BİR GEZGİN Bİ GUN GEMISI BATAR WE TEK BASINA BI ADAYA DUSER...KORSANLAR ADADA BU GEZGINI BULUR WE ESİR EDİP DENIZE ACILIRLAR...GEZGINI BAGLARLAR DIREGE WE SORARLAR...
bak kocum:)...Bana evrensellıgı doğru veya yanlış oldugu bılınen(örn: tayyip başbakan yalan:D:... mesela bu herkes tarafından bılınıyor dogru bısıy...bole bısıy soylekı eger dogruysa senı VURARAK OLDURECEGIZ , yanlıssa seni KOPEK BALIKLARINA ATARAK OLDURECEGIZ...adam bole bısıyı solemek zorunda we nolursa olsun olecek..gezgın bısıy solemıs we kurtulmus.....
NE DEMİŞ????????????:d:d:
arkadaşlar bu soru bizim bölümün forum sitesinde soruldu ve cevabını bulmak için yardımınıza başvurdum bi yerde... yani cevabı bende bilmiyorum ama bir bilen olmasını ümit ediyorum
?????
beni köpekbalıklarına atcaksınız demiş eğer doğruysa vurmaları gerekir demek ki yanlış yanlışsa köpekbalıklarına atmaları gerekir demek ki doğru öyl demiş adam
yanlış mı
bilmiyorum..verdiğin cevabı bizim foruma yazdım ama henüz doğrumu değilmi diye bi cevap gelmedi.. bizim forum bu kadar işlek olmasa gerek.. toplam üye sayısı 800 civarı olduğu için..