< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 10 Mayıs 2018; 23:59:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 10 Mayıs 2018; 23:59:16 > |
Son dönemde piyasa öyle kötü ki kurumsal firmalar bile esnaf kafasında iş yapıyor . daha yeni bugün vodafone bana gereksiz nedenlerden "faizin faizini" alarak +40 tl fatura ücreti yansıttı arayınca kem küm edebiliyorlar anca faturanın açıklamasını onlarda yapamıyor üstüne itirazda yapamazsınız bu sizin borcunuz diyorlar. Tamamen adam kopartmaya yönelik ne varsa yapıyorlar ülkede adalette yok ki itiraz edelim thh'ya gidip uğraşana kadar zaten onlarda biliyorlar 40 tl için uğraşılmayacağanı uğraşsak bile geri alacaklarını bunu artık her yerde karşılaştığım için ufak bir örnek olarak yazdım.
DEVAM diyenin aklını yiyeyim. Ak partiye helal olsun ama insanlar sürünürken bile böyle bedavaya avukatlığını yaptırtmak büyük zanaat DEVAM diyene anlat diyorsun bana ülkede giden tek iyi şeyi anlatamıyor bambaşka şeylerle kafası yıkanmış Reis,Fetö,Dış mihrak,2023,kıskanıyorlar hayal dünyasında bir dünya kurmuşlar orada yaşıyorlar. Benim hayretler ettiğim donup kaldığım nokta hadi Ak partiden çıkarı olan insanlar çıkar uğruna vatanın içinde olduğu durumu görmezden geliyorlar ama 1600 tl ye 12 saat 6 gün çalışanlar SİZE NOLUYOR? size noluyorda savunup duruyorsunuz şu adamları it gibi sürünüp çalışıyorsun 1 yıl çalışsan anca şahin araç yada 1990 tarihi eser alabiliyorsun 20-25 yıl yemeden içmeden çalışsan kötü bir ev anca alabiliyorsun bunları geç aylık geçimini bile zar zor sağlıyorsun rezilliğe bak sen niye savunuyorsun? Adalet yok Eğitim yok ülkenin en temel iki direği daha ne olması gerekiyor? ne olacakta bu iktidara tepki göstericeksiniz artık sen bir dur diyeceksiniz NE OLMASI GEREKİYOR! adamlar ülkenin altın anahtarını teslim etse düşmana ayakta alkışlayacaksınız. |
Sen pazar market alisverisi yapmiyorsun herhalde :) Ciddi ciddi kafa mi buluyorsun cozemedim Hayir sunu dersin anlarim Ben Akp yi Erdogani yanlislariyla dogrulariyla seviyorum gozum baska bir sey gormuyor, o zaman eyvallah Ama kalkip herseye zam geldigi halde elestirmeyip susuyorsan seni vicdaninla basbasa birakiyorum
|
apoyu ziyaret edenleri savunan mı diyor bunu ? kafa süper..hangi marka kullanıyorsun?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jony_Turk -- 10 Mayıs 2018; 23:58:9 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 11 Mayıs 2018; 14:18:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|