Şimdi Ara

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
23.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkinde de mavi bant bitanesinde vardı. Pedal tekere değiyorsa sağ sol ters takmışsındır. Pedalı taktığın parçaların yerini değiştir öyle dene bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

büyük ihtimal benim aldigimda iade ses yapiyordu komple soktum duzelltim seninde ayni işlemi yapman gerekecek gibi o tekerlekler içten vidali ve vidalarini özensiz ayarlamislar ,bende 28 numaralı parca eksikti müşteri hizmetleri gönderimini sagliycak ayrıca bende birkaç baglanti yerinde küflenme gördüm....

Hepsiburada yine yaptı yapacağını bize iade malları sattı % 50 indirimli diye. ayrıca borularda resimdeki gibi pürüzsüz değil rengi de beyaz değil. nerden baksan tutarsızlık yani.
    2 saat montaj yaptım emeğime acıyorum, yoksa bende geri gönderirdim.

quote:

Orijinalden alıntı: gD

Benimkinde de mavi bant bitanesinde vardı. Pedal tekere değiyorsa sağ sol ters takmışsındır. Pedalı taktığın parçaların yerini değiştir öyle dene bakalım.

Yok hocam gayet düzgün montaj yaptım tekerleğin plastiği yamuk biraz, zaten dandik bir plastiği var esniyor. pişman oldum aldığıma

• herkesinki iade mi çıktı? herkese gelen iadeyse kutuyu bile açmadan geri göndermeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xarufax

herkesinki iade mi çıktı? herkese gelen iadeyse kutuyu bile açmadan geri göndermeyi planlıyorum.

Valla hocam benim ürün sıfır değil bantları falan sökülmüş ve boruları paslı olarak geldi. bir arkadaş daha aynı şekilde şikayetlerde bulundu
    sana tavsiyem montaj yapmadan parçaları iyice incele sıkıntı yoksa montaj yap yoksa gönder gitsin ben montaj yapmamış olsaydım kesin gönderecektim ama şimdi ne yapsam kararsızım montaj baya zamanımı aldı
  • Ya bide niye benim mesaj sayısı hep 0 gözüküyor
  • benimde ürün ulaştı elime. eğer kurulumu zorsa uğraşmak istemiyrm. servisi aradım yıllık izne çıktıgını bir hafta sonra dönceğini söyledi(şaka gibi)

eğer iade ürünlerse çekiceğin var bneden hb
  • Herkeste bir sorun var arkadaşlar, servise kurdurmaya çalışın. Ya eksik parça çıkıyor, ya da gönderdikleri parçalar sorunlu. Üstündeki pas izleri büyük ihtimalle pedallardan gelmiştir arkadaşlar. Taktıkları kartondan bir tanesi düşmüştü bende, yapış yapıştı her tarafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

benimde ürün ulaştı elime. eğer kurulumu zorsa uğraşmak istemiyrm. servisi aradım yıllık izne çıktıgını bir hafta sonra dönceğini söyledi(şaka gibi)

bende aradım banada aynısını söyledi düğün var felan dedi, bide 33 numaralı vida çıkmadı paketten ne yapsam onu düşünüyorum :S

Edit: 33 yerine 30 numaralı vida kullanılıyormuş.

malzeme kalitesi kötü, ürün 0dı hiç açılmamış paslı küflü parça yok. 2 sene dayanırsa iyi.

baya sert geldi bana bi yerde yanlışlıkmı yaptım bilmiyorum ama ciddi manada sert geldi bana ? ne dersiniz. sertliği nasıl? yada benmi yanlışlık yaptım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 15 Ağustos 2013; 12:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

benimde ürün ulaştı elime. eğer kurulumu zorsa uğraşmak istemiyrm. servisi aradım yıllık izne çıktıgını bir hafta sonra dönceğini söyledi(şaka gibi)

bende aradım banada aynısını söyledi düğün var felan dedi, bide 33 numaralı vida çıkmadı paketten ne yapsam onu düşünüyorum :S

napalım hocam. hb iade süres ine kadar. bekleyelimmi servisi? eğer sorun çıakrsa yada ikinci else öylemi iade etsek
  • quote:

quote:

Sanırsam civataların olduğu kartonda baskı hatası var 30 nolu oluyordu yanlış hatırlamıyorsam ( ortadaki direğin bağlantısı için olacak civatalar için)
  • yanlışmı monte ettim acaba baya sert geldi bu bana :S
  • Düşük seviyeyi alıp dene dostum. Formsuzsan ilk başta zorlayabilir.

• Benimkinde kademeler arası zorluk derecesi çok az farkediyor 1 den 8 atınca biraz anlıyorum zorlaştığını 3,4,5 hiç farketilmiyor bile sizde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkoray

Benimkinde kademeler arası zorluk derecesi çok az farkediyor 1 den 8 atınca biraz anlıyorum zorlaştığını 3,4,5 hiç farketilmiyor bile sizde nasıl?

aynen ya 1 zaten zor 8e atınca pek farketmiyorum zorlaştığını.

yahu ben formsuzum tamamde merdiven insem çıksam daha az yorulurum bu ne böyle, adamın suyu çıkıyor resmen 1 dk çalıştım 1 saat uyudum yorgunlukdan
  • benim ürün de dağıtıma çıkmış en geç 1-2 saate elimde olur. bakalım nasıl bir bisiklet gelecek.
  • :) ikinci el ürünleri satmış hb diğer forumlarda da aynısı yazıyor paslı ürünler falan. değişimden muadil indirimsiz bi ürün alacaksınız 325 tllik. ben de 2. el bi tane alıcam sitelerde bakınıyorum.
  • @selmand üstad sen şimdi üründen memnun musun değil misin? mesajlarınız aklımı karıştırdı epey.

hem merdiven zorluk dereceleri pek fark etmiyor demişsin hem 1 dk çalıştım 1 saat uyudum yorgunluktan demişsin mesela.

@dexter hocam ne iadesi yahu? 325 lirayı hak etmeyecek bisiklet mi bu? kötü yanları ne ki?

benimki de gelse de kurup bi baksam şuna. şu an dağıtımda gözüküyor ama evin önünden geçen kargo arabası durmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AND1

@selmand üstad sen şimdi üründen memnun musun değil misin? mesajlarınız aklımı karıştırdı epey.

hem merdiven zorluk dereceleri pek fark etmiyor demişsin hem 1 dk çalıştım 1 saat uyudum yorgunluktan demişsin mesela.

@dexter hocam ne iadesi yahu? 325 lirayı hak etmeyecek bisiklet mi bu? kötü yanları ne ki?

benimki de gelse de kurup bi baksam şuna. şu an dağıtımda gözüküyor ama evin önünden geçen kargo arabası durmadı.

ürün temiz 2. el değil o konuda sıkıntı yok.

ama çok zor yani bu kadar zor olması normalmi onu soruyorum. gerçekden de insanı zorluyor ben buna anlam veremedim.

birde ben bu penalı ortaya ayarladım ondan dolayımı sert oldu acaba 3 kademesi vardı pedalın öne doğru mu takmak lazım daha hafif olması için acaba bu pedalların yeri etkilermi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 15 Ağustos 2013; 15:08:14 >

• quote:

yanlışmı monte ettim acaba baya sert geldi bu bana :S

Acaba o fren teline benzeyen malzemeyi takarken yanlismi taktin ben takmadan kullandigimda çok sertti onu güzel oturtup yerlestirince yumusadi bence kontrol et çünkü 1 kademe çok yumuşak ve rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ürün geldi. fotoğraflı bir kurulum yapacağım şimdi. hadi bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.