Şimdi Ara

yazarak çalışmak mantıklı mı zaman kaybı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her şeyi yazmaktan bahsediyorum hem soruları hem de konuları mantıklı mı sizce kafayı yicem

• Hocam bu kadar takıntılı olma sadece kısa kısa notlar al konuları çalışırken onu da tekrar için al yani. Yok yazarak çalışınca daha çok akılda kalıyormuş yok bilmem ney, yks'nin mantığı basitdir; ne kadar çok pratik o kadar iyi sıralama. Bol bol pratik yap geç, çözemediğin soruyla uğraş mantığını öğren yine geç zaten ileride yine karşılaşacaksın aynı soruyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 5 Şubat 2021; 22:33:44 >
  • Sizde muhtemelen mükemmelliyetçilik var .
    Böyle yaparsanız , 3 günde bitecek konu 1 ayda bile bitmez.
    9. Sınıftan itibaren full time çalışıp ilk 100 girmiş adam bile böyle çalışsa ilk 5k ya bile giremezdi. Zira böyle bir çalışma ile aylarca çalışsan bile her dersten 1 kaynak bile bitiremezsin.
    Örneğin Matematik bölümünde olup iyi bir öğretmen olmaya çalışan bir üniversite öğrencisi olsan yani uğraştığın tek şey matematik bile olsa bu yöntem seni asla iyi bir öğretmen bile yapmaz. Sen elinle kitap yazmaya çalışıyorsun. Olsa olsa en fazla çok iyi sorular yazılabilir ki bunu yine tyt ayt öğrencisi değil de , üniversite öğrencisi yapabilir. Çünkü ömür boyu bu işi yapacaktır ve ilerde mutlaka işine yarayacaktır . Derece yapan kişiler hepsinin yaptığı aynı şeyi ; bir sürü kaynak çözmek .
    Sen yazarak 1 kaynak bitirinceye kadar başkası aynı sürede 5-6 kaynak bitirecek .
    Soruyu yazacağına yanına önemli bir işaret koy ya da kesip bir yerde biriktir ama her soruyu değil . Ösym tipi dediğin ve çok beğendiğin soruyu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 5 Şubat 2021; 22:13:45 >

• Senin nasıl anladığına bağlı. Ben not almıyorum sadece önemli kısımları ss alıyorum ya da fotoğrafını çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen derslerinde, sosyal derslerinde ve turkce derslerinde konuyu kısa kısa maddeler halinde yazabilirsiniz. En iyi not tutma yontemlerinden biri kopya yazmaktir, kopya hazirlar gibi yazmayi deneyin. Soru yazmayin, fotografini cekip arsivlersiniz.

• Soru fln yazmak çok saçma onu kafandan sil. Kku çalışırken bilmediğin şeyleri yaz sadece hem daha iyi öğreniyorsun hem de vakit kaybı gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.