Bildirim
Mansimov öldü heralde ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
camiayı oyuna getiren yd dir -
Yeter artık acmayın su adamın konusunu yeterince reklam yaptı çakal oğlu çakal -
yönetimde ceo'su vardı alaattin aykaç, o da istifa etti..
ne yapmak istediğini anlamadım ben bu mansimov'un.. -
CEO sunu snaırım tw ye çıkarmıyolardı ondan kızdı gitti. -
hadi ya istifa mı etmiş -
Belkide quaresma dır o yıldız -
Yemeyin bu ceo olayını , yardım yapmak isteyen her şekilde yapar... -
Bu adam tam bir fiyasko. Para mara vermez bu, tipinden belli çakal olduğu. Beşiktaş sayesinde bedava reklam yaptı. -
Sizi bilmem ama ben baya bi küfür ettim bu adama. -
beşiktaşa transfer konusunda bi yardım yapmadığı gibi gitmiş fenerin stoch u alabilmesi için abramoviçle görüşmüş -
şirketinin ceosu yönetimde idi. geçen hafta istifa etti. istifa etmesinin sebebi olarak da kendisi Serdal Adalı'nın bulunduğu mevkiye geçmek istemiş zamanında. ama kabul edilmemiş. o yüzden bir kırgınlık oluştu deniliyor. bu saatten sonra mansimovu ağıza almaya gerek yok. gören de bütün oyuncularımızı bu adam aldı şimdi bu gidinde açıkta kalacak sanacak. -
Böyle adamlardan medet ummayın. -
Demirören'in robinho'ya 27 m euro vereceğini sanmıyorum. -
Adam reklamını yaptı gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Adam reklamını yaptı gitti.
Aynen, bedava reklam yaptı adam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X