Şimdi Ara

mannhart mug termos 79tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce dört dörtlük kampanyada 99a düşmüştü bu defa fiyat çok iyi bence
    mannhart mug termos 79tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmtakks -- 21 Kasım 2019; 21:7:34 >

• 3 aydır aktif her gün kullanıyorum. İlk aldığımda havalar sıcaktı bu sebeple soğuk kahve için kullandım. İçine bir küp buz atıyordum akşam eve geldiğimde henüz erimemiş oluyordu. Son 1 aydır sıcak kahve için kullanıyorum. Sabah 8'de dolduruyorum öğlene kadar sıcak kalıyor. Performansı bu anlamda yeterli.
    İçeceğin tadını değiştirmiyor. Sadece birkaç saat sonra beklediği için normal olarak kahvede acıma oluyor. Plastik veya metal tadı vermiyor.
    Kahve kokusu sinmiş durumda. Nadir de olsa çay koyduğumda kahve kokusu çaydan geliyor. Her kullanımdan sonra yıkadığımı da belirtmek isterim.
    Daha hiç sızdırma yapmadı. Motorla gittiğim için, evden çıkarken sırt çantama atıyorum iş yerine geldiğimde içiyorum.

Ürünün en kötü özelliği dış kaplama boyası. Çok dikkatli kullanmama rağmen dışında çok fazla soyulma meydana geldi. Rengi çok güzeldi ama şuan çizik içinde. Bu en can sıkıcı yanı. Kenarlarında boyalar hep kalktı. Bende antrasit renkli olan versiyonu bulunuyor.
    Hocam bu mug. Termos muamelesi yapmayın. Bunu amacı sürekli açıp kapatıp içmek. İçine sıcak içeceği koyup 24 saat sonra içmek değil. Stanley termosum var kampta plajda çok iyi oluyor. Ayrıca contigo mugım var onu da 4 saate kadar tüketeceğim içecekleri koyuyorum. Özellikle arabada auto seal özelliği güzel oluyor. Malum tek başımayken arabada termos kullanamam değil mi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

spigen markası reklamdan ibaret bir marka. bir iki kullanıcı yorumu okuyun satın almadan. ben de kurumsal gözükmesine aldanıp kablolarından almıştım kullandığım en dandik ürünlerdi.
    spigen zaten telefona kılıf üreten bir marka, kılıfçıdan alacağın şey kılıf olmalıdır.
  • 89tl ye de 887 ml liği var.
  • Kalitesi nasıl acaba ? Sızdırma yapar mı ?
  • 129 tl den almıştım, sıcak içecekleri 12 saat sıcak tutuyor, kaçırmayın fiyat çok iyi. Termos ayarında mug
  • hangisnin içimi daha kolay ve pratik
  • Kaptım bir tane 887ml olandan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 21 Kasım 2019; 23:7:43 >
  • 887 ml lik yorumlarında çok olumusz yorum var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha iyisi gelirmi tavsiye eder misiniz
  • Link?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    500ml olanın yorumları iyi herkes memnun diğerinde şikayet vardı biraz
  • 500 olandan da herkes memnun değil sızdırma yapıyor diyenler var.
  • olumsuz yorumlar fazla var. 35 lira daha verip 470 ml contigo mu alsam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

89tl ye de 887 ml liği var.
    bu tarz modeller almanızı tavsiye etmem, linkteki indirimdeki ürün belki...

en iyileri üstü tıpa şeklinde kapanan ve onun da üstünde bardak olarak kullnılabilen termoslar. hem böylece bardak gibi kullanabilirsiniz.

bu alıntı yaptığım modelde ise sürekli aç kapa ısı kaybı çok olacaktır. ayrıca termoslar sıcağı soğugu sadece kapaktan geçirirler. bu bölge genelde yalıtımsız plastik olur kalın da olmaz çok kayıp olur.

bu arada laken markesını öneririm hb'da var. gayet iyi.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mug. Termos muamelesi yapmayın. Bunu amacı sürekli açıp kapatıp içmek. İçine sıcak içeceği koyup 24 saat sonra içmek değil. Stanley termosum var kampta plajda çok iyi oluyor. Ayrıca contigo mugım var onu da 4 saate kadar tüketeceğim içecekleri koyuyorum. Özellikle arabada auto seal özelliği güzel oluyor. Malum tek başımayken arabada termos kullanamam değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

mannhart mug termos 79tl

bu tarz ürün bahsettiğim bunlar termos tepesindeki kapak da bardak olarak kullanılır dolayısıyla hem yanında taşıabildiğin hem de sıcaklığını koruyabildiğin ürün olmuş olur.

stanley klasikler de bu şekilde.

stanleyin düğmeye bastıkça açılan versiyonu vardı bende mesela iyi değil onlar.

• spigen markası reklamdan ibaret bir marka. bir iki kullanıcı yorumu okuyun satın almadan. ben de kurumsal gözükmesine aldanıp kablolarından almıştım kullandığım en dandik ürünlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

spigen markası reklamdan ibaret bir marka. bir iki kullanıcı yorumu okuyun satın almadan. ben de kurumsal gözükmesine aldanıp kablolarından almıştım kullandığım en dandik ürünlerdi.
    spigen zaten telefona kılıf üreten bir marka, kılıfçıdan alacağın şey kılıf olmalıdır.
  • arkadaşlar alıp kullanan var mı başka bu fiyata nasıldır?
  • abicim termos ayrı, mug ayrı bir ürün. kullanım alanları farklı elma ile armut meselesi. mug arıyorum ben de sızdırmazlık ve taşıması, pratikliği önemli . yoksa kimse 24 saat sıcak tutsun demez mug için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Kalitesi nasıl acaba ? Sızdırma yapar mı ?
    Bana güvenilir gelmedi. Mug ve Termos konusunda stanley'i tek geçerim. Bir kere alayım en iyisi olsun diyorsanız stanley. Haftaya olacak amazon indirimlerinde mutlaka güzel bir fiyata yakalarsınız. Geçen sene 1 lt termosu 57 liraya almıştı arkadaşlar amazon amerikadan. Trde de güzel bir indirim olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.