Şimdi Ara

Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladim, kendi acinizdan haklisiniz da Buyuksehir'i kotulemeye yetecek bir ornek mi bilemem. Bir yetkilinin isguzarligi gibi daha cok.

Ilce belediyesine gelirsek, evet chpli belediyelerin akp'nin 25-30 senedir, son 22 senesi tum devlet muktedirligiyle ulasamadigi gevseklikte olmasi gibi bi durum var. Belki yazismak yerine kalabalik bir ziyaret vs daha etkili olabilir. Muhtarin gevsekligi apayriymis. Insallah bir cozum bulunur.

Direk valilige yazili dilekce ile de basvurmak daha etkili olabilir, cimer degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada degil twitterda gündem olsa çoktan çözülürdü. Millet derdini çözmek için twitter fenomeni olmak zorunda bırakılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle yada ekside acsam tamamdi bu is

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala cevap yok

• Sanırım belediye yetkilerini kimse bilmedigi için çıkıyor bu muhabbetler. Otobüs eleştirisi haklı. Gerisi belediyenin elinden değil, tümseği aynayı belediye yapar ama il trafik kurulundan ya da ukomeden yazı gelir onunla yapar. Belediye karar veremez, ukome devletin kontrolünde il trafik kurumu gene öyle, eskiden ukome belediye kontrolünde idi artık değil

Aynı şekilde sizin eviniz ile ana hat arasındaki kanalizasyon işleri size aittir. Belediye ancak anahat ve rögar ise onarım temizlik yapar. Aradaki kanalizasyon çöktü ise mesuliyeti size ait, başvuru yaparsınız belediye şirketi varsa ücret karşılığında müsait ise yapabilir ancak. Gökçek zamanında ara hat ücretsiz yapıldı ise bildiğin suç işlemişler. İş emrinde yanlış bilgi girilmiştir,

Su anda Ankara için sel ile uğraştılar sonrasında su boruları yenilenecek komple. Zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 11 Mayıs 2024; 17:3:20 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Herkesin ortak borusunu neden ben tamir ettireyim ki hocam

Hadi herkes para verse neyse

O arazide toplu mülkiyet var 18 tane bina var hepsi para vermeli o halde

Neyse biz vazgectik mahalleli ugrassin kardeşim benim bi kira zararim var 500 km uzaktayim eve nolacaksa olsun insanlarda da sorun var adamlar hem kokuyu cekiyor hem de para verip de kendimiz yaptiralim aman lanet olsun demiyor tutup da 18 kisinin parasını ben verecek değilim hatta üst parselde buradan gectigi için onlar da para vermeli

Canlari cehenneme yani ama belediyenin de boşun da boşu oldugunu anlamis oldum benim suan antalyada oturdugum binada wclere islak bez ped falan atanlar yüzünden tıkanma oldu antalya belediyesi gelip acti cikan pisligi topladi üstüne de kil döktü ve ücret falan da alinmadi bildiğim kadariyla yoksa yönetici illaki isterdi bir günde hepsi halloldu surekli elestirdigim Antalya belediyesi bile mansurdan iyimis ben bunu anladım ama derdi olmayana partizan olana chpden mama yiyene anlatamazsin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

18 daire ortak para toplayacak ve yaptıracak. Sistem bu. Belediye arahat onarır işte suç işler.

Tıkanıklık rögarda ise o belediyenin işi. Bazen yakın ise de yapıp geçerler. Durum bu.

Daire değil müstakil ev

Neyse bizden çıktı ne halt ederlerse etsinler lanet ettik evi daha uygun bir yerle takas edeceğiz muhtemelen

Bugun yarın gene arar komsular aman yardim ediiiin vole voleee

Sanki ben yaptirdim kooperatifi omg benim bahcemden geciyor boru ama BAHCE BENİM DEĞİL sadece bahceyi citlerle ayirmislar o kalan alan da benim yani guya ama kullanma hakki benim tapuda benim degil

Aha bak ortak tapu 2882 metre yer 18 binaya bölünmüş omg 160 metre karesi bizim sadece ben sırf bize ayrilan topraktan geciyor diye üst parselin de kullandigi kanali neden kendim yaptırayım? Ki özel sektör yapmıyor omg yapacak adam yok belediye yapmak zorunda

Neyse bu ülkede herkesin derdi kendine canindan olsan şehit olsan 30sn veriyor haber kanallari bu ne ki

Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba

Farketmez hocam anahat ve rögar değil ise sorumluluk belediyenin değil.

Yerinizde olsam site yönetimi ile konuşurum varsa. Kooperatif lağvedilmedi ise onlar sorumlu zaten.

Site yönetimi çökmüş sanırım
    Kayyum talep edelim diyor bazısı

Yeniden yönetim oluşturmak daha kolay olur, defteri bulun bir toplantı düzenleyin, sonra 18 daire ortak tüm sorunlar için ortak para toplayın, yoksa tek tek zor olur.

Hah işte o 18in çoğu sorunu umursamiyor

Ama umursarlar yakında koku onlara da gelince :D

• Mansur Chpli belediyeler içindeki en beceriksizi en az çalışanı. Sosyal yardımla, reklamla, algıyla işi götürüyor

Mansur aşırı yalancı. İhale bedeli fazla diye metro ihalesini iptal etti güya Nisan veya Mayıs'ta Dikimevi metrosu için tekrar ihaleye çıkacaktı Nisan geçti yok. Mayıs yarılandı yok. Dünyanın en beceriksiz belediye başkanı. Geldiğinden beri 1 metre metro yapamadı köy muhtarı. Belediye başkanı değil köy muhtarı bu adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Mayıs 2024; 16:58:8 >
  • yormoboş yoldor yonoton okp çozson o zomon

• quxall Q kullanıcısına yanıt
    Bu gidisle cimere basvuracam rte ben hakan fidan kazma kürek dalıp çözecez sorunu

Belediyeden hala dönüş yok omg

• Komşularla toplanıp para toplayıp yaptırdık

Teşekkürler mansur bize Melih Gökçek devrini arattın

Eskiden ankarada bi laf vardı "akpliler 2ye ayrılır melih gokceke oy verenler ve vermeyenler" diye simdi bu laf ile aslında melihin ne kadar ahını almışız anlayabiliyorum

Kesinlikle ve kesinlikle bu adama oy vermeyeceğim isterse cb adayi olsun dunya kadar forumda destek verdik zamaninda hepsi haram zıkkım olsun

• Mansur Dinazor heykellerine verilen paraları hesaplamakla meşgul. Bir de sosyal yardım dağıtıp kendi fan tayfasını artırmakla meşgul.

Belediye falan beklemeyin CHP'den. AKP neyse CHP de bir benzeri.

• design.code kullanıcısına yanıt
    Melih çalışıyordu adamın kıymetini çok geç anladık

Mansur gözümde tamamen bitti bu olay ile ankarayi sürekli sel basmasindan belli engin eraydinin kpss 69. Videosunu izliyorum adam gecen seneki ankara sellerini anlatiyor haziranda olanlari ulan simdi ankarada gene seller oluyor

Koca 1 senede adam mazgal temizligi yapmamis omg

• 6. senesi oldu hala 1 metre metro yok. Altyapı çalışması yok geçen yağmurda yine her yeri su bastı ölen var. Şu adamın %60 ile seçilmesi rezilliğini yaşıyoruz. Hani engelleniyordu bu adam? Meclis çoğunluğu da kendisinde nerde hizmet? Nerde ulaşım hizmeti? Devamlı bu başlığı hortlatacağım

Ekrem'in çeyreği etmez 3 yıldır söylüyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Haziran 2024; 1:16:5 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle
    En son mahalleli olarak toplanip yaptirmaya çalıştık bakalim gecici bir cozum bulundu yeni kuyu mu ne açıldı ben de tam anlamadim

Muhittin bocek bile calismaya başladı bu ara Antalyada sinekler azaldi mesela adam sinek ilaçlaması yapiyor helal olsun

Ben bu kadar ufak ayrıntılara bile deger veren biriyim bu mansur her acidan her noktadan sinifta kaldi

Ankaranin gollerini hep multeciler basmis mahvediyorlar oralari hadi Tanju baskan gibi bir seyler yapsana?

Her sey elinde şuanda daha mazgal temizleyemiyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.