< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
evet , doğru , haklısın ,
zaten bu kadar basit şeyi yapamayanlar için otomatik şanzıman var . birde bunlar otomatik vitesi değiştirirken , vitese bakarlar , her seferinde 20 senedir otomatik vites kullanır , vitesi n den d ye alırken vitese bakar , çok kolay der . kolay tabii ki hemde çok kolay . |
Mesela direksiyonlu araba da hayli zahmetli.
Sağa döneceksin , direksiyonu sağa çevir. Dönmeyi tamamladın tekrar topla. Olamaz yine dönüş var yine çevir. Offf yine toplamak gerekiyor bu direksiyonu. Bir de sinyal kolu var , neyse onu kullanmayın. |
Debriyaja basıp vites geçiriyosunuz diye mühim bir iş mi yaptığınızı sanıyorsunuz?
|
5 yıl Manuel araç kullandım, eşimin haklı talebine binaen otomatik araca geçtim iki araba birden alıp yürütme gücümüz yok tabi ki..
Ama durum şudur ki şu an iki araba yürütecek gücümüz olsa ikisini de otomatik alırım |
Kendimi bildim bileli manuel araç kullanıyorum.
Manuel araç kullanmak keyif değil ama işkence de değil. İmkanım olsaydı otomatik tercih ederdim ama otomatik değil diye de işkence çekmiyorum |
Manuel de aracin mekanik motor aksamiyla butunlesmisin gibi hissediyorsun senin bir parcanmis gibi otomatikde bunu hissetmiyorum o yuzden hosuma gitmiyor benin
|
Evet işkence versene 30 bin otomatiğini alayım, veririm sonra geri
|
Değil.
|
Öyle tabi ki hatta eski çinde casusları konuşturmak için Manuel araba kullanıdırırlarmış tabi Manuel kullanmaya dayanamayan mahkumların çocuğu zindana bile ulaşamadan ölürlermiş
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|