım sarmıyosa bırak onun muhabbeti de başkasını sarıyordur.Sırf tipi iyi diye bi kızla çıkılmaz.Hem tipi iyi olacak hem konuşması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Öncelikle kız arkadaşı diye tabir ettiğimiz kızların muhabbetinin seni sarması lazım sarmıyosa bırak onun muhabbeti de başkasını sarıyordur.Sırf tipi iyi diye bi kızla çıkılmaz.Hem tipi iyi olacak hem konuşması.

Haklısın aslında ama bi yandan da yazı birlikte geçirmek için yanımda olması beni cezbediyor kafam cok karısık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin.ozan

quote:

Öncelikle kız arkadaşı diye tabir ettiğimiz kızların muhabbetinin seni sarması lazım sarmıyosa bırak onun muhabbeti de başkasını sarıyordur.Sırf tipi iyi diye bi kızla çıkılmaz.Hem tipi iyi olacak hem konuşması.

Haklısın aslında ama bi yandan da yazı birlikte geçirmek için yanımda olması beni cezbediyor kafam cok karısık

Ya forumca abaza mısınız abi siz.Bir kızdan ayrıldıktan maximum 2 gün sonrasında bir kız bulabilirsin.Yani o kadar da zor bir şey değil sadece çevrendekileri görmen lazım hatta bazen hiç ummadığın şekilde en yakınındaki hatunlar sana yazar.Tabi sen en yakınındakilerle çıkma deneyimle sabit ayrıldıktan sonra hayatından çok şey gider mesela benim evdeki tava hatununmuş ayrılınca doğal olarak geri aldı yumurta yapamıyoz lan !

• quote:

Furious evet cemil ipekçide mankenlik yapıyor.

Ráise normalde aynı dershanedeydık ama hıc muhabbetimiz yoktu cıkmaya basladıgımız gunun sabahı arkadaslar vasıtasıyla cafe de tanıstık sabaha kadar konusup cıkmaya basladık işte bu yüzden cok sacma geliyor ya :D

revenquel aynen senin anlattıgına benziyor 18 yasında ama konusmaları fln aynı ergen gibi ne yapcagımı bilmiyorm

konuşma ergen gibiyse ayrıl
  • quote:

quote:

quote:

Ya forumca abaza mısınız abi siz.Bir kızdan ayrıldıktan maximum 2 gün sonrasında bir kız bulabilirsin.Yani o kadar da zor bir şey değil sadece çevrendekileri görmen lazım hatta bazen hiç ummadığın şekilde en yakınındaki hatunlar sana yazar.Tabi sen en yakınındakilerle çıkma deneyimle sabit ayrıldıktan sonra hayatından çok şey gider mesela benim evdeki tava hatununmuş ayrılınca doğal olarak geri aldı yumurta yapamıyoz lan !

Ya bunun abazalıkla alakası yok bu arada senın bahsettiğin olay geldi zaten hiç ummadığım sekılde yazdı ve bende kabul ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.