Merhaba arkadaşlar oyunda da bölümde de yeniyim fakat bir çok yorumu okudum yani aktif olmasa da takip ediyordum az çok neyse.
Oyuna ilk defa Malazgirtte başladım. Level olayını bir kenara bırakırsan farm olayı beni bitirecek gibi pek tanıdığım olmadığı için de tek tabanca nereye kadar diye düşünmeden edemiyorum içim dışım bandit oldu İleriki levellerde yaparım diye düşünüyordum ama oyundan bir arkadaş yardımcı oldu ve level 15 de başladım.
Asıl konuya gelmek gerekirse oyuna ister istemez para yatıracam başlangıç olarak 1o-2o kuruşa 1m satan siteler var (yanlış bakmadı isem eğer) belli bir miktar alıp para karşılığı Ong de kastırmak daha mı mantıklı ? Yani bu durum da kazançlı mı olurum ? Bunu merak ediyorum çünkü oynamayı az çok bilsem de parayı nasıl yatıracağım konusunda pek bilgim yok
dipçik. Ne yazdım be, şimdiden herkese teşekkürler
Bir de kural dışı mı olur "bilmiyorum" fakat güvenilir alışveriş yapılacak bir site belirtirseniz sevinirim.
Şimdi onglarda farm yapanların %80 i kendi charlarına sp kasıyor. (bende dahil) ortalamayı düzeltmek için 1-15 arası adam alıp ücretsiz kasarlar. Ongda taxi yapanlar pek güvenilir olmaz 1-2 saatlik olur ondanda birşey anlamazsın.
Sana önerim masraflı iş biliyorum ama 1 tane bot alman 64 lv wizard yada bard bir karakter kasman onunla kendi kendine farm yapman, yoksa ong farmda taxicilere cok para kaptırırsın + zaman.
Paranı taxilerde çalan çok olabilir,bence kendine birkaç arkadaş edin,onlarla beraber kasıl
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Paranı taxilerde çalan çok olabilir,bence kendine birkaç arkadaş edin,onlarla beraber kasıl
+1
para harcıcana o paraya karakter al (Wizard) onunla kendini kas.
Oyundan bana pm at 10m gold vereyim istediğin gibi takıl
Git 80+ bir wizzard al onglarda kendi farmını kendin yap