Şimdi Ara

Manuel Fernandes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Veli Kavlak 11251m
    Olcay Sahan 10967m
    Fernandes 10750m

Helal olsun be Fernandes o calimlari atiyorsun ortalari aciyorsun takimin en teknik oyuncususun kosmasan kimse sesini cikaramaz sana bu sezon ama sen takimin en cok kosan 3.oyuncususun zaten önündeki 2 adamda 4 ciger oldugu icin onlari gecmende imkansiz helal olsun.

• Fernandes in iksiri REİNA
  • Bence olcay, adam mustang gibi
  • Aman dikkat edin laflarınıza, iki gün sonra Ferdi bi kırmızı kart görünce sattı demeye başlarsınız, tarih tekerrür eder, oldu, biliyoruz. Onun için peşin peşin konuşmayın, Q7 olayına dönmesin =)
  • Adam premier ligde oynamış. Beygir gibi koşmayanları almıyorlar oraya. Türkiye ligi vız geliyor adama.
  • adam portekiz ligi gibi topla oynamanın sevildiği bir kültürden yetişti (bazen yaptığı hareketlerin sokak futboluna kayması bu yüzden), ispanya ligi gibi pas kültürünün çok yaygın olduğu dünyanın en teknik liginde nasıl pasör olucağını öğrendi; bu arada da premier lig gibi dünyanın fizik gücüne en dayalı ve tempolu liginde fiziki olarak pişti, zaten güçlüyken boğa gibi bişey oldu. bu kadar yetenekli bi adam bide bunları görüp geçirince, her anlamda oldu yani.
  • Fernandes bu adam şovmen şovunu yapıyor üstünede Futbolculuğun gerektirdiği herşeyi yapıyor.
    Q7 olayına dönmeyecek bir durum bu açık ve net.Q7 nın derdi Sadece şov bu adamın derdi ise hem şov hem futbol.Lütfen arada fark var.Q7 kendi kendini bitirmiştir ayrıca fernandes bunu yapmıyacak bir oyuncu,futbola aç.Kötü performansta gösterebilir ki bu normaldir sonuçta insan o da

Orta sahada tek adres Manuel Fernandes
    İnşallah bizi bu durumdan kurtarıp en iyi takımlara gider gerçekten satılmasında üzülceğim bir oyuncu ama kariyeride umarım iyi olur hakeden bir futbolcu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarı otomatik şanzıman
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olcay iyi koştu, ama maç 1-0 iken, ceza sahasında üç kişiyi geçip Almedia'ya çıkarmadı kendi vurmaya çalıştı, çok kızdım orada. Çok bencilce davrandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Olcay iyi koştu, ama maç 1-0 iken, ceza sahasında üç kişiyi geçip Almedia'ya çıkarmadı kendi vurmaya çalıştı, çok kızdım orada. Çok bencilce davrandı.

Ben o pozisyonda cok sasirdim cünkü Olcay bencil bir oyuncu degil zaten bugün mactada 3 tane gollük pas atti, Fernandesin direge nisanladigi topta ve Holoskonun araya kosu yaptigi pozisyonlardaki paslari cok iyiydi , saha görüsü cok iyi ama bence o pozisyonda bencillikten öte telaslandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

Aman dikkat edin laflarınıza, iki gün sonra Ferdi bi kırmızı kart görünce sattı demeye başlarsınız, tarih tekerrür eder, oldu, biliyoruz. Onun için peşin peşin konuşmayın, Q7 olayına dönmesin =)

Her oyuncunun bir kredisi vardir , Q7ninde böyleydi ama o bu kredisini tüketti. Fernandes ise geldiginde Q7 kadar kredisi olmamasina ragmen gecen sezon müthis özverili oyunuyla bu kredisini arttirdi ama eger sacma hareketler yapip takimi baltalar , yalniz birakirsa o zaman Fernandesede tepkiler gelir sonucta ben Fernandesi saha disindaki hayatinda tanimiyorum bile ben onu destekliyorum cünkü benim sevdigim klübe katki yapiyor ama her isim Besiktastan sonra gelir eger Fernandes bunu unutursa dedigin gibi sonu Q7den farkli olmaz ve burada suc ne taraftarin nede yönetimin olur.Fernandes Q7nin durumuna düsmemeye calisiyor ve takima liderlik konusunda cok büyük asama kaydetti bana göre, belki biraz ilginc gelebilir, ama bunun en büyük göstergesi kosu mesafesi ve savasmasidir. Basketbolda 2 sene önce izledigim bir macta galiba ihsan bayülkendi bununla ilgili cok güzel bir sey söyledi ; Ender icin ne kadar sayi attigi veya asist yaptigi önemli degil eger ortada kalan her topa atlarsa takim arkadaslarinin saygisini kazanir demisti ve su an Fernades her topa atliyor ve bu sayede takim arkadaslarinin ve tribünlerin saygisini kazandi ama yukaridada yazdigim gibi eger kredisini tüketirse bu onun hatasi olur bizim degil.

• EPL kalitesi arkadaş kim ne derse desin, dün de bizde Meireles 11km koştu.
    BJK satmamakla çok iyi etti,yoksa işi çok zor olucaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Ben o pozisyonda cok sasirdim cünkü Olcay bencil bir oyuncu degil zaten bugün mactada 3 tane gollük pas atti, Fernandesin direge nisanladigi topta ve Holoskonun araya kosu yaptigi pozisyonlardaki paslari cok iyiydi , saha görüsü cok iyi ama bence o pozisyonda bencillikten öte telaslandi.

Benim pek anlam veremediğim, ilk yarı bir atak harici (Fernandesin direkten dönen şutu) pozisyonumuz yokken ikinci yarı daha baskılı ve arzuluyduk.
    İkinci yarıdaki futbolda %60 tatmin etti beni ama bu takım oturacak bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

EPL kalitesi arkadaş kim ne derse desin, dün de bizde Meireles 11km koştu.

meireles çok koşuyor dün bende farkettim :D
  • quote:

güzel gol attı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

meireles çok koşuyor dün bende farkettim :D

Meireleşi zaten Chelsea'de çok beğeniyordum.Tam mücadeleci adam.Fenerde iş yapar gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.