< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishRealtor -- 25 Eylül 2022; 18:36:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migrosta Alüminyum Kamp Sandalyesi 24₺
-
-
stoklara nereden bakılıyor
-
Uygulamadan mağazadan teslimat seçip mağazayı seçim ordan kampanyalardan bitiriyoruz tıklayıp ordan bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
baktığım yerlerde göremedim. Stok gördüğünüz mağaza var mıdır
-
Ben bodrumdayım hocam. Bodrumdaki stoklarda tek tük kalanları ben ve arkadaşlarım aldı genelde. Hiçbirinde stok yoktu Bodrum’un
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara için yakınımdaki mağazalardan kontrol ettim ancak stok görülmüyor hiç birisinde. Bulanlar için güzel fırsat olur.
-
Yağmalamışlar stoklar bitmiş.
-
Ürün aynı mı bilemiyorum ama bir sefer da delist diye indirime giren sandalyeyse leşti o ürün. 90 kg üstü kırıldı kırılacak diye deneyip beğenmedim almadımdı. Sanırım aynı üründür. Plastik bağlantıları bakkalda satılan dandik çocuk oyuncaklarından hallice
-
Tek bir kamp gününde kırılmayı başarabildi. Alüminyum demirleri çabucak eğilip plastik bağlantılarından kurtuldu ve çöp oldu. 70 KG'yim.
-
24 liralık kamp sandalyesi; kullan at sandalye demek, tek seferlik.
-
ben de aldım ama kesinlikle güven vermiyor. ama zaten bunu bilerek yeğenler için almıştım. maksimum 10-11 yaş çocukları kullanmalı bence. ilerisi sıkıntı gibi duruyor. güven vermiyor maalsef. ama 24 liraya ne bekliyoruz o da ayrı bir soru zaten :)
-
70 liradan 3 adet almıştım hepsinin ya plastiği gitti ya eğildi tamamen çöp.(80 kg)
-
Gerçek bir çöp, aldım iade ile uğraştım
-
alüminyum çubukları termiklemeyi unutmuşlardır.
-
Bende 79dan ve 59dan 2 tane aldım çocuklar için. Üst kumaş kaliteli olmasına rağmen alt konstrüksiyon beş para etmez, 50 kg üstü sıkıntılı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bulabilirseniz bu tarz sandalyeden alın. her tarafı demir ömürlük
www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/B%C3%BCy%C3%BCk-yeti%C5%9Fkin-sandalye-katlan%C4%B1r-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B079SHJP9G -
70 iken almak istiyordum, 24 olunca hemen 2 tane aldım geçen hafta - kurulumunu yapamadım. Sapları oturacağın yuvalarına oturtmak için bayağı eğmem gerekiyordu. Belki de tek seferlik olurdu. Demirler kırılırdı zannimce bir oturuşta. İade ettim. Kurulum yapan arkaşların şansı mı getirdi ya da benim aldıklarım kusurluydu bilemedim. Fiyatı süper. Ama bir işe yaramıyorsa 10 TL de olsa anlamsız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tek bir kamp gününde kırılmayı başarabildi. Alüminyum demirleri çabucak eğilip plastik bağlantılarından kurtuldu ve çöp oldu. 70 KG'yim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X