Şimdi Ara

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
6
Favori
23.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam hakkaten yarı fiyatına bende bu ara acaip arıyorum ikinci elleri falan kurcaliyorum. Eğer gerçekten iyiyse (keşke oturma için selesi olaydi.) almak istiyorum. inşallah güzel yorumlar gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Hocam hakkaten yarı fiyatına bende bu ara acaip arıyorum ikinci elleri falan kurcaliyorum. Eğer gerçekten iyiyse (keşke oturma için selesi olaydi.) almak istiyorum. inşallah güzel yorumlar gelir.
    Ben eliptik bisiklet ve koşu bandı konusunu birkaç gündür ciddi manada araştırıyorum. Apartman dairesi kullanımı için en uygun seçenek eliptik olduğu için bunu sipariş verdim. Ama emin ol selenin çok önemi yok bunlarda. Kondisyon bisikleti olsa haklısın ama bunlar için gereksiz bir parça sele.

Benim siparişim kargoya verilmiş. Normal fiyatı 650 tl olan ürünün kötü çıkacağını sanmıyorum ama yarın ürün geldiğinde kurulumunu yapıp görüşlerimi yazarım buraya. Sessiz çalışması benim için ilk öncelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: AND1

Ben eliptik bisiklet ve koşu bandı konusunu birkaç gündür ciddi manada araştırıyorum. Apartman dairesi kullanımı için en uygun seçenek eliptik olduğu için bunu sipariş verdim. Ama emin ol selenin çok önemi yok bunlarda. Kondisyon bisikleti olsa haklısın ama bunlar için gereksiz bir parça sele.

Benim siparişim kargoya verilmiş. Normal fiyatı 650 tl olan ürünün kötü çıkacağını sanmıyorum ama yarın ürün geldiğinde kurulumunu yapıp görüşlerimi yazarım buraya. Sessiz çalışması benim için ilk öncelik.

Alıntıları Göster
    yorumn yapabşilck warsa alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

yorumn yapabşilck warsa alalım

Alıntıları Göster
    voit marka tüm ürünlerde %15indirim artı kredi kartına 12 taksit + ücretsiz kargo+ yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum sağlayabilirim. model fiyat bilgisi için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

voit marka tüm ürünlerde %15indirim artı kredi kartına 12 taksit + ücretsiz kargo+ yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum sağlayabilirim. model fiyat bilgisi için pm

Alıntıları Göster
    Bende topuk dikeni Yaptı evin bir köşesinde duruyor
  • Kilo vermem lazım, napak alak mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Kilo vermem lazım, napak alak mı
    Eliptik bisikletler genel olarak fazla kalori harcatırlar. Zayıflamak isteyenler tercih edebilir. 20 dakikalık bir seans yaparsanız su içinde kalırsınız ve kilonuza göre yaklaşık 150 kaloriniz gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Eliptik bisikletler genel olarak fazla kalori harcatırlar. Zayıflamak isteyenler tercih edebilir. 20 dakikalık bir seans yaparsanız su içinde kalırsınız ve kilonuza göre yaklaşık 150 kaloriniz gider..

Alıntıları Göster
    bu dururken bisikletin yuzune bile bakmayin... bu aleti bilmiyorum ama spor salonunda sadece eliptik bisiklet kullanmayi seviyorum.. daha cok kalori yakiyor... seleye gelince iyi ki yok... ayrica cok gurultu yapmaz bence...
    ihtiyaci olan alabilir ozellikle televizyonun karsisinda falan yapilabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 11 Ağustos 2013; 20:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bu dururken bisikletin yuzune bile bakmayin... bu aleti bilmiyorum ama spor salonunda sadece eliptik bisiklet kullanmayi seviyorum.. daha cok kalori yakiyor... seleye gelince iyi ki yok... ayrica cok gurultu yapmaz bence...

Alıntıları Göster
    bisiklet hakkında bilgisi olan yok mudur? tavsiye eder misiniz?

örnek olarak bununla arasında ne gibi farklılıklar var görünüş harici? hatta özellik olarak bu altis inki daha iyi gibi duruyor.

bu arada en ucuz 419tl ye bulunabiliyor: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xarufax -- 11 Ağustos 2013; 22:45:16 >

• Bu cihazlar sanırım elektrikli. Fakat kaç watt harcadıklarını bulamadım. Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Bu cihazlar sanırım elektrikli. Fakat kaç watt harcadıklarını bulamadım. Bilen var mı?
    Bu tarz ürünler bir süre sonra bıkkınlık yaratıyor ve bir kenara atılarak bekliyorlar..Fiyat bence iyi ama sürekli kullanılacağı düşünülüyorsa alınmalı..Evde bunun kaplayacağı alan kadar alanı kullanarak insanity workout yapılır. Paşa paşa kilo verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Alıntıları Göster
    ürünü gelen kişi yorum yaparsa değerlendirelim,
    eliptik bisiklet candır 25kg verdim günde 30dk yaparak + beslenmeye dikkat ederek, şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

eliptik bisiklet candır 25kg verdim günde 30dk yaparak + beslenmeye dikkat ederek, şiddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    @xarufax sipariş verdiğim ürün kargoda gözüküyor. geldiğinde kurulumunu yapıp görüşlerimi yazacağım. altis benim de dikkatimi çekti. ilk olarak onu sipariş verecektim fakat resimlere bakılırsa altisin disk çapı daha küçük. bu aletlerde disk büyüklüğü önemli. ayrıca altisin orjinal fiyatı 289TL, activanın orjinal(indirimsiz) fiyatı ise 650TL. altisin activaya göre hem 360TL daha ucuz, hem de daha kaliteli olacağını sanmıyorum.

@Bir Rind elektriğe ihtiyaç duymuyor bu cihazlar ama üzerindeki bilgi ekranı için pile ihtiyacı vardır muhtemelen.

@CoMiSeR ürün geldiğinde değerlendirmesini yapacağım fakat o zamana kadar kampanyanın bitme ihtimali de var. Kalan ürün sayısı 18e düşmüş. Dün 28'di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 12 Ağustos 2013; 3:29:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

Ne kadr sürede verdiniz hocam?

• Yorumlar lutfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Yorumlar lutfen :)
    Onun yerine 3 ay spor salonuna gitmek daha mantıklı geliyor bana.
    Bu tarz bir alet alıp da zaten 3-5 ay sonra kenara atmayan yok gibidir. Spor salonuna gidip tüm vücudu çalıştırmak ve bir alışkanlık kazanmak daha önemli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Bu tarz bir alet alıp da zaten 3-5 ay sonra kenara atmayan yok gibidir. Spor salonuna gidip tüm vücudu çalıştırmak ve bir alışkanlık kazanmak daha önemli diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu aletin içinde biryerde çanta askılığından bozma bir kayış varmı acaba merak ediyorum daha önce bunun bir büyük modelini almıştım önündeki kayış ha bire eskiyordu. Eğer tamamen manyetikse iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    Dynamic 950 ile kıyaslar mısınız? Hangisi daha mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-com-man

Dynamic 950 ile kıyaslar mısınız? Hangisi daha mantıklı?

Alıntıları Göster
    @CallOfTheWild manyetiklerde kayış oluyor mu ki? ben olmuyor diye biliyorum.

ürün açıklamalarında 24 saatte kargoda yazıyor ama 'kargoya verildi' maili geldikten sonra nedense kargo takip sayfasında halen şu uyarıyı görüyorum:

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 12 Ağustos 2013; 9:07:39 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.