Karşısında berbat 2 aday var diye seçildi. Mustafa Tuna olsaydı şu an tarihe karışmıştı Mansur. Ayrıca Turgut büyük gaf yaptı mülk mevzularına girerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş Halkın Sorunlarını Pek Dinlemiyor Galiba (6. sayfa)
-
-
Beni bloklayip kacan diger ZP’li sefil lumpen cevap veremedi ama bsenin dedigin biraz mantikli hocam. Ama yine de %60 oy orani 5 sene yatan adam icin cok fazla degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Haziran 2024; 2:44:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akp seçmenine sosyal yardım yapsan oy alırsın zaten %60 ile seçilmesinin nesi başarı? Ayrıca bu adam ilk geldiğinde de zaten %50 ye 46 kazanmıştı bu kadar belediyeden para verip herkese oynayıp beni çalıştırmıyorlar yalanı söyleyip oyunu %10 arttırması başarı değil. Anlamadığın çok nokta var da Ankara’da yaşamıyorsun zaten yaşasan 2 laf ederdin. Bak yaşayanlar bıktı artık Ekşi Sözlükten bile laf ediyorlar bir tek burada beceriksiz Mansur için konu açılmıyor. O derece vasıfsız, sönük bir adam ciddiye alan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hocam bu corba dagitma islerine ben de karsiyim zaten. Zaten benim eski mesajlarimda Mansur’u yerden yere vuran bir suru mesajim var. Ama gidip de adam 5 sene oturdunkeyif catti dersen orasi olmaz iste. Ben akplilere corba dagitmasina karsiyim. Hadi adamin hitabet yetenegi de sifir kitleleri arkasina suruklesin de o kadar oy alsin. Yapmis bir seyler iste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Haziran 2024; 2:48:14 >
Bizzat Ankara’da yaşıyorum 2 seferdir Mansur’a oy verdim zaten Turgut’a vermeme sebebim bizzat bizim arsamıza da çökme girişiminde bulunması. Mansur çok iyi olduğundan değil yani. Kötü 2 aday arasından seçim yaptırdılar. Ben boşuna mı burda Ekrem’i savunuyorum? Olaylara realist yaklaşıyorum. Bizim aile tamamen aşırı solcu hiçkimse toz kondurmaz ben hepsine karşı 3 senedir bu adamın iş yapmadığını söyleyip savunuyorum oy vermeme rağmen. İnsanlar biraz şu ideolojiden kurtulup hizmete baksalar zaten sorun kalmayacak. Herkes bu adam CB olsun dediğinde ben onayladım gerekirse olsun da Ankara kurtulsun diye. Herkes iyi belediyeci kötü siyasetçi derken ben kötü belediyeci iyi siyasetçi dedim çünkü şark kurnazı. Çok konuşmayıp herkese oynayarak iyi siyasetçi olur ama belediye hizmetleri berbat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2024; 2:48:58 >
Bence bu kadar oy almasinin en buyuk sebebi fakire fukaraya sinirsiz yardim yapmasi. Yani adam 20 senedir akpden cozmus isi. Bir de bu konudaki zpli ergenler Ekrem’i de yerden yere vuruyor hep yatiyor tatile cikiyor diye. Ekrem kadar calisan bir tane belediye yoktur bu ulkede hem de adamin basinda ayi bagiriyor hapse atmaya bile calistilar.
Çorba dağıtırsan erzak dağıtırsan iş yapmıyorsun. Sadaka kültürü kömür ve oyuncak top dağıtan Melih’te de vardı. Ayrıca bu adam güya çiftçiye gübre, tohum yardımında bulunuyor da açtırdığı Başkent Marketlerde neden fiyatlar normal marketlere göre pahalı? Bunu sorguladın mı mesela? Madem bu kadar tarıma katkıda bulunuyor neden tarladan sofraya giren besin ögelerinin fiyatı diğer şehirlere göre uygun değil. Hadi ulaşımı da bu yardım işlerini geçtik diyelim peki altyapı niye hala düzeltilemedi? Neden hala sadece ilkbaharda sel olan Ankara’da insanlar ölüyor? 6 yılda bunları düzeltemeyen adama iş yaptın denir mi? Belediyeden para dağıtmayı ben de yaparım. Abonman kartı çıkarmayı çorba dağıtmayı da ben de yaparım önemli bir özellik mi şunlar?
Çok kurnazlık yaptı. Mesela bu yardımları da özellikle Akpnin çok oy aldığı yerlere yaptı ki diğer ilçeleri çantada keklik gördü. Akplilere koyun imasında bulunuyorlar ama bizzat Çankaya’ya giden birisiyim kaç senedir gelişme yok buna rağmen Chp hep yüzde 70 ve üzeri alıyor. İki tarafın da savunucuları birebir aynı. O yüzden ben belediye meclisi seçiminde bizzat Zafer’e oy verdim aday olarak Mansur’a versem de. Düzgün aday çıksa ve kazanma ihtimali olsa belediyede de vermezdim. Yok ama Ankara’ya 3 seferdir kötü 2 aday gösteriliyor ve bunların arasından seçim yapmaya zorlanıyoruz.
Yavaş - Altınok
Yavaş - Özhaseki
Yavaş - Gökçek
Gerçekten berbat bir durum Ankaralı için. Genç, enerjik, sosyalist yani halkçı bir belediye başkanı istiyorum artık
Bir de bu elemanı ülkeye başkan olarak düşünenler var forum da yazık...
-
x (formerly twitter)Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on Xhttps://x.com/ankarabbld/status/1808809148265427099
Bugün de Mansur boş iş peşindeymiş. Ankaralıların parası çar çur harcanmaya devam ediyor. Belediyecilik namına en ufak bir şey yok. Sadaka kültürüne devam. Çorbacıdan limonatacıya evrildi. 3 gündür Kızılay Metrosu Sakarya Caddesi çıkışı yürüyen merdiven çalışmıyor bununla uğraşmak varken yaptığı şeye bak. Bu adamın beceriksizliğini çok hafife alıyorsunuz. CHP'deki en kötü belediye başkanıdır kendisi.
-
Bosver knk adam limonata dağıtmaya başladı o yeter bize :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turgut yüzünden keçiörende insanlar evsiz kaldı AKP'li aç gözlü ilk okul mezunu müteahhitleri milletin başına bela ettiler.
-
Turgut iyi demedim ama arada iyi yaptığı icraat vardı sokak köpeklerini hiç yasayı beklemeden toplatması muazzam bir işti. Yine yerel anlamda da iş yapıyordu. Şu an Keçiören sinekten geçilmiyor ama onun zamanında çok fazla sinek, böcek, haşere yoktu ilaçlamayı iyi yapıyordu. Hırsızlık yapmıştır zaten yapmayan yok bu işte. Ankaralının bu 3-4 tane beceriksiz arasında seçim yapmaya zorlanmasına gelemiyorum.
Ekrem bu adamdan 3 ay sonra seçildi 3 aylık bir vakit kaybı vardı ama bundan çok daha fazla halkın yararına iş yapmıştır. Bizzat altyapı İstanbul'da daha sorunlu olmasına rağmen çözdü veya çözmeye yakın diyeyim Ankara'da ise hala selde ölenler var ki doğru dürüst yağmur sadece ilkbaharda yağıyor. Ulaşım desen Ekrem kendi imkanlarıyla kredi alarak vs metro yapıyor, projesini hazırlıyor veya inşaatına başlıyor bu adam Mayıs'ta yeniden çıkacağı ihaleye çıkmadı. Yapmamak için diretiyor. Ulaşım anlamında Ekrem 24 saat kesintisiz ulaşımı getirirken Mansur Mustafa Tuna'nın getirdiği 24 saatlik ulaşımı kaldırdı. Taksicilere aman vermeme vs konularına girmiyorum çünkü o konuda da Ekrem duruş sergilerken Mansur şehri taksicilere peşkeş çekiyor.
Ekrem'in de belediyede liyakatsiz bazı işler yaptığını biliyorum benim bir arkadaşım Zabıta olarak belediyede işe girdi mesela sırf babasının hatta ailesinin ideolojisinden dolayı. İsim bile veririm sorun değil yani ben doğruları konuşuyorum burda. Mansur da ülkücüleri belediyeye aldı mesela. Her gelen yandaşlarını veya belli bir kontenjanda tanıdığını işe alıyor mevzu burda çalışmak. Mansur asla çalışmıyor. Yaptığı şeyler de kalıcı değil geçici. Kent lokantasının bir faydası var bugün gidersin vardır 10 yıl sonra da vardır ama günlük dağıtılan çorba, limonata ne kazandırıyor insana? Geçici şeylerin hiç kimseye faydası yok. Mansur resmen Ankaralının parasını boşa harcıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Temmuz 2024; 14:44:53 >
-
x (formerly twitter)Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on Xhttps://x.com/ankarabbld/status/1809211164632428550
Ne güzel iş valla suya, otobüs biletine zam yap ordan gelen bütçeyi fakirlere ver. Kalan Ankaralılar hiçbir şekilde hizmet alamasın. Bu adamın yaptığı belediyeciliği herkes yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X