Şimdi Ara

Manli 1070 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sizce Manli Nvidia GeForce GTX 1070 Ti ekran kartımı yoksa üzerinde biraz daha para ekleyip bilindik bir marka almak mı mantıklı olur?
    Teknobiyotik sitesinde 2835 tlye geliyor.

Yada 2000 tlye XFX RX580 GTS XXX Edition 8GB 256Bit GDDR5 O.C bu ekran kartı almak mı mantıklı olur ?

2k Freesync li monitörde kullanılacak ekran kartı.

Pc : 6700K, Z170 Pro Gaming, 16gb Ram

XFX RX580 :https://www.teknobiyotik.com/kampanya/xfx-rx580-gts-xxx-edition-8gb-256bit-gddr5-o-c-ekran-karti-rx-580p8dfd6.html

Manli 10170 Ti :https://www.teknobiyotik.com/manli-geforcer-gtx1070ti-8gb-256bit-gddr5-ekran-karti-m-ngtx1070ti-5rghdppp-f378g.html

• Fiyatı gayet iyi, alın geçin derim. Bu arada MANLI şirketinin geçmişine bakınca gayet eski gözüküyorlar. Bir de eskiden Ninja falan gibi garip markalar vardı, demek ki onların tasarımlarını görseniz koşarak uzaklaşırmışsınız. Kısacası MANLI diyorum bu iki seçenek arasından, distribütörü de Segment gözüküyor bilginiz olsun.
  • 800 lira fiyat farkına aşağıdaki resimdeki performans farkına değer diyorsanız alın. Monitörünün freesync olması 1070ti a yaramayacak ama gerek te yok gibi duruyor şu Fpslerle

Manli 1070 Ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir durumda var şuan için monitörümden memnun değilim ileriye doğru değiştirmeyi düşünüyorum 2k ips bir monitör almayı düşünüyorum 144 hz den emin değilim bu duruma göre 1070 ti daha iyi olur gibi. 1070 ti alırsam Gsyc li bir monitörde düşünebilirim.
  • . Ben 1 hafta önce ikinci elden sistem topladım sadece psu’yu sıfır aldım. 1080ti falan var sistemde piyasanın biraz altına aldım. Bana göre şuan sıfır ekran kartı alınmaz garantili ikinci el temiz kart bulabiliyorsanız alın. O fiyata garantili 1080 alınır asus rog strix satıyorlar.

Ha ben sıfır alacağım illa diyorsanız tabi siz bilirsiniz. Mining yapılmamış bir kart bana göre hala sıfırdır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 takıntım yoktur. Garantili mining yapılmamış bir kart olursa tabiki alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık GTX 980, 980 Tİ
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.