Şimdi Ara

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
23.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servise kurduracaklara uyarı 50tl istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçaları tek tek köpükten ve naylon kılıflarından çıkardım. tüm parçalar bundan ibaret. kurulum kitapçığı çok zayıf kalmış. bir deneyeceğim, olmaza servisi çağıracağım ben de...

Manyetik Eliptik Bisiklette %50 İndirim
  • benim kurulum zor sürmedi açıkçası. Takıldıgım bir kaç nokta oldu ama tv ünitesi daha zorlu geçmişti.
    Açıkçası üründe en güzel taraf kurulum kolay olması.
    bazı numaralar zaten birleşmiş oluyor o yüzden canınızı sıkmayın çıkan parçalar eksik değil.

ama pas a ben de rastladım ve rahatsız oldum. hatta boyamayı düşünüyorum zira pas metalin en büyük düşmanı.

ne kadar ekmek o kadar köfte kesinlik 300 tl den fazla etmeyecek ürün.

tek sıkıntım çevirrken ses çıkması her turda. tır tır..kafa skertiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AND1

parçaları tek tek köpükten ve naylon kılıflarından çıkardım. tüm parçalar bundan ibaret. kurulum kitapçığı çok zayıf kalmış. bir deneyeceğim, olmaza servisi çağıracağım ben de...

Konuyu açan sen oldun belkide ilk alanlardan birisi sendin ama en sona biraktilar seni.... başlayınca bitiyor bence kendin yap servisle uğraşma bosuna

• quote:

Orijinalden alıntı: femmefatal

benim kurulum zor sürmedi açıkçası. Takıldıgım bir kaç nokta oldu ama tv ünitesi daha zorlu geçmişti.
    bazı numaralar zaten birleşmiş oluyor o yüzden canınızı sıkmayın çıkan parçalar eksik değil.

ama pas a ben de rastladım ve rahatsız oldum. hatta boyamayı düşünüyorum zira pas metalin en büyük düşmanı.

Ses olmaması lazim sende bi içini komple AC derim ben dun actim surten yeri buldum sabitledim

• quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

quote:

benim kurulum zor sürmedi açıkçası. Takıldıgım bir kaç nokta oldu ama tv ünitesi daha zorlu geçmişti.

Ses olmaması lazim sende bi içini komple AC derim ben dun actim surten yeri buldum sabitledim

neresi sürtüyomuş.

birde ben activa merkezi aradım kurulum ücretsiz dediler.

birde teli doğru taktığıma eminim bana sert geliyor belkide :S

• Bende de ses oluyor her turda tak tak. Nasıl düzeltiriz bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Bende de ses oluyor her turda tak tak. Nasıl düzeltiriz bunu?

aynen bendede var
  • aletin çelik fren teli gibi olan kısmını elimizle geçireceğiz değil mi sadece? öyle yaptım ama birinci derece ile sekizinci derece arasında zorluk farkı yok şu an. neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 15 Ağustos 2013; 19:30:37 >
  • quote:

aletin çelik fren teli gibi olan kısmını elimizle geçireceğiz değil mi sadece? öyle yaptım ama birinci derece ile sekizinci derece arasında zorluk farkı yok şu an. neden olabilir?

servisi aradım 8. sevieye getir daha kolay olur dedi :)

zamanla alışırsın dedi

sanırım zamanla yediğimiz yağlı kazığa alışıcaz

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 11 Aralık 2013; 0:15:33 >
  • @daramdrum benim problemim seviyelerle alakalı. 1. kademe ile 8. kademe arasında bir fark göremiyorum şu an. onun dışında bir problem görmedim. ses çok az var. bu sesin de olmaması imkansız sanırım. ince uzun bir dal parçasını hızla salladığınızda rüzgara çarpıp çıkarttığı ses olur hani, her adımda o rüzgar sesinden geliyor. bu problem değil benim için. çok düşük seviyede bir ses. ama sertlik olayı canımı sıktı. çelik halat çok uzun gelmiş olabilir mi? biz 8 e getirsek de bol kalıyordur belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

quote:

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 11 Aralık 2013; 0:15:05 >

• quote:

@daramdrum benim problemim seviyelerle alakalı. 1. kademe ile 8. kademe arasında bir fark göremiyorum şu an. onun dışında bir problem görmedim. ses çok az var. bu sesin de olmaması imkansız sanırım. ince uzun bir dal parçasını hızla salladığınızda rüzgara çarpıp çıkarttığı ses olur hani, her adımda o rüzgar sesinden geliyor. bu problem değil benim için. çok düşük seviyede bir ses. ama sertlik olayı canımı sıktı. çelik halat çok uzun gelmiş olabilir mi? biz 8 e getirsek de bol kalıyordur belki?
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 11 Aralık 2013; 0:14:49 >
  • hocam teli taktığımda kademe farketmeksizin 10-15 cm boşluk vardı ya. ayrıca dikkatimi çeken başka şeyler de vardı. fotoğraflı olarak göstereceğim şimdi. düzenliyorum.
  • 10 Nolu parça karton üzerinde de yazmıyor 10 Nolu parçası çıkan var mı?

• Ürün böyle bir kutuda geldi. üst tarafının tüm köşeleri bantlı.

ve dikkatimi çeken ilk şey, köpük çatlak ve bantlı:

köpüğün başka bir yeri:

vida kutusunun jletini açıktı:

ekran hariç tüm parçalar toplu halde:

köpüklerin bazı yerlerinin çatlak olması filan acaba iade ürün mü şüphesi uyandırıyor.
    bunun dışında önceki mesajımda da dediğim gibi rahatsız edici boyutta olmasa da her adımda hafif rüzgar uğultusu gibi bir ses var. bu sesin dahi olmadığı, tamamıyla sessiz aletler var mıdır bilmiyorum.

en önemli problemim ise aletin zorluk kademelerini arttıramam. 1. ya da 8. kademede hiçbir fark yok. kurulum benim 2-3 saatimi aldı. şimdi tekrar söküp çelik fren kablosunu kontrol etmek de zor geliyor.

bu da kurulumdan sonraki hali:

3-5 vida ve civatayı fazladan koymuşlar heralde. takacak yer bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 15 Ağustos 2013; 20:36:25 >

• Zorluk seviyesi 8 deyken takin. Bende sorun yok. Ayrıca 4 tane 34 den artıyor

• quote:

hocam teli taktığımda kademe farketmeksizin 10-15 cm boşluk vardı ya. ayrıca dikkatimi çeken başka şeyler de vardı. fotoğraflı olarak göstereceğim şimdi. düzenliyorum.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 11 Aralık 2013; 0:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xarufax

Zorluk seviyesi 8 deyken takin. Bende sorun yok. Ayrıca 4 tane 34 den artıyor
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 11 Aralık 2013; 0:14:22 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.