Şimdi Ara

mannhart mug termos 79tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    onlarca yorum okudum hepsi çok memnun siz okumadınız galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar cevaplarsa sevinirim. İçtiğimiz içeceğin tadını değiştiriyor mu?

• 3 aydır aktif her gün kullanıyorum. İlk aldığımda havalar sıcaktı bu sebeple soğuk kahve için kullandım. İçine bir küp buz atıyordum akşam eve geldiğimde henüz erimemiş oluyordu. Son 1 aydır sıcak kahve için kullanıyorum. Sabah 8'de dolduruyorum öğlene kadar sıcak kalıyor. Performansı bu anlamda yeterli.
    İçeceğin tadını değiştirmiyor. Sadece birkaç saat sonra beklediği için normal olarak kahvede acıma oluyor. Plastik veya metal tadı vermiyor.
    Kahve kokusu sinmiş durumda. Nadir de olsa çay koyduğumda kahve kokusu çaydan geliyor. Her kullanımdan sonra yıkadığımı da belirtmek isterim.
    Daha hiç sızdırma yapmadı. Motorla gittiğim için, evden çıkarken sırt çantama atıyorum iş yerine geldiğimde içiyorum.

Ürünün en kötü özelliği dış kaplama boyası. Çok dikkatli kullanmama rağmen dışında çok fazla soyulma meydana geldi. Rengi çok güzeldi ama şuan çizik içinde. Bu en can sıkıcı yanı. Kenarlarında boyalar hep kalktı. Bende antrasit renkli olan versiyonu bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalimtrock -- 23 Kasım 2019; 12:43:15 >

• sizdirmayan tek bir mug bilirim, o da EMSA marka. sürekli kullaniyorum, bulmasi biraz zor ama benim gibi bu kis aylarinda sürekli elinde mug ile ev, araba, is vs. yapan varsa, tavsiye ederim. tek damla sizdirma yapmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoinTrends

sizdirmayan tek bir mug bilirim, o da EMSA marka. sürekli kullaniyorum, bulmasi biraz zor ama benim gibi bu kis aylarinda sürekli elinde mug ile ev, araba, is vs. yapan varsa, tavsiye ederim. tek damla sizdirma yapmiyor
    kaç saat sıcak tutuyor hocam.modeli neydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 26 Kasım 2019; 21:20:1 >
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    benimkisinin tam modelini bilmiyorum, ben yurtdisindan almistim...

burada var, bunlar yeni model galiba. ama kapak ve ac/kapa dügmesi ayni.

baska muglari bilmiyorum ama ben bunu ters cevirip bile tasiyorum; reklam yapmis gibi oluyor ama saskinlik ve memnuniyetim hat safhada.
    dügmesi kapali iken 8-10 saat sicak tutuyor sanirim; ben sürekli ac/kapa yaptigim icin kesin saatini bilmiyorum.

• 89a almıştım bi 4 ay kadar oluyor. Baya bir aktif kullandım, hafif olması çok iyi oluyor. Sıcak ve soğuk tutması oldukça başarılı. Evde bir adet de starbucks mug var ona göre neredeyse 2 kat uzun tutuyor. Benimkinde sızdırma sorunu var ama öyle fazla miktarda değil. Bazen oluyor bazen olmuyor acaba çok doldurduğumdan mı oluyor bilmiyorum. Ayrıca dikkat etmeme rağmen boyasının soyulma problemi başladı. Tavsiye etmem demeyeceğim fiyatına göre benim ihtiyacımı karşılıyor.

• CoinTrends C kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Emsa Travel Mug 0.36L Sarı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/emsa-travel-mug-0-36l-sari-p-HBV000006NASX

bunu alacaktım,amazondan yanlışlıkla çok benzeri imiş
    www.amazon.com.tr
    Tefal Travel Mug Termos, Yeşil, 0.36 Litre: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B076J1VHLJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

tefal almışım.
    olumlu yorumları okuyunca rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 26 Kasım 2019; 22:5:56 >

• Bir termos ve mug fanatiği olarak (15 tane kadar var )..ürünü öneririm. .
    Birazda şans işi. ..xiaomi mug bile sizdirdi bende. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Bir termos ve mug fanatiği olarak (15 tane kadar var )..ürünü öneririm. .
    Birazda şans işi. ..xiaomi mug bile sizdirdi bende. .
    peki "Kovea Carry Hot 0.7 LT. Termos" nasıldır?
    quote:

https://www.hepsiburada.com/kovea-carry-hot-0-7-lt-termos-p-OUTBAHKDWWT070?magaza=By%20Doga
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.