< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Solun ülkeyi batırmasının nedeni de budur zaten. Vatandaşa çorba vermek yaşlıya engelliye bedava seyahat ettirmek kömür vermekle hizmetin yapıldığı zannediliyor 20bin kişinin yapacağı işi 50-60 bin kişiyle yapılınca zaten belediye kasasında para kalmıyor
Ayrıca m.yavas aday olsa c.b seçiminde oy da verirdik ama bunu işi bildiginden değil RTE 'nin ülkeyi pazarlamasından satmasından ülkeyi peşkeş cekmesinden ülkeyi bölmesinden ülkeyi borç batağına sokmasından ülke kaynaklarini 5li çetelere vermsinden yabancilarin Türklere göre değerli olmasından gibi şeyler nedeniyledir |
mansuru rte'den kurtulmak için destekledik, yoksa iyi hizmet sağladığını bende düşünmüyorum |
Ben hamzayı sevmem normalde, hemde mansuru severim. Ona göre yapıcam yorumu
Bu işlerin inşaat boyutuna özel olarak girmeniz aşırı pahalıya mal olur öncelikle onu belirteyim. Oranın kazılıp tekrar inşaa edilip kapatılıp tekrar üzerinde ne varsa(yol ise asfalt vs ) gibi şeyler (ev ise zaten yıkamazsınız illa köstebek gibi aletlerle yatay yönde kazılıp farklı yollara başvurulması lazım) ki bunların en ucuzu bile sizi maddi yönden üzer, kaldıki o hatlara dokunup yaptıramazsanız o gelmeyen belediye o zaman saniyede gelir. Orayı hemen yapar sizdende misliyle alır parasını. Bence dikkat çekecek şekilde gidip belediyeye konuşmanız gerekiyor bana kalırsa. Aklıma dalga geçtiğimi sanma ama, bu vatandaş nereye yapacak diyen sivaslı abi geldi. Bu tarz sorunlar cidden can sıkıcı, umarım düzelir. |
ülke batık halde hiç bir belediye perfect hizmet veremez zaten artık hikaye . |
mansuru rte'den kurtulmak için destekledik, yoksa iyi hizmet sağladığını bende düşünmüyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 4 Mayıs 2024; 17:2:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 4 Mayıs 2024; 17:11:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tepesini açtırın anasını satayım boklar görünsün ama en azından güvenle yolculuk etsin. Soran olursa Ankara su ve kanalizasyon idaresi ilgilenmiyor biz de mağdurlar toplandık kendi küçük bağımsız belediyemizi ve kanalizasyon idaremizi kurup aldığımız kararla böyle tamir ettirdik diyin.. Haberlere çıkarsanız elleriyle kazar düzeltirler hemen.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Mayıs 2024; 18:9:27 > |
Geçen Ankara'daydım bir yağmur yağdı bodrumları, dükkanları falan her yeri sel bastı. |