Şimdi Ara

Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde sabah yazacaktım ama şimdi cevap vermeye fırsatım oldu. Mansur'a oy verenler %60 ile seçildi diyenler göbek atıyor mu acaba hala? En son metrodaki smart bankoları bile çalıştıramıyordu. Bugün yine Kızılay metro altındaydım bütün smart bankolarda kuyruk vardı. İnternet'te Ankarakart uygulamasını bile batırdı. Ordan yükleme yapılıyordu şimdi EGO uygulamasından yüklenebiliyor ama ordan da komisyon kesiyor. 100 TL'de 3 lira komisyon kesiyor miktar arttıkça komisyon ücreti de artıyor. Hırsızlık yapmaya da başladı.

Ekrem pire gibi çalışırken bizim eski sağcı yeni solcu ne olduğu bilinmeyen Mansur tembel tembel yatmakla ve ülkücüleri belediye kadrolarına doldurmakla meşgul. Başta da EGO'ya dolduruyor. Dikimevi metrosu için Mayıs Haziran gibi çıkılması gereken ihaleye hala çıkamadı. Metro çalışması zaten yok hak getire. Normal metroları bile işletemiyor adam. Bunu körü körüne savunan Cumhurbaşkanım diye gezinenlerin hala savunmaya yüzleri var mı acaba?

Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba
    Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galibax (formerly twitter)
    suça sürüklenen çocuk (@baran_egeli) on X
    https://x.com/baran_egeli/status/1803488314273472604

Neyse ki bu tweetten de görülebileceği gibi yavaş yavaş bu adamın gerçek yüzünü görüyorlar. Şu anda Türkiye'nin en kötü belediye başkanı. Tek bildiği paraları çar çur etmek sosyal yardım adı altında dağıtmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Haziran 2024; 20:57:4 >

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Ankara sel baskını ile meşhur bir sehir oldu bunun zamaninda

Daha mazgal temizleyemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

6 yıldır altyapı yapamadı. Hala bunun trolleri Melih Gökçek'e laf atıyorlar. Ekrem bundan 3 ay sonra geldi o bile İstanbul'un altyapısını düzeltti nerdeyse. Pandemiyi yatarak geçirdiği için işleri iyice zora soktu. Ankara halkı olarak ne kadar şanssızız ki bu kadar rezil belediye başkanı adayları arasından seçim yapmak zorunda bırakılıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Haziran 2024; 22:5:57 >
  • Klasik CHP belediyeciliği... Şahsen ben hiç şaşırmadım. 5 senede şu konuları görmeye başladıysak 10-15 sene belediyeleri alsalar oluşacak enkazı düşünemiyorum.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Zamanla anlarsın genç adam.

Benim yaşadığım ilçede de CHP'ye geçileli 3 ay oldu. Seçimden önce ayda 2 sefer gelenler 3 aydır ortada yoklar. Seçimden önce kentsel dönüşüm 30 gün içinde harekete geçilecek konuların başında geliyor diyenler 90 gündür mahallemizin önünden bile geçmiyor.

Hata bizde, inandık Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba 

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Ilk secimi degil. Calismiyor olsa %60 gibi rekor farkla ikinci defa secilmezdi. En yakin ramibine 2 KAT fark atti. Calismadigi icin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Haziran 2024; 22:43:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tek kriterin bu mu gerçekten ?

Varya çok güzel atıyorsunuz ki. Klasik Chp belediyeceliğiymiş, ya insana sorarlar niye o zaman her parayı bulan oralara kaçmaya çalışıyor. Niye oralarda yaşayan insanlar daha mutlu, daha huzurlu, daha sakin yaşıyorlar. Sallarken güzel salla, asıl sorunlara dokunmayıp milletin gözünü boyamayı en iyi senin desteklediklerin yapıyor.

Tamam da hadi chpliler koyun gibi adama oy vermis o yuzden secildi desen oy yuzdesi tutmuyor. %60’tan bahsediyoruz. 5 senedir calismayip yatan adama akpliler bile oy vermis. Aciklamasi nedir o zaman bu olayin sence?

Senin mantığın ile gidersek RTE’de başarılı. Yanlış yerden bakıyorsun. Seçimlerde sadece hizmete bakılmıyor ne yazık ki. Öyle olsa AKP Kütahya, İstanbul, Bursa, Üsküdar gibi kalelerini kaybetmezdi

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Kim mutlu kim nereye kaçmaya çalışıyor anlamadım hocam ne dediğinizi

RTE 20 senedir kutu kolaya karsi ( anketi yapilmisti, kutu kola daha fazla oy almisti kkden ) yarisiyor. Ama Mansur’un karsisinda gayet usturuplu bir aday vardi. Rte dahi siyasi kariyerinde bu oy oranina ulasamadi.

Ha bu arada RTE 2013 donemine kadar yasattigi lale devrinin ekmegini daha yeni bitirdi. Memuriyeti yeni kazananin solugu Borusan’da aldigi donem hani. O donem ulke gormedigi zenginligi gormustu.

Neyse sonucta konumuza gelirsek, 5 senedir yatan adam NASIL akpden dahi oy alarak %60 ile seciliyor. AKP yillardir %50 oyu vardi Ankara’da. Bu yuzde %20lik oy kopusu nasil oldu? Adam hem calismiyor, hem chp adayi hem de yuzbinlerce akpliden oy aliyor. Sadece mantikli bir aciklama bekliyorum bu olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Haziran 2024; 23:0:50 >
  • Elemana 3 kere sorduk soruyu hebele hübele yaptı cevaplayamadı en sonunda da sıvıştı. Eee zor sorarım ben :) Bu konuda yazan herkese soruyorum. Oglum 5 senedir YATIP hiç ÇALIŞMAYAN hem de CHP'den aday adamı yüzbinlerce akpli oyu ile birlikte halk niye görülmemiş rekor seviyede %60 ile TEKRAR seçti. Hadi sizin deyiminizle CHP'liler koyun gibi gene oy verdi diyelim de AKP'liler niye gitti CHP'nin adayına oy verdi? Onlar da RTE'den nefret ettigi için mi hışımla CHP'ye bastı oyu Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba  AKP'nin 2019 seçiminden 490 bin oyu eksik. CHP ise 360 bin oy kazanmış :) AKP'nin 100 bin oyu Refaha, kalanı CHP'ye gitmiş :) Cevaplayabilecek BABAYİĞİT aranıyor asena gibi dönmeden ama.

@hamza5806 @BullPoweR7 @design.code @dublex06 @Marty.McFLY

Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba

Bursada hizmet yoktu+talan vardi

Yeşil alanlik 1m2 yer birakmadilar omg belediye hep yandaslara calisti

Bir önceki secimde halkin belediyeye cok tepkisi vardi ona ragmen ucu ucuna kazandilar o gun dedim zaten bir daha bursa imkansiz

El cevap:emekliye 7500 10000 verirsen o da karsinda kim varsa ona abanır oyu

Ankara bir emekli ve memur kentidir yasli kesim cok çok fazladir koyunde de sehrinde de akpye cezalandirma seferi duzenlediler resmen

Bir de akp adayi asiri kötüydü

Chpde halkin musbet baktigi 2 kisi var mansur ve ekrem

Ben ekrem imamoglunun iyi caliskan ve durust biri olduğundan tamamen eminim aynini mansurda da dusunuyordum adama cokca destek verdim ama bu son yasadigimiz olay ve Nisan'da ankarada arkadaslarimla yaptigim konusmalar sonucu bosunda bosu olduguna kanaat ettim

YİNE DE Ekrem aday olmayacaksa özgür yerine mansurun aday olmasi gerekir ki oy alsin ben oy vermem bu arada müracaatlarima donmedigi icin sadece secim nasil kazanilir onu diyorum okkey

Tamam da Refah partisi varken CHP ne alaka? Ideolojileri birebir örtüşüyor hem de. Melih Gökçek 25 sene mi ne yönetti. Yani 25-30 senedir silme AKP'ye basan adamı CHP'ye iten şey neydi Refah varken :) Hitabet yetenegi ile milletin aklını çeldi desen hitabet SIFIR adamda.

Knk sorunun cevabını verdim ayni soruyu tekrar sorarak sana beyin nakli yapmami mi istiyorsun?

İnsanlar akpye tepki icin basti chpye bitti gitti bu kadar

Refah basan da cok oldu akrabalarimdan iyipten refaha baya gecis oldu bende iyipe atmadım laşkaya döndü iyice verdigim 2 oy da haram zikkim zehir olsun cok pismanim bunlarin cebini doldurmalari için oy verdiğime

KANKA beynini kendine sakla ihtiyacin olur. Adam zerre calismadi diyorsunuz ama calismayan adam %60 oy aliyor. La Konya’da bile oyle oy orani yok.

Gecen secim %50 oy alip 5 sene boyunca yatan adama (konudakilerin iddiasi) millet “bu adam hic calismadi ama bu sefer %60la secelim mi dedi yani millet? Milletin akliyla dalga gecmeyin oglum. Siz zpliler, ogancilar (sahi noldu plana sadik kaldiniz mi) bu adami kotulemeye devam ettikce %70 bile gorursunuz olmayacak sey degil.

Hala akillanmadiniz muhalefete muhalefet eden partilerin hepsi sandiga gomuldu. Hukumete muhaliflik eden YRP ise 3. Parti konumuna geldi. Neyse boyle algi oyunlarina devam edin sonucta bizim isimize yariyor.

Ok ilk paragraftan sonrasini okumaya gerek yok nakil de yapsak düzelmen sen blok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.