a=b a kare=a.b a kare - b kare=a.b - b kare (a+b).(a-b)=b.(a-b) a-b ler giderse a+b=b a+a=a 2a=a 2=1 neresi yanlış acaba??
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath a=b ise a-b=0'dır. denklemde 0'ları sadeleştiremezsin. Einstein was here. Fail. is olacak o.
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath a=b ise a-b=0'dır. denklemde 0'ları sadeleştiremezsin. Einstein was here. Fail. is olacak o. Asıl sana fail. Adam Einstein buradaydı demiş. Avukat mod off.
quote:Orijinalden alıntı: Famas quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath a=b ise a-b=0'dır. denklemde 0'ları sadeleştiremezsin. Einstein was here. Fail. is olacak o. Asıl sana fail. Adam Einstein buradaydı demiş. Avukat mod off. Sen onun hangi amaçla dediğini biliyormusun? Bilmiyorsan neden avukatlığını yapıyorsun? Şimdi burayı terk et.
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Famas quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath a=b ise a-b=0'dır. denklemde 0'ları sadeleştiremezsin. Einstein was here. Fail. is olacak o. Asıl sana fail. Adam Einstein buradaydı demiş. Avukat mod off. Sen onun hangi amaçla dediğini biliyormusun? Bilmiyorsan neden avukatlığını yapıyorsun? Şimdi burayı terk et. Aklıma bu geldi Ayrıca bilerek was yazmıştım
quote:Orijinalden alıntı: Pizzza2o1o a=b a kare=a.b a kare - b kare=a.b - b kare (a+b).(a-b)=b.(a-b) a-b ler giderse a+b=b a+a=a 2a=a 2=1 neresi yanlış acaba?? a+b=b ise +b yi karşıya at a=b-b, a=0 Tamam. Bi aynştayn modda benden
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Famas quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath a=b ise a-b=0'dır. denklemde 0'ları sadeleştiremezsin. Einstein was here. Fail. is olacak o. Asıl sana fail. Adam Einstein buradaydı demiş. Avukat mod off. Sen onun hangi amaçla dediğini biliyormusun? Bilmiyorsan neden avukatlığını yapıyorsun? Şimdi burayı terk et. Aklıma bu geldi Ayrıca bilerek was yazmıştım Bunu biliyodum süper ya..