< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmtakks -- 21 Kasım 2019; 21:7:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmtakks -- 21 Kasım 2019; 21:7:34 > |
3 aydır aktif her gün kullanıyorum. İlk aldığımda havalar sıcaktı bu sebeple soğuk kahve için kullandım. İçine bir küp buz atıyordum akşam eve geldiğimde henüz erimemiş oluyordu. Son 1 aydır sıcak kahve için kullanıyorum. Sabah 8'de dolduruyorum öğlene kadar sıcak kalıyor. Performansı bu anlamda yeterli.
İçeceğin tadını değiştirmiyor. Sadece birkaç saat sonra beklediği için normal olarak kahvede acıma oluyor. Plastik veya metal tadı vermiyor. Kahve kokusu sinmiş durumda. Nadir de olsa çay koyduğumda kahve kokusu çaydan geliyor. Her kullanımdan sonra yıkadığımı da belirtmek isterim. Daha hiç sızdırma yapmadı. Motorla gittiğim için, evden çıkarken sırt çantama atıyorum iş yerine geldiğimde içiyorum. Ürünün en kötü özelliği dış kaplama boyası. Çok dikkatli kullanmama rağmen dışında çok fazla soyulma meydana geldi. Rengi çok güzeldi ama şuan çizik içinde. Bu en can sıkıcı yanı. Kenarlarında boyalar hep kalktı. Bende antrasit renkli olan versiyonu bulunuyor. |
Hocam bu mug. Termos muamelesi yapmayın. Bunu amacı sürekli açıp kapatıp içmek. İçine sıcak içeceği koyup 24 saat sonra içmek değil. Stanley termosum var kampta plajda çok iyi oluyor. Ayrıca contigo mugım var onu da 4 saate kadar tüketeceğim içecekleri koyuyorum. Özellikle arabada auto seal özelliği güzel oluyor. Malum tek başımayken arabada termos kullanamam değil mi.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 21 Kasım 2019; 23:7:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|