Şimdi Ara

MARANTZ Ev Sinema Sistemleri (Genel Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
44
Favori
129.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni cihazlarınız hayırlı olsun, keyifli dinletiler.
  • 7005 ler hayırlı olsun.
    keyfini sürün inşallah

Ben de 7005 ler hakkındaki yorumları merak ediyorum.
    5004 mü alsam 6004 mü derken
    5005 ve 6005 lerde internetde satışa çıktı :)
    extrem audioya geldi mi? 6005 , 7005 ler
    bilgisi olan
    fiyatları ve performansı konusunda görüşleri olan?
    yalcınarık süper fiyata almışsınız, amerikadan mı getirdiniz?
  • merhaba,
    yeni üyeyim. Konu açamıyorum. bi sorum olucak bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
    sorunumu isterseniz foruma da sunarsanız sevinirim.

50 metrelik, kısmi ses izolasyonlu salonda dinlemek üzere hop. aldım
    http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/show2&p=582&tp=1

quadral ultra platinum 9 kule
    quadral ultra platinum 2 surr
    quadral ultra platinum base center
    quadral sub 600 sw

(media marktdan aldım ve teşhir ürünü olduğundan fiyatı çok uygun)

hem müzik hemde film izlemek için bu hop lere tavsiye edeceğin amfi marka ve modeli ne olur?

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinarik

Selam herkese. Bende dün sr 7005 amfime kavuştum. 1198$ gibi komik bir rakama sahip oldum. amfiye vienna acoustics bach serilerini bağlamayı düşünüyorum. Fiyatları hakkında fikri olan veya hoparlör tavsiyesi olan arkadaslar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...

Hayırlı olsun. 1200 dolar çok iyi bir fiyat . Hidefman ve yalcinarik7005 amfiyi yurtdışınden mı getirttiniz ? Sinema ve Yorumlarınızı bekliyoruz. (Şahsen Marantz 5004 sinemada biraz yumuşak kalıyor gibi geldi , 7005 nasıl?)

@archi67 sinema amfisinden sonra stereo dinleti ile ilgili yorumlarını bekliyoruz.

@diğer arkadaşlar 1000 dolar'a kadar subwoofer düşünüyorum. Müzikte de kullanmak istiyorum. Türkiyeden alınabilir olan model önerileriniz beklerim.

• Görüntüsü pek güzel değil. Müzik için high bağlantı destekliyor mu?

http://www.svsound.com/products-sub-box-sb12plus.cfm iyi yorum almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

quote:

Orijinalden alıntı: yalcinarik

Selam herkese. Bende dün sr 7005 amfime kavuştum. 1198$ gibi komik bir rakama sahip oldum. amfiye vienna acoustics bach serilerini bağlamayı düşünüyorum. Fiyatları hakkında fikri olan veya hoparlör tavsiyesi olan arkadaslar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...

Hayırlı olsun. 1200 dolar çok iyi bir fiyat . Hidefman ve yalcinarik7005 amfiyi yurtdışınden mı getirttiniz ? Sinema ve Yorumlarınızı bekliyoruz. (Şahsen Marantz 5004 sinemada biraz yumuşak kalıyor gibi geldi , 7005 nasıl?)

@archi67 sinema amfisinden sonra stereo dinleti ile ilgili yorumlarını bekliyoruz.

@diğer arkadaşlar 1000 dolar'a kadar subwoofer düşünüyorum. Müzikte de kullanmak istiyorum. Türkiyeden alınabilir olan model önerileriniz beklerim.

Nuribaras subını satıyordu sanırım, bir inceleyin derim

• Fiyatını kesin hakediyordurda ikinci el için pahalı geldi.
  • gittigidiyorda bir Definitive 18TL var..
    Fiyatı yüksek
    Pazarlık edilip alınabilir..
    Eğer oda yeterliyse..
  • Hımm, yok benim için fazla sanki ,birde ikinci el için pahalı. Kullanacağım alan 30-35 metrekare bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 7 Ekim 2010; 19:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

7005 ler hayırlı olsun.
    keyfini sürün inşallah

Ben de 7005 ler hakkındaki yorumları merak ediyorum.
    5004 mü alsam 6004 mü derken
    5005 ve 6005 lerde internetde satışa çıktı :)
    extrem audioya geldi mi? 6005 , 7005 ler
    bilgisi olan
    fiyatları ve performansı konusunda görüşleri olan?
    yalcınarık süper fiyata almışsınız, amerikadan mı getirdiniz?

Aynen. İş seyahati dolayısıyla eylül ayında ABD'de idim. Normal fiyatı 1700 doları geçiyordu amfinin vergileriyle beraber. Amazon'dan iyi tanınmış 3. parti bir firmadan open box item olarak 1198 dolara satın aldım. Ama gelgelim alet kutudan sıfır çıktı. Biraz şansım yaver çıktı. Şimdi türkiye'de ona uygun voltaj düşürücü arıyorum. İşlerim yoğun olduğu için hala aleti kullanıp deneme fısatım olmadı. Alet kuzu gibi sehpada 1 haftadır yatıyor. En kısa zamanda yorumlarımı paylaşacağım.

marantz'a kef IQ90 front aldim. voltaj ceviricisi olmadigi icin hala dinleyemiyorum. Yarin ilk is karakoye gitmek olucak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airlach -- 9 Ekim 2010; 22:37:47 >

• Merhaba,

Kefler pek iyi yorumlar almamış, genede siz bilirsiniz.

http://whathifi.com/Reviews/Hi-Fi-Reviews/Hi-fi-speakers-Reviews/Rule-Brand-KEF!601/
  • Marantz la uyum sağlar ama Kef ler
    ben 6004 ile dinlemiş ve tatmin edici bulmuştum. Kef q70 di,
    sanırım dinlediklerim. ama focal ve MA ile çok daha iyi ses
    alıyorsunuz.
  • MA RX6'ları ve GS20'leri öneririm. Focalde 826 dinledim mid ve trebleda iyi ama altf frekanslar o kadar güçlü gelmedi.
  • Selamlar,

Marantz NR1601 deneyen, var mı acaba? Çok şık bir alete benziyor ve ufak tefek birşey. Marantz SR6004 e ulaşamayıp, Onkyo 608 ya da Denon 1911 e tercih edilebilir bir alet midir?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=673716

http://www.denizfoto.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=6359

• Ben NR 1501 dinlemiştim. Seçeceğin Hoparlöre göre iyi sonuç verebilir diye düşünüyorum. Bookshelf olarak RX1 olabilir mesela.

• 5005 , 6005 ve 7005 yorumlarını görmek istiyoruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark
    Ben NR 1501 dinlemiştim. Seçeceğin Hoparlöre göre iyi sonuç verebilir diye düşünüyorum. Bookshelf olarak RX1 olabilir mesela.

Klipsch rf52 ile nasil olur sizce.
  • Bilemiyorum. Marantz ile MA iyi anlaşıyorlar, bunu söyleyebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar
    Bu konuya yeni ilgi duymaya başladığımı ve yakın zamandaki durumumu anlatıp, fikirlerinizi almak için bir mesaj yazacaktım ki, sevgili yalçıkarık'ın bikaç ay önce bire bir düşüncelerimi yansıtan bir mesajı aynen yazdığını gördüm
    Onunla da diyalog halindeyim zaten ama ben size de şunu sormak istiyorum
    Marantz SR 8002 ? Ne dersiniz? Türkiye fiyatı 5000 TL'nin üzerinde. USA fiyatı 2000 dolar. Fakat şu anda bir indirim buldum ve 750 dolar.
    Yorumlarıızı bekliyorum!!!
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.