Şimdi Ara

MANTIKLIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yenı sitem alıcam ve 2 tane hdd almayı dusunuyorum bunlardan ilki WESTERNDIGITAL 74GB SATA150 Raptor 10000rpm; 16MB; NCQ ikincisi ise SAMSUNG SP2504C 250GB SATA300 7200rpm; 8MB; NCQ . westerndıgıtal olanı C surucusu olarak kullanmak ıstıyorum ve işletım sıstemımı buna kurmayı dusunuyorum dıger samsung olanı ıse D surucusu olarak kullanmak ıstıyorum depolama ıslerımı gorucek.Sizce yapacagım sey mantıklımıdır veya ne yaparsam daha ıyı olur ? 250$ Hdd ye ayırdım. sımdıden tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgu1980 -- 25 Aralık 2006; 19:56:55 >

• arkdaşm bence bu kadar fazla para dökmen gereksiz.windows için bir tane 160gb sata2 8mb cache al.bir tanede 200gb sata2 8mb cache al.tabiki seagete markasndan şaşma.ncq özellkleride var.kolay gelsin.
  • birinden mutlaka 10000rpm almam lazım c surucusu.ama ıkıncı dedıgın olabılır saol
  • Sadece merak cevaplamak istemezsen tabiki anlayışla karşılarım, neden mutlaka 10000rpm HDD lazım ?
  • görüyorum ki derdin performans. raptor'lar ferçekten çok iyi, kabul. ama "random access time" dışında fiyat farkına değecek üstünlükleri yok, mevcut hdd'lere göre.http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=139&model2=366&chart=32 linkinden inceleyebilirsin diskleri.
    ikinci disk için önerim 16 mb cache'li bir seagate, 7200.10 serisinden. 250 gb makbuldür fiyat/kapasite bazında.
  • 2 X 250GB WD SATA II 16MB cache alip RAID0 kullan.
  • sanırım kararımı verdım 2 tane WESTERNDIGITAL WD2500KS 250GB SATA300 7200rpm; 16MB 166$ ne dersiniz ? ama NCQ YOK
  • bence NCQ olan bir model al.NCQ dosyalara erişim hızını çok önemli bir ölçüde arttrııo.isteyen olursa bununla ilgili elimde bir döküman var upload edebilrm.
  • ben ısterım cihanx zahmet olmazsa
  • işte NCQ faydaları burda bulabilrsiniz.eğer farklı konulardada bilgi isteyen arkdaşlar olursa elimde çok sayıda döküman mevcut.dosya büyük olduğu için buraya direk koyamadm.linkten download edebilirsiniz.

http://www.speedyshare.com/564191567.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.