Şimdi Ara

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
23.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben teli ucu ucuna taktım. ama yine de bosluk vardı. o bosluğu borunun içine tıktım. :D ama kademe kolu hangi seviyedeydi bunu hatırlamıyorum... sesle ilgili problemi yok aletin. zorluğu artırma problemini de çözersem ben bunu kullanırım. şayet çözemezsem, iade edip altis mk650 alacağım...

muhtemelen yarın uğraşırım çünkü o çelik tele ulaşmak için epey parça sökmek gerekiyor.
  • ben 8 deyken takınca 2 3 cm boşluk ya vardı ya yoktu.
    1 le 8 arasında ciddi anlamda fark var.
    bu arada hiç bir civata vs. paslı değildi bende.
    tek sorunum vardı o da bilgi ekranının borunun içinden geçen uzatma kablosu silikonlu yerinden kopmuştu. elektrik kablolarını konnektöre takıp silikonlu yerden konnektöre yapıştırıcıyla yapıştırdım çalıştı...

bu arada deneyenler kaç kg acaba? fazla sallanıyor gibi geldi bana? vidalarına baktım hepside sağlam duruyor...
  • hepsi burada iade prosedüründe sorun çıkartıyormu nasıl oluyor iade prosedürü? sertlik ciddi derecede fazla. 1dk olmadan yoruluyorum. bununla fitness felan yapılmaz!
  • @selmand birinci derecede cok mu sert? kol demirlerinin en alt kısmındaki vidaları ve ana temel borunun vidalarını sök... fren kalbosunun altındaki -kabloya bağlı vidayı biraz bollaştır- düzelmesi gerek... ama bisiklette 1. viteste gider gibi olmaz bunlar. biraz sert olur ilk kademe bile olsa. bunu da düşün yani. :)

ben de yarın servis çağıracağım kademeler arasında sertlik farkı olmadığı için. eğer servis bu sorunu çözemezse iade etmeyi düşünüyorum.

ama vida kutusu filan yırtıldı. köpüklerde de problem var. iade almamazlık edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 16 Ağustos 2013; 3:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AND1

Ürün böyle bir kutuda geldi. üst tarafının tüm köşeleri bantlı.

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim

ve dikkatimi çeken ilk şey, köpük çatlak ve bantlı:

köpüğün başka bir yeri:

vida kutusunun jletini açıktı:

ekran hariç tüm parçalar toplu halde:

köpüklerin bazı yerlerinin çatlak olması filan acaba iade ürün mü şüphesi uyandırıyor.
    bunun dışında önceki mesajımda da dediğim gibi rahatsız edici boyutta olmasa da her adımda hafif rüzgar uğultusu gibi bir ses var. bu sesin dahi olmadığı, tamamıyla sessiz aletler var mıdır bilmiyorum.

en önemli problemim ise aletin zorluk kademelerini arttıramam. 1. ya da 8. kademede hiçbir fark yok. kurulum benim 2-3 saatimi aldı. şimdi tekrar söküp çelik fren kablosunu kontrol etmek de zor geliyor.

bu da kurulumdan sonraki hali:

3-5 vida ve civatayı fazladan koymuşlar heralde. takacak yer bulamadım.

Aynen hocam benim kutuda birebir bu şekilde geldi. sinir oldum bu duruma enayi durumuna düşürüldük resmen. ayrıca bendeki tutacakların plastikleride ezilmiş

• Benimki de sertti çeviriyordum ama zorluyordu. Arkadaşın dediği gibi baştan yaptım, seviyeyi 8 e getirdim kancayı tekrar ayarladım. Şimdi 1. Seviyede çok rahat. Sende dene dostum, kancayla alakalı sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ahmetkoray eziklik benim tutacaklarda da vardı. hatta resmini de çektim, ekliyorum.

ama dediğim gibi. bunlar önemsiz bence. benim tek problemim sertliğin ayarlanamaması. ona da servis çağıracağım. düzelmezse, iade.

edit: ekranı nasıl kapatıyoruz? yürüdüğümüz hızı kph cinsinden mhp cinsine nasıl çeviriyoruz ve yürüdüğümüz mesafeyi gösteren kısım neresi? bunları çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 16 Ağustos 2013; 3:12:50 >

• quote:

@selmand birinci derecede cok mu sert? kol demirlerinin en alt kısmındaki vidaları ve ana temel borunun vidalarını sök... fren kalbosunun altındaki -kabloya bağlı vidayı biraz bollaştır- düzelmesi gerek... ama bisiklette 1. viteste gider gibi olmaz bunlar. biraz sert olur ilk kademe bile olsa. bunu da düşün yani. :)

ben de yarın servis çağıracağım kademeler arasında sertlik farkı olmadığı için. eğer servis bu sorunu çözemezse iade etmeyi düşünüyorum.

ama vida kutusu filan yırtıldı. köpüklerde de problem var. iade almamazlık edebilirler.

normalde internetten alışveriş yaptığınız için hiçbir sebep göstermeden ürünü iade etme şansınız vardı. (kurulumu yapmamış olsaydınız)

vida kutusunun yırtık olması ya da köpüklerde problem olmasından dolayı iade almamazlık yapamazlar. aldığımda bu şekilde çıktı dersiniz onu boşverin. asıl önemli olan siz aleti kurdunuz. kurulumu yapılmış ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş ürünlerin iadesi kabul edilmez diyebilir HB. muhtemelen diyecektir de. müşteri hizmetlerine bir sorun. yalnız belli bir süreniz var. kargoyu aldığınzdan itibaren 7 gün gibi bir süreydi. HB'de iade ile ilgili prosedürlerin anlatıldığı linkte bu detaylar kesin yazıyordur. onları da okuyun.

ürün kullanılmış bir ürünse kurulumu yapıp yapmamanız bence bir şey değiştirmez. kanıtlarsanız her türlü iade almak zorunda kalırlar. ama o zaman da artık HB size bizle işiniz bitti teknik servisi o işe bakıyor. teknik servisten rapor alın paranızı iade edelim diyebilir. yani ürünü HB'ye göndermiyorsunuz bu durumda. yetkili servisi çağırın ya da götürün aleti servisine. üründeki pası, kutunun daha önce açıldığını, ezikleri bir şekilde anlatın. size ürünün ayıplı olduğuna dair bir rapor düzenlenirse aynı üründen alma şansınız oluyor. (bu bir defa başıma geldi.) ya da muadili bir ürün veriyorlar ya da para iadesi gibi şeyler olabilir. o zaman o raporu heralde hb'ye gönderirsiniz. ama servis işi yokuşa sürüyorsa direkt tüketici mahkemesine elinizdeki fotolarla giderseniz bence kesin kazanırsınız hakkınızı. paranızı öyle ya da böyle alırsınız. yalnız ne kadar sürer bilmem...

alet güzel gibi duruyor ama içine sinmeyen varsa kurulumu yapmasın. ya da yaptıysa bile ürünün kullanılmış olduğundan şüphelenen varsa sonunda kadar uğraşsın. ücretsiz kurulum dedikten sonra 50 tl kurulum ücreti isteyene eşek gibi kurdurup o aleti bitirdikten sonra yanında müşteri hizmetlerini arayın. para vermeyin. bu devirde para kolay mı kazanılıyor?

• bu arada ortalama kaç km hızla kullanıyorsunuz? ben rölantide 22-23 km hızla kullanıyorum saatte. normal kullanımda 25-26. tempolu kullanımda 30'u görüyorum. kademe olarak 4 ya da 5'i kullanırım hep. ilk başlarda gerçekten 10 dakika durmak bile imkansızdı. şu an kondisyon olarak 30 km hızla 1 saat yapabiliyorum. bu şekilde 20 kilo verdim. tam 20 değil de 19 diyelim. ayrıca gün içinde istediğim kadar yiyorum ve kilo almıyorum. (şeker, tuz, ekmek hariç) sakın 10 dakika duramayanlar pes etmesin. gerçekten alışacaksınız zamanla. bir süre sonra aletle öyle bir ters atmaya başlayacaksınız ki, tişört falan giymeyi düşünmeyeceksiniz. benim en dikkatimi çeken omuz ve göğüs kaslarımı baya bi geliştirdi. yani en çok terleme de göğüs,omuz ve sırtta oluyor. diz kaslarınız da epey sertleşecek onu da unutmamak lazım. göbek de 3 kademede gidiyor. önce yanlardan sonra üstten. en sonda da alt göbek gidiyor. sonra six packlerle ayvalıkta kuponlarla aldığımız tatile pegasustan aldığımız kampanya biletleri ile ulaşıp yardıra yardıra denize giriyoruz :) sıcak fırsatlar ruhuunun gözünü seviim.

• Sabah işe gitmeden evvel kargoyu şubeden almaya gittim. Eve getirdim, cok az inceleme fırsatım oldu. Benim aldığım eliptik olmayan yatay kondisyon bisikletiyken, başlığın konusu kampanyali ürün getirmişler anladığım kadarıyla. Emin değilim; ancak ürünü tekrar Pazartesi inceleme fırsatım olacak. Muhtemelen belimi sakatlamak pahasına eve çıkardığım o bisiklet yanlış bisiklet.
    Su an ciddi anlamda sinirliyim, fakat emin olmadan da konuşmak istemiyorum. Benim satın aldığım ürün beyaz renkli idi. Kutuda cok az görme fırsatı bulduğum aletin makine kısmı, konuda resimleri paylaşılan gri renkli bisikletin makinesiyle aynı. Umarım yaniliyorumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@ahmetkoray eziklik benim tutacaklarda da vardı. hatta resmini de çektim, ekliyorum.

ama dediğim gibi. bunlar önemsiz bence. benim tek problemim sertliğin ayarlanamaması. ona da servis çağıracağım. düzelmezse, iade.

edit: ekranı nasıl kapatıyoruz? yürüdüğümüz hızı kph cinsinden mhp cinsine nasıl çeviriyoruz ve yürüdüğümüz mesafeyi gösteren kısım neresi? bunları çözemedim.

Klavuzunda 4 dk üzerinde işlem yapılmazsa otomatik kapandığı yazıyor ama ben dikkat ettim yinede çalışıyor, bir iki göstergesi kapanıyor diğerleri çalışmaya devam ediyor .
    saat kısmı ayarlanıyor ama dk ayarını yapamadım ben dk bir de bu dııııııt sesi nasıl kapatılır bunu öğrensek güzel olacak

• şu teli ayarlamayı iyice bi anlatın
  • Arkadaslar Activa AC1976 kodlu ürünü almis olmama rağmen bana gönderilen AC2080 kodlu ürün de muhtemelen iade edilmiş bir ürün. Pedallarında toz benzeri unsurlar gördüm. Ürünün üzerinde çizikler mevcut. Ayrıca ürünün civata v.b parçaları " Adidas " poşeti içerisinde gönderilmiş. Sanki sahibinden'den 2. el ürün gelmiş gibi oldu. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 16 Ağustos 2013; 10:14:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrese

Arkadaslar Activa AC1976 kodlu ürünü almis olmama rağmen bana gönderilen AC2080 kodlu ürün de muhtemelen iade edilmiş bir ürün. Pedallarında toz benzeri unsurlar gördüm. Ürünün üzerinde çizikler mevcut. Ayrıca ürünün civata v.b parçaları " Adidas " poşeti içerisinde gönderilmiş. Sanki sahibinden'den 2. el ürün gelmiş gibi oldu. Bilginize.

aslında daha pahalı ve daha kaliteli bir ürün gelmiş. ben olsam ses çıkarmazdım onca sene attıkları kazığın yerine sayardım :) ama ürün kullanılmış ve iade ürünüyse iş değişir. arızalı mı diye kurup aslında beğenmediysen geri toplayıp iade edebilirsin diye düşünüyorum sonuçta farklı ürün gönderdikleri için niye kurdunuz diyemezler heralde. kurduktan sonra farkettim dersin biter :) belki de bitmez. bana güvenmeyin yalnız iade ürünlerin yollanması ile konu bi hayli garipleşiyor. gönderen firma kim olarak gözüküyor merak ettim. teknik servis olarak activa spor mu gözüküyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

quote:

Orijinalden alıntı: Emrese

Arkadaslar Activa AC1976 kodlu ürünü almis olmama rağmen bana gönderilen AC2080 kodlu ürün de muhtemelen iade edilmiş bir ürün. Pedallarında toz benzeri unsurlar gördüm. Ürünün üzerinde çizikler mevcut. Ayrıca ürünün civata v.b parçaları " Adidas " poşeti içerisinde gönderilmiş. Sanki sahibinden'den 2. el ürün gelmiş gibi oldu. Bilginize.

aslında daha pahalı ve daha kaliteli bir ürün gelmiş. ben olsam ses çıkarmazdım onca sene attıkları kazığın yerine sayardım :) ama ürün kullanılmış ve iade ürünüyse iş değişir. arızalı mı diye kurup aslında beğenmediysen geri toplayıp iade edebilirsin diye düşünüyorum sonuçta farklı ürün gönderdikleri için niye kurdunuz diyemezler heralde. kurduktan sonra farkettim dersin biter :) belki de bitmez. bana güvenmeyin yalnız iade ürünlerin yollanması ile konu bi hayli garipleşiyor. gönderen firma kim olarak gözüküyor merak ettim. teknik servis olarak activa spor mu gözüküyor?

Hukuken ayıplı ifada bulundukları için iade ve degisim hakkım olduğu gibi var. Ayrıca kullanılmış ürün ise haklarım daha da artmakta. Ayip oranında bedel indirimi v.s gibi.
    Dediğinizde haklısınız, ancak ürünün faturasında icerik olarak ne yazıyor onu incelemeye vaktim olmadı. Bir kaç gün bekleyip kullanici yorumlarına göre hareket edeceğim.

• Ben sonunda fren telini ayarladım.

teli 8e getirip takın, takarken üstteki kısımın kablo dış kısmı metalin üstünde kalacak metalin içine girmeyecek ona dikkat edin. Teli taktıkdan sonra alt kısımın vidasını assagıya doğru açacak şekilde çevirin böylece 8 derecede bile tel gergin olacak. Daha sonra bisikleti takıp teli 1. Ayara getirin. O zaman baya rahatlıyor ve olması gerektiği gibi çalışıyor.

bu şekilde yapınca kademeler arasında baya fark oldu. 8 zor 1 ise oldukça rahat. Servise kurdurabilen servise kurdursun çünkü bu ayar zor.

bende tutma kolları iyice sıkmama rağmen hafif oynuyor lokma takımıyla mı sıksam ne yapsam.

10 dklık kullanımda bir koku duymadım bilginize

• Arkadaşlar ben biraz plastik kokusu alıyorum ama, koku ne kadar olursa normaldir acaba
    öyle aman aman rahatsız edecek bir koku yok ama hiç yokta değil yani çalıştıktan sonrada çok az artıyor gibi
    bu durum normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkoray

Arkadaşlar ben biraz plastik kokusu alıyorum ama, koku ne kadar olursa normaldir acaba
    öyle aman aman rahatsız edecek bir koku yok ama hiç yokta değil yani çalıştıktan sonrada çok az artıyor gibi
    bu durum normal mi?

Arkadaşım bütün plastikler plastik kokar bu normal , hele çinde yapıldıysa baya baya duyarsın kokuyu bu alette koku var denecek kadar bile koku yok.
  • @selmand ben 1. kademeye getirip fren telini takmıştım. kademeler aşırı sert... şimdi tekrar söküp senin dediğin şekilde yapacağım. umarım işe yarar. senin 8. kademe çok zor ise, 1. kademenin zorluğu nasıl mesela? normal yol bisikletinde 1. viteste gitmek kadar hafif mi ilk kademe?

edit: fren telini hiç takmadan kurdum aleti. yine de zorluk aynı. oldukça zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 16 Ağustos 2013; 17:46:20 >
  • 8 e getirip tak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.