Şimdi Ara

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
6
Favori
23.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hala bir değişiklik yok hala kargo takibi yapılmıyor. defalarca aradım müşteri hiz. ama elde var kocaman bir hiç... yarında sonuç alamazsam iptal ettireceğim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

bende hala bir değişiklik yok hala kargo takibi yapılmıyor. defalarca aradım müşteri hiz. ama elde var kocaman bir hiç... yarında sonuç alamazsam iptal ettireceğim artık.

Üstad, ben HB'nin stoğundan fazla ürün sattığını, bunu bilerek bir taktik olarak yaptığını, son alanlara da daha önce alıp da iade edenlerin ürünlerini göndereceğinden düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebound

quote:

bende hala bir değişiklik yok hala kargo takibi yapılmıyor. defalarca aradım müşteri hiz. ama elde var kocaman bir hiç... yarında sonuç alamazsam iptal ettireceğim artık.

Üstad, ben HB'nin stoğundan fazla ürün sattığını, bunu bilerek bir taktik olarak yaptığını, son alanlara da daha önce alıp da iade edenlerin ürünlerini göndereceğinden düşünüyorum.

bende öyle düşünüyorum bugunde kargo takibi olmazsa iptal edeceğim. gelse bile pakete bakarım açılmış vs. olursa zaten almam.
  • hocam naptın ürünü iade ettin mi? Birde sorun neydi?
  • ben aldım.

aldıkdan 5 gün sonra içinde bişey oldu garç garç ses yapmaya başladı.

ürün ciddi manada kalitesizdi.

yani 100 tl versen verilmez bana göre. verilen parayada yazık.

bende iade ettim.

sağolsun hb
  • Çıldırmak üzereyim artık. HB hiçbir çözüm sunmuyor. Hiçbir yetkili yok sanırım. Anca şikayet kaydı açıyorlar. İptal edin o zaman diyorum ürün kargoda iptal olmaz diyorlar. O zaman kargo takip no verin diyorum araştırıp döneceğiz diyorlar. (1 haftadır dönecekler) Ya gerçekten yazıklar olsun paramla rezil oldum.
  • quote:

Çıldırmak üzereyim artık. HB hiçbir çözüm sunmuyor. Hiçbir yetkili yok sanırım. Anca şikayet kaydı açıyorlar. İptal edin o zaman diyorum ürün kargoda iptal olmaz diyorlar. O zaman kargo takip no verin diyorum araştırıp döneceğiz diyorlar. (1 haftadır dönecekler) Ya gerçekten yazıklar olsun paramla rezil oldum.

Üstad, en sonunda bu akşam HB mesaj attı. Siparişimi iptal edip para iade işlemlerini gerçekleştirmişler. Bir daha HB'den bir şey alırsan iki olsun. Darısı başına. Bu arada benim sipariş de senin gibiydi, callcenter iptal işlemini almıştı, bilgin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durum hala ayni. Anca isleminiz devam ediyor ozur dileriz diyorlar. Kafayi yedim artik hergun aramaktan hbyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende activa 1580 modelini uygun fiyatından dolayı almayı düşünüyordum ta ki yorumları okuyana kadar. Bu markaya hiç buluşmamak en iyisi sanırım. Ayrıca Manyetik eliptik Activa 1580 nin kullanma kılavuzu nette buldum. Parçaları arasında kayış mevcut.
  • Arkadaslar ayin 13unde verdigim siparis biraz once kargo subesine ulasti. Bende subeye giderek teslim almak istedim. Gelen urunun kolisi parcalanmis, bu sebeple hava baloncuklu poset ile sarilmis, hbye iade edilen (uzerinde diger alicinin kargo bilgileri mevcuttu) muhtemelen kurulup tekrar demonte edilen bir urundu. Şok oldum hbye guvencim kalmadi. Urunun fotolarini cekip tutanak tutturdum. Hemen iade surecini baslattim. Bakalim ne diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 13ünde aldığım ürünü bugün servise kurdurttm sonunda :) adam bile yarım saat uğraştı ben 2 saatte anca yapardım heralde.

ilk başlarda garç gurç ses geliyordu ama adam biraz kulaln düzelir dedi. ve 5 dk yaptıktan sonra ses kayboldu

ayrıca bir süre sonra ses yapabilirmiş yine.o yüzden spreyl satın aldım. yağlama gibi bişey

ilk 10 dkmı gerçekleştirdim.sucuk gibi oldm resmen. 4-5 gün boyunca 2 set halinde 10 dkyı yapmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

Alacaksanız manyetik eliptip bisiklet alın. Sessiz olması çok önemli yoksa yaptığınız spor rahatsız edici olur. Ben Altis MK 650 kullanıyorum. Bunu bende gören arkadaşlarım ve akrabalarımdan bazıları da aynı aleti aldılar. Hiç şikayet edeni görmedim. İşim gereği yalnızca akşamları 5-7 arasında bu aletle egzersiz yapabiliyorum. Ortalama günde 30-40 km yapıyorum. Sizin için 2 tane resim ekledim inceleyin diye.

Fiyatı n11.com sitesinde 278 TL'ydi ben aldığımda. Hala da aynı. 11 TL yeni üye indirimiyle 267 TL'ye gelir. Linkini de vereyim.
    http://www.n11.com/altis-mk-650-magnetic-eliptik-bisiklet-lbs-30-3lu-pilates-bandi-hediye-P13793922

Kargosu ücretsiz, kurulumu yapmaya da ücretsiz geliyorlar. Bu tarz bir alet alacaksanız çok para vermenize gerek yok. Hafif olması, sessiz olması yeterlidir bence. Alet hafif bu arada. Bir çocuk bile aleti odadan odaya taşıyabilir. Kurulumu dikkatli izlerseniz taşınırken parçaları kendiniz de söküp takabilirsiniz.

Aletin 8 kademesi var. Ben genelde 4 ya da 5'te çalışıyorum. 15 Nisan 2013'ten bu yana 4 ayda 18 kilo verdim. Düşünelin aksine çok iyi besleniyorum. Her şeyi yiyorum. Sadece ekmek, tuz, şekeri kestim hayatımda ve yağı azalttım bu kadar. Eski ve Yeni fotolarımı yükleyebilirim aslında ama isteyen olursa yollarım. Benim size tavsiyem; istediğiniz markayı alın ama bence çok para vermeyin ve sessiz, taşınabilir olmasına dikkat edin. Kilo vermeden önce bira göbeği diye tabir edilen ama düzensiz beslenmeden oluşmuş bir göbeğim vardı. Şu an neredeyse karın kaslarım gözükmek üzere. Bana tek negatif etkisi, pantolonumun bedeni 4 beden küçüldüğü için yeni kıyafetler almak zorunda kalmak oldu :)

Eliptik bisikletle ilgili genel ya da bu aletle ilgili özel bir sorunuz olduğunuzda pm atabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olayım.
     Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim

aynısı bendede var 20 25 km yaıyorum her gün. gerçekten işe yarıyor. yanlız ilk ayın sonunda kayışın dişleri asınmıştı o ara tamir yaz okulu ramazan derken 3 ay yapmadım. şimdi tekrar başladım. fotoları koyarsanda iyi olur en azından pm.

• Arkadaşlar bu resim manyetik olarak geçen activa 1580 ait.Yanlış görmüyorsam 35 numaralı parça kayış. Bu manyetik ya da kayış olayı kafamı karıştırdı.
     Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim
  • aleti alıpta 3-4 gün sonra gacır gucur ses gelenlere tavsiyem özellkle altta kalan kısım olmak üzere heryerini lokmalarla bir güzel sıkıştırın. kullandkça gevşeme yapıp ses çıkartıyor

bn yatm düzeldi
  • arkadaşlar ben iade ederek kurtuldum ohh bee.
  • bugün komşunun küçük oğlu meraklınıp biraz bindi. ters tarafa doğru yapmş biraz. şimdi alet bozuldu. boşa gider gibi yapıp takılıyor. sinir oldum resmen
  • quote:

arkadaşlar ben iade ederek kurtuldum ohh bee.

Arkadaşlar merhaba.
    Ben bu bisikleti kurdum. Bindim baya zorladım. Sonra burda arkadaşları okudum tekrar ayar çektim . Yine zorlanıyorum. Neyse sonra bu iyice koku yaymaya ve teklemeye başladı. Zar zor servisi getirdim. Servis actı bunun kayışı kopmuş garanti dahilin de degil dedi. Baktım kayış duruyor kopma yok. İncelmiş dökülüyor dedi sonra.
    günde 30 dk dan fazla binilmeyecek dedi.aksi takdirde yine kopacaktır. Ben size kayış fiyatı için arıycam dedi. Cok sık kopabilir dedi.

Ben bunu nasıl iade edebilirim?

Kurulumu ben yapmıştım.

Bilen varsa sevinirim.
  • Spor salonunda diesel marka eliptik bisiklet var . Çok pahalı bir model olmasına rağmen iyi ses çıkarıyor. Spor salonu kalabalık olduğunda çok farkedilmiyor. Bunu gördükten sonra bu aletlerin sessiz olabileceğini düşünmüyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: femmefatal

quote:

arkadaşlar ben iade ederek kurtuldum ohh bee.

Arkadaşlar merhaba.
    Ben bu bisikleti kurdum. Bindim baya zorladım. Sonra burda arkadaşları okudum tekrar ayar çektim . Yine zorlanıyorum. Neyse sonra bu iyice koku yaymaya ve teklemeye başladı. Zar zor servisi getirdim. Servis actı bunun kayışı kopmuş garanti dahilin de degil dedi. Baktım kayış duruyor kopma yok. İncelmiş dökülüyor dedi sonra.
    günde 30 dk dan fazla binilmeyecek dedi.aksi takdirde yine kopacaktır. Ben size kayış fiyatı için arıycam dedi. Cok sık kopabilir dedi.

Ben bunu nasıl iade edebilirim?

Kurulumu ben yapmıştım.

Bilen varsa sevinirim.

bende bu ürünü aldım ama hiç kaliteli çıkmadı.aldığım gün bozuldu. servis geldi ve göbeğin dağıldıgını tamir gerektiğini söyledi.sonra istanbuldai merkez iade alacağını söyledi ve fabrikasyon hatası var diye rapor aldım. şimdi hepsiburadayla iade için görüşmelerim devam ediyor

• Beyler son durum nedir? Alette aşınma vs durumlar var mı? Kilo durumlarınız nasıl atıl vaziyette duruyor mu yoksa

Bende niyetlendim bi eliptik bisiklete araştırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.