|
Manuel Araba işkence değil mi ? (11. sayfa)
-
-
Hayatta bir baltaya sap olamayan vasifsizlar, manuel kullanmanin onemli bir is oldugu ve de ustunluk getirdigi kanisindadirlar. Zira, dedigim gibi, bir baltaya sap olamayan tiplerdir. Hobileri yoktur. Alt tabakandandirlar.
-
dünkü yeni yetmeler, yeni ehliyet alan ergenlere göre düz vites işkence gelebilir. ama benim gibi eskiler için ne düz ne otomatik hiç farketmez. araba kullanmayı seven birisine vitesin düzü otomatiği işkence gibi gelmez.
-
İşkence değil
4 den 5'e atmanın zevki bı başka 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manuel zevkli bence. Debriyajı kökleyip vites değiştirmeyi seviyorum. Otomatik vites sürmenin hissini de merak ediyorum. Henüz kullanma fırsatım olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, İstanbul yada Ankara trafiğinde manuel vites çok zevkli -
Trafik çok olan bir yerde yaşıyorsan otomatik vites kurtarıcıdır.
Değilse her türlü manuel. Bence daha keyifli, daha sağlam ve güvenilir. Manuel kullanıp otomatiğe geçmiş adam otomatik rahat diyorsa sıkıntı yoktur, ama hiç kullanmadan manueli eleştiren adam beceremiyordur. -
Hayattaki en büyük başarısı manuel vitesli araç kullanmak olanlar doluşmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Va
Hayattaki en büyük başarısı manuel vitesli araç kullanmak olanlar doluşmuşmanuel sürmeyi beceremiyorum desene kısaca
-
İkisini de kullanıyorum. Büyükşehire, yoğun trafiğe girince manuel zor geliyor, iki sene öncesine kadar farkında değildim ama otomatik araç alınca farkına vardım. Sakin yollarda ise hala pek gerekli gelmiyor, vitesi ve donanımı kısıp üst segment araca geçmek daha mantıklı geliyor. Bir tek karda manueli arıyorum, otomatik sorun yaşatmıyor ama manueldeki kontrol hissi olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X